January 23Jan 23 4 minutes ago, Drako said:Jbtbg sta ovi svirase komsijama kao nesportsku, pa ovo je skandalozno.Da proste dame, poserem se ja i u el i u njihove sudije.Sad je borba za pozicije, sudije ce sve vise biti ukljucene u utakmice na strani prvih nekoliko ekipa. To je Evroliga at its best.
January 23Jan 23 Ofanzivna rapsodija danas. Odbrana pojacana kad je trebalo u trecoj cetvrtini, ali realno trebace nam duzi periodi takve odbrane u narednim kolima.
January 23Jan 23 Khm, imaju svoj topik komšije.Kažu iz kluba da nije izvesno da ćemo biti u Areni protiv Arapa, ako uspeju da demontiraju vaterpolo logistiku do tad tj.Bolomboj se očekuje na tom meču 😍
January 23Jan 23 Razlika izmedju 10 i 11 pozicije je tri pobede razlike, uz to sledi big home stand, sa gomilom utakmica kod kuce, da se resi bar top 8 ( bar jedna utakmica u play in-u kod kuce ), a sto da ne i top 6, razlika je samo jedna pobeda.Salou poslao poruku svima koji su pre dva meseca pricali " ce vas vidimo kad odete iz Beograda ", eto, videli ste. Edited January 23Jan 23 by gorance
January 23Jan 23 A šta su nama sudije radile večeras, bilo bi laganih 30 razlike da nisu navlačili cijelu utakmicu. Komšije me inače ne zanimaju.Bez prvog projektovanog pleja sa Jagom koji je itekako pokazao da su SO tvrdnje istinite, bez prva dva centra 24 kola igramo i imamo skor 14:10, veliki respect za momke i Sašu. Ovo sto igramo zadnje tri utakmice je prava timska kosarka. Odbrana može još jače i bolje kada se vrati Bolomboj.Samo krvava koljena priznajem !!!
January 23Jan 23 2 minutes ago, Valk said:Ja ne vidim tvoje slike.Gif je jbm li ga, neko vidi, neko ne vidi.
January 23Jan 23 “Da se ne zaboravi, imamo i faktor Bolomboj koji treba da dođe, što može da nam da snagu za finiš takmičenja. Ne smemo ni da zapostavimo Plavšića i Rivera, i Karter je dobio zeleno svetlo da počne da trenira i biće u fazi spreman da igra. To su slatke i gorke muke. Ovo što sada imamo je najbolje i tako treba trenirati”, zaključio je Saša Obradović.Karter
January 23Jan 23 Ovo veceras je bila energija i samopouzdanje kao u onom nizu, sve kao posledica 2 velike i volsebno ukradene pobede. Cudno je kako sve dolazi nakon katastrofe protiv Zalgirisa, to kao da je moralo da se desi da istrese sve lose iz nas.
January 23Jan 23 I blamaze su sastavni deo sezona, Monako je imao silne pobede vezane, pa izgubio od nas, a onda i raspad u Madridu. Evroliga je zajebaTo takmicenje, nista cudno da drusnes par puta o patos u toku 38 kola regularne sezone, samo sto mi navijaci smatramo da je to neoprostivo i bruka i sramota i nedopustivo. Ali to je problem navijaca, to sto mi tako rezonujemo, ne znaci da je ispravno. Isto i sada 6 od 7 narednih kuci, ali niti treba da se zanosimo tom pricom niti da gledamo dalje od prve naredne. Prosle godine u ovom vreme smo imali slican raspored na 16 10, pa znamo sta je bilo. Bar da naucimo neke lekcije.
January 23Jan 23 Nisam detaljno ulazio u brojke, ali je prilično očigledno da veliki broj ekipa ulazi u izražene streakove, što je verovatno posledica zgusnutog rasporeda. Forma danas ima znatno veće amplitude nego ranije, više nije kao pre dvadeset godina kada si mogao relativno precizno da tempiraš pik forme za januar i april.Već na početku utakmice bilo je jasno da smo u pozitivnom momentumu. Ritmom i ranim ulascima u setove konstantno smo dolazili do otvorenih šuteva i to protiv ekipe koja važi za jednu od najorganizovanijih tranzicionih odbrana u ligi.Kao ključni problem se polako kristališe upitna koncentracija tri nosioca igre Batlera, Čime i Nvore. Njihovi padovi fokusa direktno su se reflektovali na donošenje odluka i defanzivnu disciplinu što je u ovakvom ritmu utakmica luksuz koji mnogi neće da oproste.