Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Screenshot_20251212-231434.png

• Replies 18.4k
  • Views 821.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Kako sramotna KZŠ, kakva pizda. Teraj se u kurac.

to kazey jer mrzis chovketa ali znas i sam da nas bushe

Uh, koja bedna konferencija. Moram priznati, primio sam se na priču o nekom novom zen Obradoviću. Ipak je to ista ona stara salty njuška sa vrlo malo osećaja za posao kojim se bavi.

Btw, ona brzopleto izgubljena lopta Batlera na +18 bila je strašno skupa. Vratili smo ih u utakmicu nizom gluposti u završnici treće, a sve je krenulo od toga.

Steta, ovo je bas tezak poraz. Izgubili smo pre svega zbog odsustva fokusa da zatvorimo utakmicu koju smo u jednom trenutku imali u rukama i potcenjivanja Partizana koji je vec pokazivao u ovoj sezoni da moze da pravi velike razlike za kratko vreme u oba smera. Falilo nam je malo integriteta i ozbiljnosti, Obradovic bi morao malo vise tome da se posveti a malo manje sudijama. Znalo se da ce Partizan morati da proba nesto u poslednjoj cetvrtini i da ce u tim momentima imati domacinsko sudjenje ali nije bilo nicega sto bi bilo vise od toga na nasu stetu. Mi smo dobili nekoliko ovakvih utakmica, sada smo je izgubili na isti nacin na koji smo ranije dobijali neke ekipe.

Uvek sam mrzeo kad izgubimo od ove odvratne sekte ali sta je tu je, prvi deo sezone smo zavrsili neslavno i sad moramo ispocetka da nadjemo mojo i pocnemo da pobedjujemo ozbiljne ekipe na ozbiljan nacin. Poceli smo malo vise da igramo na talenat a malo manje na karakter i to je razlog nesto slabijih igara u poslednje vreme, moracemo da se presaberemo jer nas ocekuje more gostovanja u sledecih mesec i po dana koje moramo da pocnemo da dobijamo da bismo racunali na ozbiljan plasman.

Igraci Partizana su uspeli da dokazu publici da je bilo do Zeljka a ne do njih ali to je vec problem Partizana.

Pih, mlako je ovo. Kakav antiklimaks lolol

Ja reko' sad će da puca forum a ono gandijevski post.

Jbt, šta bi.. Na kraju treće četvrtine me supruga nagovara da idemo na kafu.

Ja neću, ali onda pomislim ok, ne igramo baš nešto, ali kontrolisemo, Partizan je gori itd. Ma idem pa ću kasnije mirno da pogledam snimak.

Uglavnom, otišli smo, ispalo je bolje tako. I neću gledati snimak. 😥

4 minutes ago, Valk said:

sašaobradovićevski post u najboljem slučaju

Domaća osnova, Davidovac -15, Kalinić -14💪💪💪💪💪

Previše serete.

Dok je išao prangijato pravili smo razliku, kad je stao pali smo.

Uticaj 2 trenera na ishod isti koliko i uticaj Miljenoviča i Lakića.

Edited by sigurnost

3 minutes ago, Valk said:

Pa, nema sta posebno da se napise. Uvek je odvratno izgubiti od KK Bojkotizan ali gubili smo i ranije a gubicemo i dalje, kad postoji takav rivalitet to ide u rok sluzbe. Za nas je mnogo bitnije da naucimo da pobedjujemo u gostima jer je ovo vec druga utakmica koju gubimo na jednu loptu a takve stvari umeju da udju u glavu igracima. Steta je sto smo ovo ispustili jer neprijateljskiju atmosferu od ove danasnje nikada necemo doziveti i znacilo bi nam da vidimo da mozemo ali tu nema pomoci, izgubili smo i tu se vise nema sta reci. I igraci i posebno trener moraju da budu spremni na to da ce domacin kad juri rezultat da ima vetar u ledja od sudija i da ce im odgovarati kriterijum, kao sto sam ranije napisao i mi smo na svom terenu prelamali utakmice na svoju stranu na isti nacin a ta batina ima dva kraja. Sad smo to videli i nadam se da cemo nesto nauciti iz toga. Pomoglo bi i da nam se vrate Moneke iz povrede i Kalina od pre nekoliko kola, njih dvojica nam mnogo znace na planu karaktera a Monekea veceras nije bilo dok je Kalinic odigrao sramotno.

Takodje se nadam da Batler nece dobiti ugovor u NBA na leto sledece godine i da ce odluciti da ostane kod nas posto ima ugovor i za sledecu sezonu. Decko ce biti top 5 igraca Evrolige sledece godine a vec sada ga je uzivanje gledati, odavno nisam video igraca da igra tako lepu i laganu kosarku.

27 minutes ago, harper lee said:

Steta, ovo je bas tezak poraz. Izgubili smo pre svega zbog odsustva fokusa da zatvorimo utakmicu koju smo u jednom trenutku imali u rukama i potcenjivanja Partizana koji je vec pokazivao u ovoj sezoni da moze da pravi velike razlike za kratko vreme u oba smera. Falilo nam je malo integriteta i ozbiljnosti, Obradovic bi morao malo vise tome da se posveti a malo manje sudijama. Znalo se da ce Partizan morati da proba nesto u poslednjoj cetvrtini i da ce u tim momentima imati domacinsko sudjenje ali nije bilo nicega sto bi bilo vise od toga na nasu stetu. Mi smo dobili nekoliko ovakvih utakmica, sada smo je izgubili na isti nacin na koji smo ranije dobijali neke ekipe.

Uvek sam mrzeo kad izgubimo od ove odvratne sekte ali sta je tu je, prvi deo sezone smo zavrsili neslavno i sad moramo ispocetka da nadjemo mojo i pocnemo da pobedjujemo ozbiljne ekipe na ozbiljan nacin. Poceli smo malo vise da igramo na talenat a malo manje na karakter i to je razlog nesto slabijih igara u poslednje vreme, moracemo da se presaberemo jer nas ocekuje more gostovanja u sledecih mesec i po dana koje moramo da pocnemo da dobijamo da bismo racunali na ozbiljan plasman.

Igraci Partizana su uspeli da dokazu publici da je bilo do Zeljka a ne do njih ali to je vec problem Partizana.

Placi tise

46 minutes ago, uini said:

to kazey jer mrzis chovketa ali znas i sam da nas bushe

Prvo, nije čestitao protivniku na apsolutno zasluženoj pobedi. Ljudi su kad je bila frka TRPALI, a mi sve promašili.

Drugo, svaliti sve na nenavikavanje na sudijski kriterijum je neverovatno pičkasto i luzerski.

Nismo mi imali ne znam kakve procente, već odličnu odbranu pre svega u prve tri četvrtzine, posla nas trpaju Jones i Washington kao na treningu i skidaju lopte u napadu pored 2, 3 igrača.

Nije ovo smelo da se izgubi nikako ali sve se potrefilo pa i užasno vođenje Obradovića.

10 minutes ago, ZokiAsov said:

Placi tise

Pusi kurac glasnije.

Just now, harper lee said:

Pusi kurac glasnije.

Sto tako brate moj dementni?