Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

idemo dalje, jaka kampanja

IQfIx5J.jpeg

• Replies 18.4k
  • Views 821.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

E sad već smrdi da je naručeno iz kluba.

okej ali sta je bericet? pricali smo kako ima ugovor samo za aktuelnu sezonu, zvezdi ide solidno, onaj deadline za transfere u neku drugu el ekipu (jer su one najsposobnije da plate) je prosao

nikada ne treba potcenjivati moc gluposti sns logike ali opet

9 hours ago, red star forever said:

Ja se svo vrijeme čudim što svi govore da je Jago fizički limitiran, mali itd. kad je i Grejem samo 185cm.

Međutim, danas pogledam i saznajem da je Jago visok samo 173cm. 😂😂

Pa jbt ja se tom čovjeku divim što se ikada odlučio da zarađuje hljeb igrajući košarku.

Valjda 175.
Naravno, nije neka razlika. Nego preciznosti radi.

edit: Ovde piše da je 175 i 178. lolol
https://kkcrvenazvezda.rs/players/yago-dos-santos

Edited by salerokada

Jedino da neko uzima procenat od njegove plate, nemam drugog objašnjenja. Kao da je “naše dete iz Borče”.

Edit: mislim na Jaga

Edited by dragance

Ovi napadi na Grejema su odvratni. Fizicki mucni.

Očigledno je da su ovi napadi na Grejema naručeni. I to je velika gadost.

Razlog je apsolutno nebitan.

Just now, steins said:

Očigledno je da su ovi napadi na Grejema naručeni. I to je velika gadost.

Razlog je apsolutno nebitan.

Svakako, ali šta im je motiv? Da ga oteraju?

13 minutes ago, JPM said:

Ovi napadi na Grejema su odvratni. Fizicki mucni.

Šljam koji rukovodi svime u ovoj zemlji, pa i sportskim klubovima, ne prepoznaje pojam odvratnosti i mučnine. To ako je naciljalo da privoli nekog da se odrekne ugovorenih para, nema apsolutno ni jednu moralnu prepreku ka dostizanju istog. Ferplej nije vrlina, naprotiv.

A, fala bogu sporcko novinarstvo nam odiše integritetom, pa nema ko da objavljuje gadosti.

Ja čisto ne vjerujem da bi Grejema pogađalo šta naše novine pišu a još manje vjerujem da ih uopšte čita.

5 minutes ago, dragance said:

Svakako, ali šta im je motiv? Da ga oteraju?

Pa vrv trust mozgova seo, naslućuje da nakon par poslednjih pobeda postaje izvesnije da moze da se završi u plej-of/inu. A too već liči na uspeh međ vaskolikom ciganijom. Tesko da razmišljaju da jedan Grejem moze kasnije da pravi razliku, a oslobodioce, jelte, jaku cifru.

Ali ima ugovor samo do kraja sezone, svakako će ga isplatiti, a možda im zatreba ako se neko opet povredi.

Just now, dragance said:

Ali ima ugovor samo do kraja sezone, svakako će ga isplatiti, a možda im zatreba ako se neko opet povredi.

Jasno, nema ovo nikakve veze sa klubom.

3 minutes ago, dragance said:

Možda pokušavaju negde van EL da ga uvaljaju, pokušavaju da se oslobode tih nekoliko plata. Ipak su to magovi poslovanja.

3 minutes ago, kurjak said:

Jasno, nema ovo nikakve veze sa klubom.

Pa onda jedino ostaje neko freerider dodvoravanje maloumnih portal novinara (ko zna kome i koga su umislili) kroz ovakve objave.

6 minutes ago, MeanM@ said:

Možda pokušavaju negde van EL da ga uvaljaju, pokušavaju da se oslobode tih nekoliko plata. Ipak su to magovi poslovanja.

Pa onda jedino ostaje neko freerider dodvoravanje maloumnih portal novinara (ko zna kome i koga su umislili) kroz ovakve objave.

Samo ih klik zanima ...