Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

10 minutes ago, harper lee said:

Mala kvaka je sto je Alston krilo a Grejem kombo bek. Dakle, njime bi menjao Nworu, Monekea, Kalinu, Odzeleja ili Davidovca. Mi smo jedna od najpokrivenijih ekipa na tim pozicijama i ne treba nam nikakav novi igrac da nas pojacava. Alston je solidan igrac ali ako vec moze da se bira od igraca na tim pozicijama iz drugih evroligaskih klubova ja bih radije Blosongejma ili Alfu Dialoa a ne bih imao nista ni protiv Klajburna. Covek ima finu statistiku i profitira zato sto je fokus odbrana protiv Virtusa na Edvardsu i Morganu koji ako se zapale mogu da ubace 30 bez problema pa se cesto drugi igraci uzimaju kao koncepcijski rizik. Plus ima 207 cm i tesko mu je braniti sut ako pomazes sa njega i zakasnis. Nama je u osnovnoj postavci napada Nwora na cosku ili na 45 a njega ne bih menjao u ovom trenutku ni za jednog igraca u Evroligi. Pa ni za svemoguceg Alstona.

Nwora na 2, on na 3, Kalenic 4, Ojeleye 5 i na kecu kako god okrenes dobro je. Wishful thinking, ali mislim da bi nam ovaj resio bas sve probleme osim Bolombojevog zdravlja

• Replies 18.4k
  • Views 822.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ne treba gledati njegovu partiju protiv Partizana kao reper. Ako bude ozbiljna odbrana odigrana na njemu večeras, biće malo realnija slika, cenim da neće dobaciti do deset poena.

22 minutes ago, Ratamahatta said:

Nwora na 2, on na 3, Kalenic 4, Ojeleye 5 i na kecu kako god okrenes dobro je. Wishful thinking, ali mislim da bi nam ovaj resio bas sve probleme osim Bolombojevog zdravlja

Ne bi nam resio ama bas nijedan problem a nije ni da imamo neke probleme koje doselekcija treba da resava. Ono sto nama treba je da Grejem pocne da pokazuje nesto i da se Bolomboj vrati u nekoj pristojnoj formi, ni oko jedne od te dve stvari Alston ne bi mogao da nam pomogne. Ne mozemo da kupujemo 50 igraca kako se koji pokaze dobro a i da mozemo ne treba to da radimo. Mi ove godine konacno imamo tim, naravno kad smo kompletni, koji nema vidljivu rupu na bilo kojoj poziciji i svuda smo duplo pokriveni legitimnim evroligaskim igracima koji su sposobni i da igraju na vise pozicija i na obe strane terena. Naravno da uvek ima okolo podjednako kvalitetnih i boljih igraca od nasih ali i drugi klubovi igraju kosarku i kupuju igrace, nismo sami na trzistu. Usput, ja stvarno ne vidim kako bi petorka Kodi, Nwora, Alston, Kalina, Odzelej bila bolja od, recimo petorke Kodi, Batler, Nwora, Moneke/Kalina, Odzelej.

Pogodi

Kad

Si

Sam

Grejeme

1 minute ago, Ratamahatta said:

Pogodi

Kad

Si

Sam

Grejeme

Kakve veze ima Grejem sa Alstonom? Ako nam nesto uopste fali u rosteru sigurno nam ne fali spot-up sutera.

11-5 bi imali da umesto Grahama imamo pogadjaca samog na sutu, zbog toga smo izduvali 2 zadnje tekme jer bi u prvoj to sahranilo prijatenje, a drugoj bi momentum ostao nama a ne kumu Miti

To prosto mora da se resava i koristi, kao sto ovaj gospodin resava i koristi

Nadam se da veceras nece

Izvinjavam se sto sam primetio

Edited by Ratamahatta

nije graham dobijao bas pravovremene & precizne pasove a nije ni lik koji stoji u cosku i ceka da dobije loptu za sut

al dobro, videcemo valjda neka prilagodjavanja i korrkcije vec veceras, kako od trenera, tako i od igraca.

9 minutes ago, Ratamahatta said:

11-5 bi imali da umesto Grahama imamo pogadjaca samog na sutu, zbog toga smo izduvali 2 zadnje tekme jer bi u prvoj to sahranilo prijatenje, a drugoj bi momentum ostao nama a ne kumu Miti

To prosto mora da se resava i koristi, kao sto ovaj gospodin resava i koristi

Nadam se da veceras nece

Izvinjavam se sto sam primetio

Da, svakako smo izgubili dve utakmice zbog par Grejemovih promasaja tokom utakmice iako covek nije odigrao nijednu zavrsnicu do sada. Kao sto smo valjda pobedili Olimpijakos jer je dao tri trojke preko ruke. Ne znam ni zasto odgovaram na ove postove, jedino zajednicko Grejemu i Alstonu je sto obojica igraju kosarku i nista vise. Kad bi rasprava bila o Edvardsu koji je slican igrac Grejemu pa hajde, ovako je samo gubljenje vremena. Svi nasi visoki spot-up suteri su izmedju 37% (Odzelej) i 45% (Dobric), Nwora ima nesto slabiji procenat ali on uzima trojke i iz driblinga pa njegov procenat za ovu pricu nije relevantan. To uopste nisu losi procenti i ne predstavljaju nam nikakav goruci problem koji posebno treba da resavamo.

ma mi smo dobili ove sezone brda tekmi sa sutom za tri 30% ili manje, samo sto smo kontrolisali skok i divljali u tranziciji

za to nam je jedan od stubova moneke

Trenirao juče, najavio da je na terenu večeras.

Nadam se da je skroz okej sad.

Uželeo se Čimara Arene.

Meni je ipak najjači utisak ostavila informacija da Laki ima mačku! ohmy

49 minutes ago, uini said:

ma mi smo dobili ove sezone brda tekmi sa sutom za tri 30% ili manje, samo sto smo kontrolisali skok i divljali u tranziciji

za to nam je jedan od stubova moneke

Upravo

CMM 50% bolji kad je i ovaj tu

Jesmo li pozdravili Duska kako dolikuje?

Kvinsi Miler u Areni ❤️

Ajmo Zvezdo!