Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

14 minutes ago, Nikodije said:

Idem na x, al izgleda da sam isfiltrirao sadržaj kvalitetno.

A atmosferi oko kluba mnogo više šteti to što je prvi čovek kluba optužen za prisvajanje 316 miliona evra narodnih para.

Pa Harpera kolje algoritam, dovoljno je da je jednom ispratio govnjivi thread i stalno će da ga progoni. Vrv ga mrzi da blokira trolove.

Ja ne idem na X godinama, samo kliknem kad neko prenese nešto na PPP ako me zanima.

"Biznis" i Drčele i Ostoje daleko prevazilazi mešetarenja oko klubova. Čak njima i odgovara da se ljudi zamlaćuju sa po 20-30M€ za Crvenu Zvezdu i Partizan i da ne gledaju iza.

• Replies 18.4k
  • Views 822.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 hour ago, Nikodije said:

A atmosferi oko kluba mnogo više šteti to što je prvi čovek kluba optužen za prisvajanje 316 miliona evra narodnih para.

Vidim da nisi citao tekst i da nemas pojma za sta je optuzen ali nema veze, za njusku poput njegove ne bi bilo cudno da je optuzen za bilo sta.

Ok, možda za muljanje na tenderima imamo neki eufemizam koji zvuči lepše nego "prisvajanje narodnih para", ali trenutno ne mogu da se setim

To ćemo da vidimo. Dosta zavisi od utakmice, dosta zavisi od toka u utakmice. I sam kraj utakmice, on je fenomenalne stvari radio odbrambeno. To ti je negde i važno odnosi na možda ostatak, recimo, gde je i Batler i Devonte. Tu vrstu iskustva treba da steknu. Treba da se zna da je Kodi uvek bio, do sada je bio najbolji naš igrač u oba pravca. Ne treba mu umanjivati ulogu, treba mu dati poverenje. On će to vratiti.

pakao

21 minutes ago, Nikodije said:

Ok, možda za muljanje na tenderima imamo neki eufemizam koji zvuči lepše nego "prisvajanje narodnih para", ali trenutno ne mogu da se setim

Prosto procitaj tekst, tamo lepo i detaljno pise za sta je optuzen.

• Popular Post
12 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

To ćemo da vidimo. Dosta zavisi od utakmice, dosta zavisi od toka u utakmice. I sam kraj utakmice, on je fenomenalne stvari radio odbrambeno. To ti je negde i važno odnosi na možda ostatak, recimo, gde je i Batler i Devonte. Tu vrstu iskustva treba da steknu. Treba da se zna da je Kodi uvek bio, do sada je bio najbolji naš igrač u oba pravca. Ne treba mu umanjivati ulogu, treba mu dati poverenje. On će to vratiti.

Veliko bravo za Sasu Obradovica, ovako se stiti igrac koji je bio kljucna figura u nekoliko vaznih pobeda do sada i po opstem misljenju ljudi koji se zapravo razumeju u kosarku ne samo nas najbolji igrac u dosadasnjem toku sezone vec jedan od najboljih plejmejkera u Evroligi. Najbolje je da poslusa debile sa drustvenih mreza, proglasi za bugarsko govno i zakopa ga zbog jednog promasenog suta u zavrsnici utakmice protiv Hapoela.

1 hour ago, Nikodije said:

Stetice koliko i Mesiju sudjenje za utaju poreza. Zivite u takvoj drzavi...

10 minutes ago, MiddleClass said:

Stetice koliko i Mesiju sudjenje za utaju poreza. Zivite u takvoj drzavi...

Sitne i glupe tuzbe kojima se finansijeri SNS-a drze u saci da slucajno ne pomisle da su slobodni od potencijalne odmazde. Cujes, lik koji je uz pomoc drzave maznuo stotine miliona optuzen za 159 hiljada evra mita.lolol I to ne u parama nego u vrednosti jedne od nekoliko hiljada nekretnina koje poseduje zahvaljujuci istoj toj drzavi.

Laki ostao bez reci.lolol

Danas mi je dan za kažite sve cvećem slikom.

27 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Danas mi je dan za kažite sve cvećem slikom.

Kafana "Žalosna sova" | 168. strana | Forum Krstarice

On 17. 12. 2025. at 14:07, theanswer said:

Šut Bleknija koji je verovatno rešio meč preko ruke mislim Izundua iz uručenja na desnih 45 nije ništa bolje rešenje od onoga što je Batler igrao, samo je ovaj pogodio a CMM srljao u čoveka na drugoj strani. Najveći wtf je uvođenje Davidovca za odbranu umesto Batlera gde nisam stekao utisak da je Batler tolika rupa u odbrani i onda nemogućnost da se vrati u napad gde je Obradović imao više sreće nego pameti posle trojke Nvore a protiv nas zbog ofanzivnog skoka tj Bonga nije uhvatio bio loptu čini mi se.

Preko Semija je šutnuo Blekni, Izundu je već davno bio napolju, kao i protiv Partizana (kao što rekoh, ne znam da li smo išta odbranili od njegovog izlaska, a nemam živaca sad da gledam opet). Odlična odbrana Semija u tom posedu, ne znam šta je mogao više da uradi bez da napravi faul (ili da rizik da mu sviraju faul bude veliki), ali jbg vrhunski šut. Možda bi dodatnih 10ak santima Izunduovih ekstremiteta tu pomoglo, ali avaj.

Batler je daleko od rupe u odbrani, iako ponekad deluje lenjo. Mada, u nekoj projektovanoj petorci Zvezde za završetke utakmica, koju ja zamišljam i prizivam već mesec dana (a koja se naravno nikad neće desiti, jer zato), on je verovatno prvi kandidat za napadanje. Treba mu još privikavanja na Evropu i dodatni pas koji je ovde praksa u odnosu na NBA - i protiv Hapoela je imao jednu situaciju kad je uspeo da rotira i istrči na šut za 3, a onda stao očekujući da će igrač Hapoela da šutne, a on nadriblao i dodao pored na još sigurniji šut za 3 Brajanta - dok je Batler provalio da ide još jedan pas, popili smo 3. Ali to su stvari koje će vrlo brzo da ispravi tj da se navikne.

Butler je tada izveden iz igre da dodje do daha jer se videlo da diše na škrge (na oko 2:30 pre kraja), otud i greška na dodavanju Semiju. Cilj je bio napad/dva bez njega dok se bar malo ne resetuje, tako da nije sklonjen jer je loš u odbrani. Ali je ulazak Davidovca u toj sekvenci ostao misterija.