Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ahm

https://radar.nova.rs/drustvo/zeljko-drcelic-tok-korupcija-sns/

• Replies 18.4k
  • Views 822.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ceo dan na društvenim mrežama šeruju kako je Vuk Cvijić dobio pretnje zbog tog teksta. Strašno.

10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

zato što je insistirao kod igrača da ga zovu “šef”

A stanica je zato što je to ionako usputna stanica jer mi smenjujemo trenere kao da ih vozimo vozom?

Screenshot_20251218-104041.png

1 hour ago, Milosh76 said:

@Ivo Petović

Ivo Petovic

Rodjeni suter koji se jednom radja.

Tesko da je bilo i da ce biti igraca sa 2.08 a takvom “rukom”.Zbog njega smo zavoleli sut sa 3!Igrao je srcem i dusom!Cesto je dolazio na Kalemegdan da se pozdravi .Ljubazan i uvek spreman za salu sa mladima….Ljubimac navijaca.

Uzeto sa FB 😁

Odgovaras na Ivov post od prije 10 stranica bez kvouta i sad to moram da trazim?!

Vidimo se u avgustu

20 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Obradović je regresirao na svoje umeće iz prvog mandata, gde isto tako izgledao, tvrdoglavio se, terao inat, vukao poteze koji više štete no koriste, tako da smo svi jedva čekali da ode. Iskustvo govori da kada jednom upadne u kanal, umesto da se čupa iz njega racionalnim razmišljanjem on kopa sve dalje dok ne stigne do marijanske brazde. Ne znam da li u rukovodstvu, među pomoćnim trenerima postoji neko ko može da razgovara s njim a da on to prihvati, meni uopšte ne deluje da je to moguće.

Ono psovanje pre početka sinoćne KZŠ kada nije znao da je mikrofon uključen poprilično govori na tu temu.

Ako nastastavi na ovaj način da vodi tim, već u februaru ćemo izgubiti izglede za plejof, a početkom marta i za plejin.

Oldboj naravno.

Nebih komentarisao strucne odluke ali glupo je bilo kad je posle neke pobede izjavio "ako ovako nastavimo osvojicemo EL". Nisam cuo pa ne znam u kom je tacno kontekstu izreceno ali to se ne radi pogotovo u situaciji gde se navijaci lako otrgnu kontroli i udju u prevelike euforije. U toj situaciji na treneru je da stisava a ne da uzme kantu benzina i pridruzi se igranki oko vatre.

Verovatno je to rekao i da bi malo sebe uzdigao, u smislu "gledajte kako sad igramo kad sam ja tu", potpuno nepotrebno nesto.

Edited by samo_opusteno

1 hour ago, MiddleClass said:

Odgovaras na Ivov post od prije 10 stranica bez kvouta i sad to moram da trazim?!

Vidimo se u avgustu

Ne odgovaram na njegov post, nego mi ovo izaslo na FB 😁

Srecno u potrazi 😁

2 hours ago, Valk said:

Screenshot_20251218-104041.png

Jel to Drcela pretio?

50 minutes ago, samo_opusteno said:

Nebih komentarisao strucne odluke ali glupo je bilo kad je posle neke pobede izjavio "ako ovako nastavimo osvojicemo EL". Nisam cuo pa ne znam u kom je tacno kontekstu izreceno ali to se ne radi pogotovo u situaciji gde se navijaci lako otrgnu kontroli i udju u prevelike euforije. U toj situaciji na treneru je da stisava a ne da uzme kantu benzina i pridruzi se igranki oko vatre.

Verovatno je to rekao i da bi malo sebe uzdigao, u smislu "gledajte kako sad igramo kad sam ja tu", potpuno nepotrebno nesto.

Uopste nije tako rekao, niti je kontekst bio taj. Na pitanje novinara posle jedne pobede kako li ce tek igrati kad ekipa bude kompletna odgovorio je u fazonu "sta hocete da kazem, da cemo osvojiti Evroligu". Politike "nisam cuo pa ne znam kako je izreceno ali samo da kazem (pa onda 20 redova pljuvacine)" ima bas mnogo oko kluba i u sportskoj javnosti generalno.

Nerealno je koliko se losa atmosfera pravi oko kluba i u tome prednjace navijacke picajzle sa drustvenih mreza koji se u sve sportove najbolje razumeju a zapravo ne znaju gde su suplji. Stvarno smo mi navijaci Zvezde postali teska stoka.

Ja nisam primetio baš tako lošu atmosferu oko kluba. Ima svakakvih komentara kao što ih uvek i ima ali atmosfera je ok, dvorana puna, tim dobar, sve je pod kontrolom. Ni ova tri poraza ne vidim da su nešto bitno poremetili. Ok, malo se udara po Salu, al realno je zasrao derbi i Hapoel u finišu. Ništa strašno, dešava se.

Edited by Nikodije

2 minutes ago, harper lee said:

Uopste nije tako rekao, niti je kontekst bio taj. Na pitanje novinara posle jedne pobede kako li ce tek igrati kad ekipa bude kompletna odgovorio je u fazonu "sta hocete da kazem, da cemo osvojiti Evroligu". Politike "nisam cuo pa ne znam kako je izreceno ali samo da kazem (pa onda 20 redova pljuvacine)" ima bas mnogo oko kluba i u sportskoj javnosti generalno.

Nerealno je koliko se losa atmosfera pravi oko kluba i u tome prednjace navijacke picajzle sa drustvenih mreza koji se u sve sportove najbolje razumeju a zapravo ne znaju gde su suplji. Stvarno smo mi navijaci Zvezde postali teska stoka.

Naterao si me da potrazim, rekao je na pitanje sta ce biti kad se vrate povredjeni "siguran sam da cemo bolje da izgledamo ako je to moguce jer onda odosmo mi da budemo prvaci evrope".

To je los odgovor jer podstice euforiju i izlazak iz mere. Sve bi bilo drugacije kad bi ljudi znali da euforija = energija koja jede sanse da se dobre stvari dese. Zadatak trenera ako je iole uoucen u metafiziku te problematike a trebao bi jer mu dotice posao je da na to pitanje odgovori nesto u stilu "videcemo, nadam se da cemo uklopiti igrace i biti jos bolji ali to nosi i neke rizike, treba svima naci uloge itd". U sportu nema "siguran sam" i nema velikih najava u decembru pa makar i u sali.

Ovo nije kreiranje lose atmosfere, samo opaska. Kreiranje lose atmosfere je ono sto ljudi ukljucujuci tebe rade na fkcz temi jer su prestali da osecaju zadovoljstvo u pobedama i usli u fazu "ovo me vise ne radi, sad zelim da igramo lepo kao Barselona".

10 minutes ago, Nikodije said:

Ja nisam primetio baš tako lošu atmosferu oko kluba. Ima svakakvih komentara kao što ih uvek i ima ali atmosfera je ok, dvorana puna, tim dobar, sve je pod kontrolom. Ni ova tri poraza ne vidim da su nešto bitno poremetili. Ok, malo se udara po Salu, al realno je zasrao derbi i Hapoel u finišu. Ništa strašno, dešava se.

Ti si srecan covek jer ne ides na X, bivsi Tviter. Tamo je Kodiju a.k.a. bugarskom govnu vec spremljen otkaz.

Just now, samo_opusteno said:

Naterao si me da potrazim, rekao je na pitanje sta ce biti kad se vrate povredjeni "siguran sam da cemo bolje da izgledamo ako je to moguce jer onda odosmo mi da budemo prvaci evrope".

To je los odgovor jer podstice euforiju i izlazak iz mere. Sve bi bilo drugacije kad bi ljudi znali da euforija = energija koja jede sanse da se dobre stvari dese. Zadatak trenera ako je iole uoucen u metafiziku te problematike a trebao bi jer mu dotice posao je da na to pitanje odgovori nesto u stilu "videcemo, nadam se da cemo uklopiti igrace i biti jos bolji ali to nosi i neke rizike, treba svima naci uloge itd". U sportu nema "siguran sam" i nema velikih najava u decembru pa makar i u sali.

Ovo nije kreiranje lose atmosfere, samo opaska. Kreiranje lose atmosfere je ono sto ljudi ukljucujuci tebe rade na fkcz temi jer su prestali da osecaju zadovoljstvo u pobedama i usli u fazu "ovo me vise ne radi, sad zelim da igramo lepo kao Barselona".

Gledao sam tu konferenciju za stampu, kao i sve ostale ove godine. I na toj kao i na vecini drugih konferencija Obradovic stalno podvlaci upravo ono sto si ti predlozio da kaze, da je adaptacija novih igraca i nova raspodela uloga veliki problem i da ce biti potrebno vreme da se stvari posloze. To sa "osvajanjem Evrolige" je bio pokusaj (ocigledno neuspesan, ljudi generalno nisu bas najostriji nozevi u fiozi) da se podsmehne upravo na racun te euforije koje se toliko plasis a zahvatila je i novinare u tom periodu. Iz te euforije i proizlaze pitanja tipa "ako ste s ovoliko povredjenih igraca ovako dobri sta ce biti kad se svi vrate".

Uzgred, nista sto bilo koji trener ili igrac kaze ne moze da promeni metronomsko navijacko osciliranje od totalne katastrofe do totalnog uspeha u zavisnosti od toga kako se zavrsila prethodna utakmica. To nema veze ne sa izjavama trenera nego sa sportom uopste, u pitanju je ozbiljan sociopsiholoski fenomen koji je postao karakteristican za citavo drustvo. Tvoja poslednja recenica odlicno ilustruje taj opasni fenomen u kojem se sport iscrpljuje iskljucivo na pobedama i porazima kao sustinskim motivatorima konzumacije pa se zato i pobede i porazi dozivljavaju preterano licno kao sopstvene pobede i porazi. Nema niceg loseg u tome da se oseca zadovoljstvo u lepoti igre jer sport i jeste igra ali postoji svasta nakazno i bolesno u tome da se jedino istinsko zadovoljstvo oseca u pobedama. Citava poenta sporta je dijalektika pobeda i poraza, stvaranje zdrave svesti o tome da se zivot sastoji od obe stvari ali da se svakog sledeceg dana otvara nova sansa i da stoga jedan poraz nije kraj sveta. Onaj ko to shvata ne stvara losu atmosferu vec naprotiv cuva lepotu sustine sporta kao repetitivne aktivnosti koja kroz igru i imaginaciju simulira realan zivot. Onaj ko prati sport da bi osecao zadovoljstvo u pobedama i bogoradio u porazima je ne samo promasio temu vec je prilicno ocigledan kandidat za ozbiljnu terapiju (ne ti, pricam generalno).

Nije to vezano samo za KK Crvena Zvezda i nismo mi cigani nesto posebni u tome, pravi problem je sto mi toliko dugo zivimo u takvom rasulu da su tudje pobede pocele da nam budu gorivo da preguramo dan pa onda zato poraze dozivljavamo kao izdaju i mrzimo igrace i trenere koji su nam uskratili ovu ili onu pobedu.

Edited by harper lee

Idem na x, al izgleda da sam isfiltrirao sadržaj kvalitetno.

A atmosferi oko kluba mnogo više šteti to što je prvi čovek kluba optužen za prisvajanje 316 miliona evra narodnih para.

12 minutes ago, Nikodije said:

Idem na x, al izgleda da sam isfiltrirao sadržaj kvalitetno.

A atmosferi oko kluba mnogo više šteti to što je prvi čovek kluba optužen za prisvajanje 316 miliona evra narodnih para.

A ima i još jednu firmu gde deli vlasništvo sa Ostojom! Složna braća.

2 minutes ago, dragance said:

A ima i još jednu firmu gde deli vlasništvo sa Ostojom! Složna braća.

Atmosferu oko kkp je nemoguće dodatno pokvariti bilo čime