Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

1 minute ago, Heaviside said:

Iznervirao se zbog toga što nije direktno iz auta primio loptu i krenuo da izađe sa terena pa se vratio. Mentol.

Neverovatno, malo sta moze da me iznervira u kosarci kao to. Jos na satu ima tipa 7 sekundi, dovoljno vremena da se sutne i iz driblinga, a on umesto da se pozicionira krece da izlazi sa terena. Cak i da je Kalinic sutnuo i promasio, idi na skok jebeni ili budi spreman na povratni pas.

• Replies 18.4k
  • Views 821.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

44 minutes ago, Valk said:

Pa nije isti đavo jer mi do preokreta možemo kod kuće a nas mogu da okrenu kad smo u gostima, kako se čini. Mislim da je ekipa takođe svesna da mora da pobeđuje u gostima, samo ne znam što to ne primeniše sinoć kad su imali rešenu stvar.

Meni samo nije jasno šta je Stefan Miljenović uradio da zasluži ovakav tretman, ne kapiram zaista, je l' ne ume da faulira Vašingtona dok se šeta po liniji pre dizanja na šut?

ma kao isti djavo svi navijamo za sve

unisteno mi je kratkorocno pamcenje izgleda a i cesto dobijamo oly tamo, pa mozda zato krenuo trip

8 minutes ago, harper lee said:

Jesi li ti uopste gledao konferenciju za stampu? Ta izjava je bila klasican denial nekoga ko je u momentu regresirao na dete predskolskog uzrasta zbog stresa, dok je izgovarao izgledao je kao da su mu upravo javili da mu je izgorela kuca i da mu je neko hakovao racun i maznuo sve pare iz banke. Svaki sledeci put kad budem objasnjavao Mehrabijanovu formulu koristicu snimak te izjave kao ilustraciju nekonzistentne komunikacije. Naravno da ovo nije bila utakmica kao i svaka druga i to mu je tako jasno pisalo na licu da bi mu pozavideo i bilbord na Tajms skveru.

Obradovic je inace napravio samo jednu gresku u poslednjoj cetvrtini a ta greska je povukla sve ostale - nije klupirao Kodija jer nije shvatio ili nije zeleo da shvati da je dosla ta utakmica kad ce Kodi da ukanali ekipu vracanjem samog sebe na fabricka podesavanja. Razumem zasto to nije hteo da uradi, Kodi nas od pocetka sezone herojski vuce na svojim ledjima, ali sinoc nije bila utakmica za njega. Ono sto moze da bude veci problem od izgubljenog derbija je sto meni vec malo smrducka na odredjene hijerarhijske probleme u ekipi vracanjem Grejema i pogotovo davanjem vecih ovlascenja Batleru. Meni onaj govor tela Batlera pre nego sto mu je Kalinic iz ocaja dodao loptu za poslednji sut govori da na izvodjenju nije odigrano ono sto je crtano na tajm autu i da se on frustriran vec odjavio iz akcije uveren da lopta uopste nece doci do njega. Ako se ne varam taj problem ce morati pod hitno da se resava jer poslednja stvar koja nam je potrebna je da se stvori negativna kompeticija izmedju nasih najvecih napadackih oruzja i glavnih organizatora igre.

Batler ne samo sto je imao tu situaciju kad umesto da potpuno fokusiran ceka loptu on odlazi iz hale uvredjen sto je nije dobio nego je posle utakmice bio jedini nas igrac koji je stavljao svoje koseve na Instagram.

Za sada sve to sa njim ide nekako krindz i nije poboljsao tim. Ne deluje kao deo tima, ne osecam da pripada grupi. Igra neku svoju kosarku, ceo tim je zrtva pompe oko njega i njegovog uklapanja sto rezultati pre i posle jasno pokazuju.

12 minutes ago, samo_opusteno said:

Batler ne samo sto je imao tu situaciju kad umesto da potpuno fokusiran ceka loptu on odlazi iz hale uvredjen sto je nije dobio nego je posle utakmice bio jedini nas igrac koji je stavljao svoje koseve na Instagram.

Za sada sve to sa njim ide nekako krindz i nije poboljsao tim. Ne deluje kao deo tima, ne osecam da pripada grupi. Igra neku svoju kosarku, ceo tim je zrtva pompe oko njega i njegovog uklapanja sto rezultati pre i posle jasno pokazuju.

Cestitam, treba stvarno stisnuti petlju pa napisati nesto ovakvo ljudima koji actually gledaju Zvezdine utakmice.

Batler je uz Kalinića igrač kog bih najradije imao u svojoj ekipi. Možda i pre Monekea.

Just now, harper lee said:

Cestitam, treba stvarno stisnuti petlju pa napisati nesto ovakvo ljudima koji actually gledaju Zvezdine utakmice.

Kad pre njega imas 7-8 pobeda u nizu u oba takmicenja a sa njim negativan skor ne znam o kakvom poboljsavanju tima moze da se prica. Cilj je pobedjivati utakmice.

2 minutes ago, harper lee said:

I to nakon utakmice na kojoj je Batler bio ubedljivo najbolji igrač ekipe.

ne zajebavaj. jeste uradio odvratnu stvar u poslednjem napadu, ali dečko je odličan igrač koji je već sada sasvim solidno integrisan u tim. treba imati u vidu da je tek stigao u Evropu i očekujem da će on biti među najboljim evroligaškim igračima već sledeće sezone ako se ne vrati u NBA.

6 minutes ago, samo_opusteno said:

Kad pre njega imas 7-8 pobeda u nizu u oba takmicenja a sa njim negativan skor ne znam o kakvom poboljsavanju tima moze da se prica. Cilj je pobedjivati utakmice.

Prvo, pre njega nisi imao 7-8 pobeda u nizu, decko je startovao u osmom kolu protiv Makabija a mi smo do tada vec imali dva poraza i pet pobeda od kojih cetiri na svom terenu, od toga dve protiv Baskonije bez pola tima i Asvela. Drugo, on je zauzeo mesto koje je pre njega pokrivao Jago ciji je ucinak u tim pobedama bio beznacajan. Trece, nakon njegovog dolaska nemamo negativan skor vec 4:4, od ta cetiri poraza su tri u gostima i poraz od Barselone kuci. Cetvrto i najvaznije, uopste ne treba gledati Batlerov ucinak, kao sto je na primer bio protiv Monaka koji je doslovno sam prelomio na nasu stranu, dovoljno je da da vidis na terenu pa da razumes koliki je upgrade u odnosu na Jaga. Sto je OK i ocekivano, nista protiv Jaga, Batler je mnogo skuplji igrac.

Mi stvarno ponekad nemamo mere u frustraciji zbog poraza. Decko je tek poceo da igra u Evropi i normalno je da ce mu biti potrebno vreme da proigra, svakim sledecim kolom je sve bolji i bolji. Sta da kaze Bajern o svom ucinku sa Dinvidijem koji je etablirani NBA igrac? Cak i ne moras toliko daleko da ides, sta da kazemo mi na ucinak Grejema koji je takodje etablirani NBA igrac. I ovo na kraju utakmice sa odjavljivanjem iz akcije u zavrsnici lako moze biti posledica iskustva iz NBA gde kad igrac dobije loptu na ovom vremenu do kraja ide na kos. Takvih stvari ce povremeno biti ali dobra stvar kod Batlera je sto on izgleda brzo uci i ne pravi istu gresku dva puta, bile su mu potrebne dve utakmice da koriguje odbranu rukama i reakciju na udvajanja. Najbolje je da je taj detalj sinoc odlucio utakmicu a ne prvi plej koji je imao 5 izgubljenih lopti na 6 asistencija.

Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu i vidim sada da smo imali 14 razlike na početku zadnje i izgubili .

Sramota je da primiš u zadnjoj 30 poena i izgubiš 14 poena razlike .Cist poraz trenera ,posle odličnog starta počeo da trokira .

Ok niko nije očekivao da pobedjujemo svaku ali ovakav poraz je sramota i direktno njegova greska .

Kako su se vratili neki igrači izgubio se u rotaciji .Sve razumem ali ovako bednu odbranu i ovoliko primljenih poena u zadnjoj četvrtini ne .

Taman posla da odigramo jednu ok sezonu .Mora neki raspad pa to je .

Mada me iskreno i ne zanima da se nerviram oko gluposti .Gledam pa ako vidim da ne liči na nešto preskocim pogledam drugi put .

Najbolje da se dozvole leteće izmene trenera.

Pa Ćelafuta vodi utakmice kući, a Zalizanko u gostima.

Ili već kako Zbor PPP Zvezdaša smatra da je primereno.

Batler takodje treba da nauci da zivi s tim da je ovo u Evropi na gostujucem terenu faul u napadu a ne faul odbrane.

Kako harper to suptilnije napiše od Lakija D

Ovo je faul u napadu samo kada sudije pomisle da je utakmica prerano rešena, pa žele malo da zakuvaju.

1 minute ago, sigurnost said:

Ovo je faul u napadu samo kada sudije pomisle da je utakmica prerano rešena, pa žele malo da zakuvaju.

Ovo je prosto sudijsko izdrkavanje na igracu koji je tek dosao u Evroligu i nema reputaciju. Ovo ne bi ni pomislili da sviraju kao faul Larkinu ili Dzejmsu.