Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

hail

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ako se dobro sećam @Apollo Creed je to imao u potpisu. Apolo, jesi li živ ili ti je Ivan Drago doakao?

10 hours ago, Nikodije said:

Ako se dobro sećam @Apollo Creed je to imao u potpisu. Apolo, jesi li živ ili ti je Ivan Drago doakao?

Apolo je imao smrtni slučaj kad je bila korona i nakon toga se nije vraćao na forum.

16 hours ago, Aleksandar88 said:

Ako se ne varam forumaš je bio Smilar, a post je bio upućen ex štoperu Zvezde, Vilotiću. Neku njegovu izjavu je shvatio kao izdaju pa ga je prokleo sa:”Dabogda celu karijeru proveo u Švajcarskoj”. 😁

On se oženio drugaricom moje drugarice. Ta moja drugarica bila na svadbi i posle pričala kako je on kulturan dečko, kako voli pozorište i balet, čita knjige i slično.

Smilar, Apolo ili Vilotic je kulturan? fantom

Oba trojica

2 hours ago, Valk said:

Apolo je imao smrtni slučaj kad je bila korona i nakon toga se nije vraćao na forum.

Vraća se, sad vidim da je bio tu pre 17 sati. Nedostaje mi njegov trademark kada Zvezda smeni trenera pa on krene da izbacuje slike Vlade Đurovića, Slobodana Klipe, Uvalina, Škobalja i ostalih.

Zvezdin novogodišnji poklon - Džoel Bolomboj

Zvezdin novogodišnji poklon - Džoel Bolomboj

Zvezdin novogodišnji poklon je Džoel Bolomboj.

Iskusni centar je doputovato u Beograd i pojavio se na koktelu crveno-belih povodom kraja 2025. godine.

Nakon višemesečnog odsustva i boravka u Sjedinjenim Američkim Državama, gde se oporavljao od teške povrede, korpulentni centar se priključio saigračima na prazničnoj svečanosti.

Miljenik navijača kluba sa Malog Kalemegdana ostavio je sjajan utisak u dosadašnjem delu mandata u crveno-beloj opremi, gde se izvrsnim partijama i požrtvovanjem istakao kao lider sastava.

Najbolji poklon za NGpumpaj

cant make this shit up

„Razmišljao sam o proširenju hale Pionir, ali moramo da vidimo kako bi to moglo da se reši. Ipak, od dvorane Aleksandar Nikolić smo napravili trening centar. Džered Batler kaže da ovakvih uslova nema u Americi. Saša Obradović kaže da ovoga nema u Monaku„, poručio je Drčelić.

samo sam čekao da objavi kako će bolomboj da bude nosilac liste košarkaši koji samo žele da treniraju 2.0 ali neke stvari neka i dalje ostanu iznenađenje

2 minutes ago, uini said:

samo sam čekao da objavi kako će bolomboj da bude nosilac liste košarkaši koji samo žele da treniraju 2.0 ali neke stvari neka i dalje ostanu iznenađenje

Idi gledaj Igokeu.

5 minutes ago, harper lee said:

Idi gledaj Igokeu.

priznaj da i tebi nije bilo svejedno kada si čuo onu skandinavku bolomboj x2

meni se tačno probudio neki ponos, otišao do kujne da napravim sendvič