January 23Jan 23 3 minutes ago, Svarog said:Ali kakav izbačaj majstor Yaga koji stoji sam, namesti se lepo, onda poskoči nešto čudno, pa izbaci desnu nogu preko leve, i još zarotira telo pod nekim uglom... i, naravno, promaši To mu se često desi kad je sam na šutu i ima vremena da se namesti.Valjda je to mangupski, šta li.Kad je u "ritmu" i nema toliko vremena za izbačaj, šutne normalnije.A Moneke ne može da je opali ako je ne tapne o zemlju... pa makar se svemir urušio u sebe.
January 23Jan 23 Lijepa i slatka pobjeda, iskreno lakše nego što sam očekivao. Kodi i Ebuka double - double, 6 dvocifrenih igrača , 31 asist timski, ostaje mi nejasno ovo privođenje kraju utakmice sa Yagom u petorci, koji je usrao poprilično toga, i to u utakmici u kojoj je odigrao iznenađujuće dobru odbranu.
January 23Jan 23 U prvom je bio dobar Yago, u drugom baš loš, osim onog asista za Ebuku, ostalo sve odisalo nesigurnošću i greškama.
January 23Jan 23 4 minutes ago, hrkljush boys_2 said:ostaje mi nejasno ovo privođenje kraju utakmice sa Yagom u petorci, koji je usrao poprilično toga, i to u utakmici u kojoj je odigrao iznenađujuće dobru odbranu.Kako vas ne smori, covek je sa 2 majstorske asistencije resio krizni period na 10ak razlike.
January 23Jan 23 Just now, hrkljush boys_2 said:U prvom je bio dobar Yago, u drugom baš loš, osim onog asista za Ebuku, ostalo sve odisalo nesigurnošću i greškama.Ma ni blizu.Subjektivni osećaj Izunduov indeks 40.Šemi opet superherojski. Kalina sjajan, Batler fataliti - u čelo.Ajde da i kilavi komšiluk ovo dobije, da napadnemo aaa sve.
January 23Jan 23 Just now, samo_opusteno said:Kako vas ne smori, covek je sa 2 majstorske asistencije resio krizni period na 10ak razlike.Nema potrebe da me persirate, meni je bio loš, Vama dobar i to je to. Uveo ga je da smiri napad što on nije uradio, bar što se mene tiče. Inače poslije jedne od tih asistencija Vildoza lagano daje tricu preko njega. Edited January 23Jan 23 by hrkljush boys_2
January 23Jan 23 Jbtbg sta ovi svirase komsijama kao nesportsku, pa ovo je skandalozno.Da proste dame, poserem se ja i u el i u njihove sudije.
January 23Jan 23 Just now, Drako said:Jbtbg sta ovi svirase komsijama kao nesportsku, pa ovo je skandalozno.Da proste dame, poserem se ja i u el i u njihove sudije.Svirali su identicnu namjernu u derbiju Partizanu protiv nas, jelte.
January 23Jan 23 Just now, Drako said:Jbtbg sta ovi svirase komsijama kao nesportsku, pa ovo je skandalozno.Da proste dame, poserem se ja i u el i u njihove sudije.Nevjerovatno, ne mogu da vjerujem da ovo uradiše.
January 23Jan 23 Odlicna pobeda, imajuci u vidu da su nas Moneke i Nwora unistavali u odbrani sve vreme. Da se nisu sudije umesale u utakmicu islo bi ovo stabilno na +20 ali, jebi ga, nisu mogli da ostanu mirni i neprimetni do kraja. Sad vec imamo nekoliko igraca koji stabilno isporucuju ali rekao bih da su ove tri pobede na turneji pre svega bile rezultat budjenja Nikole Kalinica kojem je izgleda prijalo da se malo makne iz Beograda i smiri glavu. Sutirali smo nestvarno, sve sto je Duskista bacio na nas bilo je uzalud jer smo ubacivali kad god bi pomislili da mogu da se vrate u utakmicu. Bilo je i momenata dobre odbrane kad smo lomili rezultat, ta odbrana i "Butler takeover" su u sustini resili utakmicu u drugoj polovini trece cetvrtine.Sad se bijemo kuci za poziciju, rekao bih da je odluceno kojih deset ekipa ce ici u doigravanje.