December 13, 2025Dec 13 2 minutes ago, uini said:oly je okrenut tako sto je ubacio grahama i butlera a oni ubacivali koseve. svaka mu cast i na tome & na celoj toj tekmi i mnogim drugim tekmamasinoc nije uspeo da privede tekmu kraju i toeto. naknadna pamet ali eto, valjda ce svi nauciti ponesto iz ovoga, sreca pa je pola decembra.Njegov uticaj 10%.Igrači 90%. U oba slučaja.
December 13, 2025Dec 13 21 minutes ago, sigurnost said:Njegov uticaj 10%.Igrači 90%.U oba slučaja.kada juris rez kao zvezda u atini, uticaj trenera u tom aktuelnom trenutku je jos manji. izvukao je wild cards koje rade i to je to.u sinocnjem slucaju, na +15ak, u poslednjoj cetvrtini, uticaj trenera moze biti preko 50%, ukoliko i on sam ne poveruje da je sve okej, tako kako je.
December 13, 2025Dec 13 1 hour ago, uini said:kada juris rez kao zvezda u atiniMi nismo igrali u Atini nego kod kuće.
December 13, 2025Dec 13 Zamišljam Deju Radonjića ili Duška Vujoševića koji izjavljuju "Utakmica kao i svaka druga, još jedan dan na poslu".
December 13, 2025Dec 13 44 minutes ago, Valk said:Mi nismo igrali u Atini nego kod kuće.isti djavo, kati magiko ooo
December 13, 2025Dec 13 Ima li objašnjenja za netražen čelindž kod onih, vrlo važnih, 2+1 Tajrika Džonsa gde se Grejem postavlja van polukruga i čini se kao školski faul u napadu?Još jedna minijatura Saleta, potrošili smo čelindže ili sam ja loše video situaciju?
December 13, 2025Dec 13 17 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Zamišljam Deju Radonjića ili Duška Vujoševića koji izjavljuju "Utakmica kao i svaka druga, još jedan dan na poslu".Jesi li ti uopste gledao konferenciju za stampu? Ta izjava je bila klasican denial nekoga ko je u momentu regresirao na dete predskolskog uzrasta zbog stresa, dok je izgovarao izgledao je kao da su mu upravo javili da mu je izgorela kuca i da mu je neko hakovao racun i maznuo sve pare iz banke. Svaki sledeci put kad budem objasnjavao Mehrabijanovu formulu koristicu snimak te izjave kao ilustraciju nekonzistentne komunikacije. Naravno da ovo nije bila utakmica kao i svaka druga i to mu je tako jasno pisalo na licu da bi mu pozavideo i bilbord na Tajms skveru.Obradovic je inace napravio samo jednu gresku u poslednjoj cetvrtini a ta greska je povukla sve ostale - nije klupirao Kodija jer nije shvatio ili nije zeleo da shvati da je dosla ta utakmica kad ce Kodi da ukanali ekipu vracanjem samog sebe na fabricka podesavanja. Razumem zasto to nije hteo da uradi, Kodi nas od pocetka sezone herojski vuce na svojim ledjima, ali sinoc nije bila utakmica za njega. Ono sto moze da bude veci problem od izgubljenog derbija je sto meni vec malo smrducka na odredjene hijerarhijske probleme u ekipi vracanjem Grejema i pogotovo davanjem vecih ovlascenja Batleru. Meni onaj govor tela Batlera pre nego sto mu je Kalinic iz ocaja dodao loptu za poslednji sut govori da na izvodjenju nije odigrano ono sto je crtano na tajm autu i da se on frustriran vec odjavio iz akcije uveren da lopta uopste nece doci do njega. Ako se ne varam taj problem ce morati pod hitno da se resava jer poslednja stvar koja nam je potrebna je da se stvori negativna kompeticija izmedju nasih najvecih napadackih oruzja i glavnih organizatora igre.
December 13, 2025Dec 13 18 minutes ago, uini said:isti djavo, kati magiko oooPa nije isti đavo jer mi do preokreta možemo kod kuće a nas mogu da okrenu kad smo u gostima, kako se čini. Mislim da je ekipa takođe svesna da mora da pobeđuje u gostima, samo ne znam što to ne primeniše sinoć kad su imali rešenu stvar.Meni samo nije jasno šta je Stefan Miljenović uradio da zasluži ovakav tretman, ne kapiram zaista, je l' ne ume da faulira Vašingtona dok se šeta po liniji pre dizanja na šut? Edited December 13, 2025Dec 13 by Valk
December 13, 2025Dec 13 3 minutes ago, Valk said:Pa nije isti đavo jer mi do preokreta možemo kod kuće a nas mogu da okrenu kad smo u gostima, kako se čini. Mislim da je ekipa takođe svesna da mora da pobeđuje u gostima, samo ne znam što to ne primeniše sinoć kad su imali rešenu stvar.Meni samo nije jasno šta je Stefan Miljenović uradio da zasluži ovakav tretman, ne kapiram zaista, je l' ne ume da faulira Vašingtona dok se šeta po liniji pre dizanja na šut?Bilo bi stvarno neposteno gurnuti klinca da odigra zavrsnicu u ovakvoj atmosferi da ne daj boze zajebe nesto pa da svi krenu da svaljuju krivicu na njega i drago mi je sto Obradovic nije povukao i taj kukavicki alibi potez. Na ovakvim utakmicama se zivi ili umire sa najboljim igracima, oni moraju da pokazu da li jesu ili nisu. Kodi je svojim dosadasnjim igrama zasluzio sansu da dokaze da je nas prvi plej i nije je iskoristio, nadam se da ce nesto nauciti iz svega toga.
December 13, 2025Dec 13 Odigrano je ono što je nacrtano, ali nije sasvim uspelo tj. igrač koji je izvodio loptu se nije usudio da pokuša rizičan lob pas na Batlera već je izabrao sekundarno rešenje. Batler se tu odjavio iz utakmice i upropastio inteligentan potez Kalinića koji je jednim pasom uspeo da doturi lopti primarnoj opciji. Loše, nedopustivo ponašanje Batlera.Faul nad Jones-om je po mom mišljenju ispravno suđen i ako su takve situacije retko 100% čiste. Čelendž nije mogao da se traži jer ni nije svirano postavljanje unutar kruga nego standardni blocking foul. Edited December 13, 2025Dec 13 by Heaviside
December 13, 2025Dec 13 Batler skroz dekocentrisan u poslednjih 10 sekundi i zasuzio je ozbiljno ribanje. Em je izasao sa terena, em je na 5sec primio loptu i imao vremena da propusti Bongu i sutne iz mnogo bolje pozicije. Totalna dekoncentracija, jbt lik ne zna koliko je vremena do kraja ostalo
December 13, 2025Dec 13 Iznervirao se zbog toga što nije direktno iz auta primio loptu i krenuo da izađe sa terena pa se vratio. Mentol.
December 13, 2025Dec 13 I da je bio skoncentrisan i šutnuo idealno, šanse su pola-pola da bi lopta ušla. Do toga nije smelo da se dođe uopšte, i to što se istopilo +16 je najmanje krivica Batlera. Dečko je dao svojih 20 poena, najjače da je kriv za poslednji posrani napad.@harper lee složila bih se s tobom kad bi to bio zasigurno pravi razlog, no svakako ne mislim samo na situaciju od sinoć već uopšte u poslednje vreme u EL. No dobro, recimo da Saša zna nešto što mi ne znamo, svakako ne pretendujem da umem bolje u košarku od njega. Edited December 13, 2025Dec 13 by Valk