January 25Jan 25 6 minutes ago, harper lee said:Je l' se ovaj tvoj post pojavio slucajno? Pisanje teksta je nameravana radnja, samo kazem da ne mora da postoji neka misteriozna namera dalja od "pise se o ovome po forumima, hajde da napisem tekst jer ce imati mnogo klikova".ne bih ja tako olako relativizovaoznamo dobro modus operandi srbskih "medija" kada se istovremeno nesto pojavljuje na tri portala, ne bi me zacudilo jos ponegde, samo nemam zivaca da se bavim istrazivackim radompise se o ovoj temi ihaj, jos od prosle godine ali su bas juce svi ugledali priliku za klikove
January 25Jan 25 evo pre tri dana a zapravo iz luka kuzma podcastahttps://www.google.com/amp/s/mondo.rs/Sport/Kosarka/amp/a2176288/darko-milicic-o-plati-devonte-grejema-on-je-veci-lopov-od-mene.html
January 25Jan 25 Meni je verovatnije da žele da uskoče u kolo, jer je neki “stručnjak” nešto rekao (Luka&Kuzma), pa da ne bude da samo konkurencija piše, aj da i oni ne budu jedini. Pa ko će sočnije da slaže/napiše.
January 25Jan 25 Možda su slučajno svi u isto vreme krenuli da se bave Grejemom, a možda postoji i jednorog
January 25Jan 25 1 hour ago, dragance said:Meni je verovatnije da žele da uskoče u kolo, jer je neki “stručnjak” nešto rekao (Luka&Kuzma), pa da ne bude da samo konkurencija piše, aj da i oni ne budu jedini. Pa ko će sočnije da slaže/napiše.taj vozic vise ima smisla kada se zaredja sa porazima, pa mediji traze nekog krivca izvan nedodirljivihu aktuelnom slucaju, na zvezdinoj seriji poraza od po 20+ razlike, nikom nista.yago odigrao jednu korektnu el partiju (vise nego korektnu ali nije sad spektakl) i krenu svi da pisu jago legenda-graham propalica a i butler neka se spremi, nema veze sto shuriprosto mi ne izgleda prirodno aka organskiedithocu da kazem kako je vrlo cudan tajming, gde je zvezda napravila 3 pobede u seriji gde su se ocekivala 2 ili 3 porazakontam ima valjda materijala za 5 razlicitih tekstova izuzev one mocartove debilane gde su kodi i batler paja i jare kamiondzije Edited January 25Jan 25 by uini
January 25Jan 25 1 hour ago, Nikodije said:Možda su slučajno svi u isto vreme krenuli da se bave Grejemom, a možda postoji i jednorogA mozda bi i ti mogao da objasnis sta bi bio plan klupske kampanje protiv Grejema a da ne potezes klasicnu forumsku neopevanu budalastinu da ce ti tekstovi da ga nateraju da razmisli i da se samostalno odrekne polovine svog ugovora jer ce da ga bude sramota sto ne igra. Oni i da ga silbuju sada usred sezone mogu da postignu samo da izgube jednog igraca iz rotacije a da ga svejedno placaju do kraja sezone. Dakle, mogu da dobiju kurac da sebi iskopaju oci.Mogli biste stvarno ponekad da ukljucite malo mozak pre nego sto vam zaigraju prstici na tastaturi. Mi ne znamo nista o motivima tih majmuna po medijima, moze da bude bilo sta. Moze, na primer, da bude neki nedojebani grobar poput Zeljka Pantica, a takvi su u vecini, koji neuspesno glumi novinara a zuljaju ga ove tri pobede u gostima i nasa pozicija na tabeli.
January 25Jan 25 4 minutes ago, harper lee said:A mozda bi i ti mogao da objasnis sta bi bio plan klupske kampanje protiv Grejema a da ne potezes klasicnu forumsku neopevanu budalastinu da ce ti tekstovi da ga nateraju da razmisli i da se samostalno odrekne polovine svog ugovora jer ce da ga bude sramota sto ne igra. Oni i da ga silbuju sada usred sezone mogu da postignu samo da izgube jednog igraca iz rotacije a da ga svejedno placaju do kraja sezone. Dakle, mogu da dobiju kurac da sebi iskopaju oci.Mogli biste stvarno ponekad da ukljucite malo mozak pre nego sto vam zaigraju prstici na tastaturi. Mi ne znamo nista o motivima tih majmuna po medijima, moze da bude bilo sta. Moze, na primer, da bude neki nedojebani grobar poput Zeljka Pantica, a takvi su u vecini, koji neuspesno glumi novinara a zuljaju ga ove tri pobede u gostima i nasa pozicija na tabeli.Ne postoji plan, to je prosto uslovni radikalski refleks™ targetiranja svakoga ko po njihovom mišljenju ne daje ono što bi trebalo i uzima pare koje mu "ne pripadaju", takoreći krave muzare.Gledamo to svake sezone, počevši od onog Eltona Brauna, preko Šilba, Mekela itd. Odvratna praksa. Edited January 25Jan 25 by Nikodije
January 25Jan 25 18 minutes ago, Nikodije said:Ne postoji plan, to je prosto uslovni radikalski refleks™ targetiranja svakoga ko po njihovom mišljenju ne daje ono što bi trebalo i uzima pare koje mu "ne pripadaju", takoreći krave muzare.Gledamo to svake sezone, počevši od onog Eltona Brauna, preko Šilba, Mekela itd. Odvratna praksa.Nidje veze. Silb i Mekel su imali nesrazmerno velike (Silb i vremenski dugacak) ugovore u odnosu na saigrace pa je Covic dr Udbojsa hteo da se tih ugovora otarasi i zajebao nas, obojica su isporucivali na terenu ali ne uvek i onoliko koliko je Udbojsa mislio da treba u odnosu na njihovu cenu. Tu je itekako postojao plan kluba (citaj Udbojse) da se ti igraci oteraju. Grejem ima 100 hiljada veci ugovor od Jaga, 200 hiljada od Davidovca, ima bar 5-6 igraca u timu koji imaju slican ili veci ugovor od njega (Batler, Nwora, Kodi, Moneke, Odzelej, Kalina) plus ovih nekoliko ugovora koje vecinom placa ili je placalo zdravstveno osiguranje (Rivero, Kenan, Bolomboj). Takodje, on ne igra odlukom trenera a ne zato sto se izdrkava na treningu, pravi problem zbog toga sto ne igra ili je na neki drugi nacin trula jabuka u svlacionici.Okamova ostrica kaze da su ove tekstove pisali razni pobednickovi kakvi su se i ovde pojavljivali, tupani koji misle da ce nekritickim podrzavanjem svake odluke trenera uciniti uslugu klubu i timu. Takvi odavno vitlaju po forumima u korist Jaga i na stetu Grejema, sad su se samo malo vise ohrabrili da izadju u javnost s imenom i prezimenom jer je Jago konacno odigrao jednu utakmicu u kojoj nas nije upropastio. To su "go with the flow" tekstovi i obicno nemaju nikakve veze ni sa kakvim teorijama zavere. Ne kazem da zavere ima ili nema, samo kazem da je svaka spekulacija na tu temu bespotrebno kafansko naklapanje jer nema utakmica pa hajde da se o necemu pise.
January 25Jan 25 17 minutes ago, JPM said:Čim sam video izjave ćaci govana gurovića i miličića, meni je sve bilo jasno.Sta ti je bilo jasno? Obojica su van Zvezde, Milicic svojom voljom a Gurovic je odjeban, nemaju nikakve veze sa klubom da bi u javnosti zastupali neke tajne klupske interese. Stavise, obojica koriste "slucaj Grejem" da se iseru po klubu, jebe im se za igraca.
January 25Jan 25 Mozda je klub osetio potrebu da zastiti igraca sa kojim ima 11-3 od povrsne gomile koja mu se nakacila zbog cega je i javno iskazao nezadovoljstvo pre nekoliko dana.
January 25Jan 25 Gurović je odjeban jer je bio deo Ćokijeve ekipe od samog početka. Kevče i kuka kad stigne, koliko i gazda mu.
January 25Jan 25 19 minutes ago, samo_opusteno said:Mozda je klub osetio potrebu da zastiti igraca sa kojim ima 11-3 od povrsne gomile koja mu se nakacila zbog cega je i javno iskazao nezadovoljstvo pre nekoliko dana.I štiti ga tako što pljuje svog drugog igrača?Slažem se sa Harperom, ovo je uskakanje portala u vagon koji navijači vole, o preskupom NBA igraču koji ne pokazuje ništa i malom Jagu velikog srca koji igra za kikiriki, daje sve od sebe i razume gde igra i šta je Zvezda.
January 25Jan 25 19 minutes ago, samo_opusteno said:Mozda je klub osetio potrebu da zastiti igraca sa kojim ima 11-3 od povrsne gomile koja mu se nakacila zbog cega je i javno iskazao nezadovoljstvo pre nekoliko dana.Tek za tim nema potrebe. Od cega da ga zastite? Covek uredno igra i pored toga sto je na poslednjoj utakmici u Bolonji po prvi put bio igrac manje na terenu (faktor Pajola), ima 800 hiljada godisnju platu koju je dobio sad i nikad vise, to sta se o njemu pise po forumima i drustvenim mrezama nista ne menja u njegovom statusu.
January 25Jan 25 Gurovic je odjeban,pa sad sikce,samo se čuvati bivših legendiČekam ponovo da se javi doktor robotike,da zakuka