Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Meni nije jasna potreba da čak i pik Kalatesa, Miltona i Bonge branimo preizimanjem. Ljudi nisu šuteri iz driblinga, idi ispod bloka. Kakva je fora sa Davidovcem kao defanzivnim specijalcem? Sve pozicije brani podjednako loše?

Edited by Jesper23

• Replies 18.4k
  • Views 821.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

7 hours ago, Mil@n said:

Prvo, nije čestitao protivniku na apsolutno zasluženoj pobedi. Ljudi su kad je bila frka TRPALI, a mi sve promašili.

Drugo, svaliti sve na nenavikavanje na sudijski kriterijum je neverovatno pičkasto i luzerski.

Nismo mi imali ne znam kakve procente, već odličnu odbranu pre svega u prve tri četvrtzine, posla nas trpaju Jones i Washington kao na treningu i skidaju lopte u napadu pored 2, 3 igrača.

Nije ovo smelo da se izgubi nikako ali sve se potrefilo pa i užasno vođenje Obradovića.

narafski, zavitlavam se

• Popular Post
6 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Sve bolje od boljeg

Image

Pa nisi ti Drobnjak, prijatelju

Ovaj topic je neverovatan i neki ljudi su ovde isto neverovatni. Ne znam dal sam ikad bio u prisustvu većeg analfabete od lakija. Ajde da neko nema pojma o košarci, na nekom nivou smo svi osim profesionalaca nemači pojma, a i među njima ima različitih nivoa, ali da matora konjina histeriše kako OvO nE sMe 0vAko i misli da je to odraz neke posebne mudrosti, pa ne znam šta da kažem.

Oterati trenera čiji je tim na vrhu Evrolige zbog jedne utakmice lol. Pa bukvalno bi zaslužili da budete poslednji narednih 10 godina.

ma laki standardno hiperventilira

• Popular Post
9 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Meni se sezona upravao završila

Nismo mi te srece

13 minutes ago, Venom said:

Oterati trenera čiji je tim na vrhu Evrolige

Nekad bilo, od utorka u prirodnom stanistu.

9 hours ago, samo_opusteno said:

Btw. Jago mnogo nedostaje

Yago 9-2

No Yago 0-4

Mislim mozemo mi tu sad nesto svaki dan da tupimo ali ono

GGw7B7qWUAAL5Fs.jpg

Meni nije problem sto su izgubili, vec sto su izgubili od Partizana. Plus vec skoro dobijen mec fulali.

šteta što smo izgubili, jer je čak i u prvom poluvremenu, koje sam gledao, bilo jasno da smo za klasu bolja ekipa.

možda smo zbog te svesti i izgubili, verovatno nam je falio takozvani sense of urgency.

Није проблем изгубити, већ изгубити на овај начин и од овог и оваквог противника. Исечен запаљени Нвора, исечен Батлер који је једини имао какав такав флоу да би се гурао бугарски циглар коме се гаће вечито напуне крвавим говнима кад се игра против Партизана. И да толико немаш осећај да убациш некога да изолује Вошингтона или бар Миљеновића да га налупа за пар јаких фаулова. Они су били већ готови, ерболови, први обручи, једно, друго, и фајнал-фор тренер, уместо да приведе људски ствар крају, понуди ово, тридесет примљених поена. Још на све то иде срамотно пиздунска и кукавичка конференција где не преузима ни грам одговорности за искључиво сопствени пораз, нити честита противнику, све оно што смо замерали оном чије се име не спомиње (без устајања). Да не помињем све те приче, он је наша легенда, разуме тежину дербија, а њему утакмица као и свака друга.

Можемо сад да вежемо десет победа, осећај никад неће бити исти. Мислио сам да је бар ова екипа лишена тог недостатка карактера и немогућности да игра за велике ствари. Не рекоше џабе да је очекивање мајка сваког разочарења.

nema tu diskusije. kada izgubiš 15ak razlike u poslednjoj četvrtini, to je trenerov poraz, pod uslovom da nisi neka duplo slabija ekipa na papiru

10 minutes ago, uini said:

nema tu diskusije. kada izgubiš 15ak razlike u poslednjoj četvrtini, to je trenerov poraz, pod uslovom da nisi neka duplo slabija ekipa na papiru

Kriv je isto koliko je zaslužan što smo okrenuli Olimpijakos sa -11 na +12.

5 minutes ago, sigurnost said:

Kriv je isto koliko je zaslužan što smo okrenuli Olimpijakos sa -11 na +12.

oly je okrenut tako sto je ubacio grahama i butlera a oni ubacivali koseve. svaka mu cast i na tome & na celoj toj tekmi i mnogim drugim tekmama

sinoc nije uspeo da privede tekmu kraju i toeto. naknadna pamet ali eto, valjda ce svi nauciti ponesto iz ovoga, sreca pa je pola decembra.