December 17, 2025Dec 17 N3emoj zameriti, ali moje pamćenje je (naročito nakon korone) poprilično propalo. Tako da nisam siguran na šta referiraš.
December 17, 2025Dec 17 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Obradović je regresirao na svoje umeće iz prvog mandata, gde isto tako izgledao, tvrdoglavio se, terao inat, vukao poteze koji više štete no koriste, tako da smo svi jedva čekali da ode. Iskustvo govori da kada jednom upadne u kanal, umesto da se čupa iz njega racionalnim razmišljanjem on kopa sve dalje dok ne stigne do marijanske brazde. Ne znam da li u rukovodstvu, među pomoćnim trenerima postoji neko ko može da razgovara s njim a da on to prihvati, meni uopšte ne deluje da je to moguće.Ono psovanje pre početka sinoćne KZŠ kada nije znao da je mikrofon uključen poprilično govori na tu temu.Ako nastastavi na ovaj način da vodi tim, već u februaru ćemo izgubiti izglede za plejof, a početkom marta i za plejin.Ovde si napisao upis koji je promišljen i smiren, i ja mogu samo da se složim manje ili više ali ne zameram ništa. Ja sam ti samo skrenuo pažnju na tvoje potpuno ekstremne reakcije koje imaju donekle opravdanje u tvojoj emociji prema klubu ali su u praksi neprimenjive. Ako se neko zajebao oko vraćanja Saše, ok, ali ne može da se svako malo seče trener, to je dokazana praksa koja vodi u propast.Kao što i Grahamu i Butleru treba privikavanje tako se i oko trenera gleda i šira slika. Ako je on doveden sa nekom idejom, daj da vidimo koja je ideja. Ako je samo vraćen da bude paravan ćacijima kao sad Paspalj u Partizanu, onda jebi ga bože.U svakom slučaju, give it time.
December 17, 2025Dec 17 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:N3emoj zameriti, ali moje pamćenje je (naročito nakon korone) poprilično propalo. Tako da nisam siguran na šta referiraš.Pm
December 17, 2025Dec 17 11 minutes ago, uini said:dobar mu je i prvi post ali nema nameru da se iole otvori za neki build-up svoje tezesve što je napisao je korektno, plus čovek raspoznaje tipove napada ali ne može košarka da se igra po principuako x ide, x će dobiti sve lopte, ako y ide, dobiče i on neštoto otprilike može u nba ali i tamo moraš da imaš još neke principe, jer su u suprotnom, od sada pa nadalje, razigrani samo oni na koje ide gro napada i koji su stoga u povlašćenom položaju. trener mora malo versatilityja da ponudiKako ja to vidim, u Evropi se praktikuju striktni game planovi i bukvalno svaka petorka ima svoje principe i svoju filozofiju, dovoljno je da se jedan igrač promeni i ide potpuno novi playbook (karikiram).Ali kad se neko upali kao Batler, a mi smo u utakmici gde tonemo na svakoj postavljenoj odbrani, jedini ispravan plan je go to za Batlera, kapiram da nije bilo kućnog ljubimca pred TV-om koji nije lajao daj čoveku loptu čim pređemo pola.
December 17, 2025Dec 17 Uzgred, na ovim utakmicama od Dubaija naovamo smo mogli da vidimo koliko ovom timu znaci zdravi i spremni Moneke. Njegovi poeni i skokovi iz djubretarenja, kontrola nicijih lopti, hustle i pre svega munjevito otvaranje kontri nam bas nedostaju. Price o tome kako su nas ekipe procitale pa usporavaju ritam i ne dozvoljavaju nam tranziciju su mislim preambiciozne, pravi odgovor na manji broj poena iz tranzicije je sto nismo dovoljno dobri da obezbedimo defanzivni skok jer cesto preuzimamo i centri su nam daleko od kosa a tu je Moneke suvo zlato da pokupi skok iz drugog plana. Kalinic je to nekad odlicno radio ali vise ne radi a Davidovac je mrtvo puvalo, sinoc je najvise takvih lopti pokupio Kodi.
December 17, 2025Dec 17 1 minute ago, kralj said:Ali kad se neko upali kao Batler, a mi smo u utakmici gde tonemo na svakoj postavljenoj odbrani, jedini ispravan plan je go to za Batlera, kapiram da nije bilo kućnog ljubimca pred TV-om koji nije lajao daj čoveku loptu čim pređemo pola.Apsolutno, ali u toj situaciji drugi igrači treba kretnjom da mu pomognu ili nekim blokom. A ne da gledaju kao čunjevi.
December 17, 2025Dec 17 5 minutes ago, JPM said:Apsolutno, ali u toj situaciji drugi igrači treba kretnjom da mu pomognu ili nekim blokom. A ne da gledaju kao čunjevi.Ne mogu oni tu mnogo sta da urade osim ako protivnike Batler ne navede na blok, sto je par puta uradio dok je Izundu bio na parketu. Verujem da ni sam Batler kad krene u dribling ne zna sta ce tacno da uradi. Rasiris i kad on krene na kos krenes i ti na ofanzivni skok i to je to.
December 17, 2025Dec 17 problem sa grahamom je i sto ima malo loptu u rukama. u napadu uglavnom coskari, verujem odlukom trenera. mozda jos uvek nije dovoljno spreman, ali izgleda da nema dovoljno slobode da uzme loptu i kreira napad. njegove minute trenutno uspesnije bi podelili miljenovic i jago. kalina zraci bas gadnom energijom. nervozan, napet, dekoncentrisan.moneke bas fali i njegov double double. bez obzira sa kakvim procentima suta i sa koliko gresaka. za njegovu ludacku energiju nemamo zamenu.
December 17, 2025Dec 17 Malo se prica o tome da je grande privatnik Batler imao 8 asistencija od nasih... 11 ukupno.
December 17, 2025Dec 17 svaka čast butleru, videlo se i protiv barce da ima dobar pregld kada krene na koš, nije da vidi samo obruč.međutim i to je pokazatelj kako trenutno igramo; hapoel 21 ast, zvezda 11, tri igrača su udelila pas za poenemora sale malo da promućka stvari, ni najbolji igrači u evropi nisu toliko dobri da se igra na ovaj način u kontinuitetueditilajdža igrao skoro 39 min, baš nas je odvalio Edited December 17, 2025Dec 17 by uini
December 17, 2025Dec 17 17 minutes ago, uini said:ilajdža igrao skoro 39 min, baš nas je odvalioMeni se činilo da nije uopšte izlazio a ova minutaža je praktično to.On nas je upropastio sa 28 poena, a opet smo bili do poslednjeg minuta na -2. Znači da su i oni izvukli maksimum iz pojedinih igrača da nas pobede.Jbg, onaj nepopularni termin scheduled loss i donekle mirenje sa sudbinom pred utakmicu može da se okači mački o rep, jer kad vidiš da ti je tim u egalu i da se bori, da je živ do kraja - ponadaš se, pa ti bude krivo.Ne znam šta da očekujemo u petak. Duško dolazi bar jednom da pobedi, nadajmo se da će da se zadovolji večeras.
December 17, 2025Dec 17 9 minutes ago, Valk said:Meni se činilo da nije uopšte izlazio a ova minutaža je praktično to.On nas je upropastio sa 28 poena, a opet smo bili do poslednjeg minuta na -2. Znači da su i oni izvukli maksimum iz pojedinih igrača da nas pobede.Jbg, onaj nepopularni termin scheduled loss i donekle mirenje sa sudbinom pred utakmicu može da se okači mački o rep, jer kad vidiš da ti je tim u egalu i da se bori, da je živ do kraja - ponadaš se, pa ti bude krivo.Ne znam šta da očekujemo u petak. Duško dolazi bar jednom da pobedi, nadajmo se da će da se zadovolji večeras.Dosao je i Monako u Beograd da pobedi bar jednom pa je izgubio oba meca. Malo zavisi i od nas.
December 17, 2025Dec 17 Just now, harper lee said:Dosao je i Monako u Beograd da pobedi bar jednom pa je izgubio oba meca. Malo zavisi i od nas.Više sam se referisala na Olimpiju.Zavisi od nas, normalno, samo prizivam lakši i iole povoljniji scenario.Najave su iz kluba da će Moneke biti spreman u petak, daj bože.
December 17, 2025Dec 17 toliko drame, a dobili bi poslednje 2 utakmice samo da je igrao Chimai jedni i dugi su nam se izvukli zahvaljujući 1-2 ofanzivna skoka, koje bi on pokupio i sad ne bismo ni znali u kolikoj smo krizi zapravo
December 17, 2025Dec 17 3 hours ago, JPM said:Apsolutno, ali u toj situaciji drugi igrači treba kretnjom da mu pomognu ili nekim blokom. A ne da gledaju kao čunjevi.Kao što napisah, flare blokadama od lopte uglavnom, postoje automatizmi koji se tu rade ako je cilj npr napasti sa topa driblingom ali nije da tu postoji sad milion nekih rešenja ako je odluka da se igra iso Batlera1 hour ago, uini said:svaka čast butleru, videlo se i protiv barce da ima dobar pregld kada krene na koš, nije da vidi samo obruč.međutim i to je pokazatelj kako trenutno igramo; hapoel 21 ast, zvezda 11, tri igrača su udelila pas za poeneLogično, jedna ekipa udvaja ball handlere dobar deo utakmice, druga ekipa pusti 1 na 1 igru bez preterane pomoći. Naravno da će ova prva da ima više asistencija.