Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

• Replies 18.4k
  • Views 821.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

35 minutes ago, dragance said:

Svakako, ali šta im je motiv? Da ga oteraju?

Nemam ni najmanju ideju.

Peru sebe jer se ljudi pitaju zašto igraču koga su platili milion evra ne daju da igra ni minut. Jago počeo solidno da igra, nanizale se velike pobede…idealan trenutak za ovakve tekstove.

Ne razumem odnos prema Grejemu, pre svega zašto se ne pokuša da se on makar kroz ABA uključi u igru, ali principijelno mi se dopada to što trener može da zalepi i skupog bivšeg NBA igrača na klupu ako misli da je tako bolje za ekipu. Rezultat će na kraju presuditi, ali je vidno da nam je jedina slaba tačka drugi plejmeker.

Ovaj roster može bez povećanja budžeta baš moćno da se nadogradi tako da ima potencijal i za F4. Mi plaćamo Grejema, Kenana, Kartera i Rivera koji uopšte ne igraju. To je budžet za apsolutnog evroligaškog ubicu na pleju (slažem se sa Lukovskim glede Kodija) i još jednog odličnog igrača.

2 minutes ago, Heaviside said:

Peru sebe jer se ljudi pitaju zašto igraču koga su platili milion evra ne daju da igra ni minut. Jago počeo solidno da igra, nanizale se velike pobede…idealan trenutak za ovakve tekstove.

Ne razumem odnos prema Grejemu, pre svega zašto se ne pokuša da se on makar kroz ABA uključi u igru, ali principijelno mi se dopada to što trener može da zalepi i skupog bivšeg NBA igrača na klupu ako misli da je tako bolje za ekipu. Rezultat će na kraju presuditi, ali je vidno da nam je jedina slaba tačka drugi plejmeker.

Ovaj roster može bez povećanja budžeta baš moćno da se nadogradi tako da ima potencijal i za F4. Mi plaćamo Grejema, Kenana, Kartera i Rivera koji uopšte ne igraju. To je budžet za apsolutnog evroligaškog ubicu na pleju (slažem se sa Lukovskim glede Kodija) i još jednog odličnog igrača.

Još isplaćujemo i Čovićeve ugovore, Lazića, deo plate Mitrovića i Nedovića ... a ima ih još koji ničemu ne služe.

Tačno sam znao da će krenuti ovakvi tekstovi. I juče na Mocartu bio naslov "Devonte, jel ti sada jasno zašto ne igraš", ali nisam kliknuo. Danas ovo. Jasno da je u pitanju koordinisana akcija, ali nisu to domaći igrači pa da te kampanje imaju nekog uticaja. Grejem će im uzeti svaki dolar, mogu da naruče još 200 tekstova protiv njega.

Edited by Nikodije

Just now, kurjak said:

Još isplaćujemo i Čovićeve ugovore, Lazića, deo plate Mitrovića i Nedovića ... a ima ih još koji ničemu ne služe.

Sfero takođe. Mi imamo najveći budžet u Evropi kad se zbroje svi troškovi.

I Rokasa placa Zvezda, odnosno dodaje veliki deo na platu koju ima u Spaniji.

I Dalibora Ilića

1 hour ago, dragance said:

Svakako, ali šta im je motiv? Da ga oteraju?

anesteziranje javnosti, da se prihvati šilbovanje kao neminovno

Čovićeva žena i ćerka su bile zaposlene u klubu, možda i one imaju neku klauzulu, makar +1 opcija zaposleni ... rolleyes

14 minutes ago, kurjak said:

Čovićeva žena i ćerka su bile zaposlene u klubu, možda i one imaju neku klauzulu, makar +1 opcija zaposleni ... rolleyes

Sin igrač, ženin sestrić direktor, zet isto neki direktor. Pravo srpsko preduzeće.

3 minutes ago, Nikodije said:

Sin igrač, ženin sestrić direktor, zet isto neki direktor. Pravo srpsko preduzeće.

Bratanac je još uvek u klubu, mada, kažu da je dobar momak ... ni nalik na ove.

Edited by kurjak

Ucitavate razne gluposti i paranoicne akrobacije u mozak srpskih "sportskih novinara" koji su ove tekstove odavno imali spremljene za posle prve utakmice na kojoj Jago nece biti minus na terenu. Jago vs. Grejem je tema na drustvenim mrezama i ovakvi tekstovi ce imati prodju a da ima veseljaka koji misle da cemo se usreciti s Jagom i da je Grejem bivsi igrac znamo, pojavljivali su se i ovde na forumu. Dakle, ljudi su samo spojili "lepo i korisno", nema tu nikakvih misterioznih ideja o tome kako ce ovakvim tekstovima naterati Grejema da odustane od ovih nekoliko meseci ugovora koji su mu preostali. Covek putuje sa ekipom, trenira uredno, nista ne ukazuje na to da ima los odnos sa saigracima i trenerom zbog toga sto ne igra.

Dobro nam ide na poslednjih nekoliko utakmica pa hajde da sviramo kurcu na nekoliko strana o tome kako placamo boga oca, kako je klub govno i kako pokusava sebe da opere (pred kim?) zbog toga sto "skupo" (covek kosta 100 hiljada vise od Jaga na godisnjem nivou) pojacanje ne igra. Posle se cudimo sto ovakvi tekstovi prolaze u javnosti.

pa kada se pojave tri teksta u dva dana, tesko da je slucajno

20 minutes ago, uini said:

pa kada se pojave tri teksta u dva dana, tesko da je slucajno

Je l' se ovaj tvoj post pojavio slucajno? Pisanje teksta je nameravana radnja, samo kazem da ne mora da postoji neka misteriozna namera dalja od "pise se o ovome po forumima, hajde da napisem tekst jer ce imati mnogo klikova".