December 12, 2025Dec 12 1 minute ago, ZokiAsov said:Sto tako brate moj dementni?Demencija je veoma ozbiljno stanje, nemoj da se zajebavas s tim jer takve stvari nisu uvreda. Razumem euforiju ali realno bi mogao da odjebes odavde zajedno s tim tvojim udjiguzima od metar i natapirana kosa koji ti lajkuju postove.
December 12, 2025Dec 12 8 minutes ago, Mil@n said:Prvo, nije čestitao protivniku na apsolutno zasluženoj pobedi. Ljudi su kad je bila frka TRPALI, a mi sve promašili.Drugo, svaliti sve na nenavikavanje na sudijski kriterijum je neverovatno pičkasto i luzerski. Nismo mi imali ne znam kakve procente, već odličnu odbranu pre svega u prve tri četvrtzine, posla nas trpaju Jones i Washington kao na treningu i skidaju lopte u napadu pored 2, 3 igrača.Nije ovo smelo da se izgubi nikako ali sve se potrefilo pa i užasno vođenje Obradovića.Normalno kad je zaboravio Nvoru pola 4/4, a Izundua cijelu cetvrtu...
December 12, 2025Dec 12 Sve bolje od boljegA sada, ako se pitate zašto je u autu... (moram da prikačim Tviter, jer je video teži od 10MB).
December 12, 2025Dec 12 Zašto Kalinić u nekoliko poslednjih napada kad je sam preskače šut za tri. Ako nije spreman ili nema veru u sebe ne treba ni da bude na terenu kad se rešava utakmica.
December 12, 2025Dec 12 Koliko je bio dekoncentrisan i iznenađen loptom, nije ni shvatio da ima dovoljno vremena za dribling da ovog pusti da proleti u aut, i onda mirno šutne.
December 13, 2025Dec 13 10 klubova koji nas preskaču na tabeli u narednih mesec dana, kolorizovano Edited December 13, 2025Dec 13 by Nikodije
December 13, 2025Dec 13 Ko god trenira Zvezdu a ovako razmišlja, treba ga govnjivom motkom isterati iz kluba.
December 13, 2025Dec 13 To je to. Ko je sledeći trener.Ne treba časiti časa, oma menjaj, ništa ovo ne valjaDobijamo Bugare, osvajamo Botevgr Jerusalim Tel Aviv
December 13, 2025Dec 13 3 minutes ago, MeanM@ said:To je to. Ko je sledeći trener.Ne treba časiti časa, oma menjaj, ništa ovo ne valjaDobijamo Bugare, osvajamo Botevgr Jerusalim Tel AvivZar se ti nisi odjavio sa Zvezde?
December 13, 2025Dec 13 Lakijevih hiljadu postova gde sve tera u picku materinu posle jedne utakmice, pa i one koje je nemilice hvalio posle svake pobede, mi teze padaju od najtezih poraza.