December 27, 2025Dec 27 3 minutes ago, levi said:dobro braćo 20 razlike u aba ligi, jebo sudijeTačno, sad je 20 pa kao nema veze.Isto se ponašaju i kad je 2-3 razlike.Sad stvarno mogu Deca™ da uđu.
December 27, 2025Dec 27 Bravo dečaci! Koja lepota, kako ih tim bodri! E sad dobiše po grbini, nažalost i od Šemija i njegove kovačke ručerde!
December 27, 2025Dec 27 Lepo, razigrano, lepršavo, angažovanost na nivou, reakcija posle bede u ParizuZnam da je jeres to napisati, ali više mi se sviđa kada nema cmm, šta ću
December 27, 2025Dec 27 Lepa pobeda sa malo previse Jaga i premalo Grejema u poslednjoj cetvrtini ali da ne cepidlacim. Odzelej na kraju ubacio svoja dva TM suta nakon sto je neko vreme promasivao, upisali se klinci, Grejem pokazao znake zivota i dobio lepo ohrabrenje od publike, komotna pobeda, sve kako treba.
December 27, 2025Dec 27 2 minutes ago, uini said:graham 14mins, yago-mago* 23+, ima smisla** Uvodi ga lagano.Protiv Pariza je bilo 2 minuta.
December 27, 2025Dec 27 2 minutes ago, uini said:graham 14mins, yago-mago* 23+, ima smisla** Ja se sve nesto nadam da je takva raspodela minuta posledica toga da ce Grejem igrati u Istanbulu a Jago nece ali sa nasim trenerima se nikad ne zna.
December 27, 2025Dec 27 nije jos graham usvojio 4-D ofanzivu koju cepa obradmislim, ja sam poslednja osoba koja bi da raspodeljuje minute ali krenulo coveka, pusti ga da udje u ritam u ovoj trening-tekmi Edited December 27, 2025Dec 27 by uini
December 27, 2025Dec 27 15 minutes ago, uini said:nije jos graham usvojio 4-D ofanzivu koju cepa obradmislim, ja sam poslednja osoba koja bi da raspodeljuje minute ali krenulo coveka, pusti ga da udje u ritam u ovoj trening-tekmiKoja je tek logika da starac Moti od stotinu ljeta igra dok ne lipše?
December 27, 2025Dec 27 51 minutes ago, uini said:nije jos graham usvojio 4-D ofanzivu koju cepa obradmislim, ja sam poslednja osoba koja bi da raspodeljuje minute ali krenulo coveka, pusti ga da udje u ritam u ovoj trening-tekmiDanas je bio nas najbolji bek na obe strane terena. Ja se sigurno ne razumem u kosarku, pogotovo ne koliko profesionalni trener, ali meni bi Grejem danas cepao 25+ minuta jer se videlo da mu je konacno svanulo i da je bio raspolozen za igru. Grejemu ne ide ali njegov govor tela na terenu je odlican, igra veoma dobru odbranu, aktivan je, takvom igracu das malo prostora da se razmase i udje u ritam, ne drkas kurac 25 minuta sa Jagom koji nece videti teren protiv Efesa. Razumem minutazu Motijeunasa, on malo igra i trebaju mu minuti da uhvati ritam, ali ovoliku Jagovu minutazu na stetu Grejema stvarno ne razumem.
December 27, 2025Dec 27 1 hour ago, Valk said:Bravo dečaci! Koja lepota, kako ih tim bodri! E sad dobiše po grbini, nažalost i od Šemija i njegove kovačke ručerde!Ali Chima bratina ih obadvojicu za vrat i do centra na lupanje...
December 27, 2025Dec 27 4 minutes ago, hrkljush boys_2 said:Ali Chima bratina ih obadvojicu za vrat i do centra na lupanje...Prvo su prišli Šemiju da se pozdrave, a tu je i amajlijaNe može se ne voleti ovo čudo.
December 28, 2025Dec 28 2 hours ago, Valk said:E sad dobiše po grbini, nažalost i od Šemija i njegove kovačke ručerde!Nas Odzelej je cvece Kod Semija nema da nemaMoz samo da nestane