December 12, 2025Dec 12 Batler i Graham ne mogu da pobedjuju zajedno, Nwora verujem da nije dao nijedan kos kad CMM nije bio na terenu Ocajno smo skakali pod nasim kosem celu tekmu, Bonga nas je dezintegrisaoJbg Edited December 12, 2025Dec 12 by Ratamahatta
December 12, 2025Dec 12 I tolko o play of-u i slicnim bajkama. Kako se igraci vracaju, mi sve gore izgledamo.Sad sledi i treci u nizu i odose kola nizbrdo.A imali smo i igru i rezultate...
December 12, 2025Dec 12 Ali ništa on nije naučio, ništa nije napredovao. Ništa, ništa, ništa pod milim bogom. Toliko da budeš operisan od vođenja utakmice, majko mila.
December 12, 2025Dec 12 ne znam, ja se ne sećam da sam lošije vođenje video. živo me zanima šta je tripivao, pokušao da uradi, ništa mi nije jasno
December 12, 2025Dec 12 morao je da kaze zajeb'o sam, jbg...a ne, we we're better, but...idemo dalje...za zvezdu sve osim f4 ove godine je propas'
December 12, 2025Dec 12 Paskval je bio slobodan. Neopisivo me zanima da li smo mu zaista dali ponudu pa je nije prihvtio ili je bila u pitanju samo još jedna lagarija.
December 12, 2025Dec 12 Najbolji deo je sto razlika nije napravljena nekom Obradovicevom taktikom, vec nas samo krenulo prangijanje. Medjutim, zato je ta prednost izgubljena direktno trenerovim vodjenjem.
December 12, 2025Dec 12 Rekao je da nije znao šta da radi...E sad da li je mislio na "sudijski kriterijum" ili...
December 12, 2025Dec 12 Nwora dao dve vezane trojke, krenuo da se raduje i loži - klupa! He didn't get a memo.