Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Screenshot_20251122-124238.png

Čima pošten lik. Idemo dalje.

• Replies 18.4k
  • Views 821.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

31 minutes ago, kralj said:

Još je gore ako je video Grejema na treningu i zaključio da ovaj ne može da doprinese više od Jaga.

ne znam sa čime bih poredio tu teoriju a da budem shvaćen relativno ozbiljno; to je kao da kažeš kako si pričao sa tomas pinčonom i zaključio da on nije u stanju da predaje neki predmet o storitelingu u školi.

mislim da je saša o prosto ušao u neki high spirit mode i trebalo bi hitno iz toga da izađe, tj računaću ovu izjavu kao ekces koji je prouzrokovan potrebom za priznavanjem autoriteta.

• Author

celu utakmicu možeš da objasniš onom scenom kad nwora igra odličnu odbranu, blokira lika i on i butler jedan drugom izbijaju loptu iz ruku, lopta ide njima, daju trojku i još dobiju loptu jer je neki nas napravio faul. hoćeš, boriš se, ali ne ide. jebiga

21 minutes ago, Valk said:

Izgleda da mi imamo neki "ovi mogu da podnesu malo jače batine" status pa se pušta gruba igra.

Ja nisam jedan od mazohistickih mrsomuda iz kategorije "ne moramo uvek o sudjenju, izgubili smo zbog svojih gresaka" koji se ustezu da komentarisu sudjenje adekvatnim kocijaskim recnikom ali nisam stekao utisak sinoc tokom utakmice da sudije treba uopste da budu pominjane. Imali smo sasvim solidan tretman i ovu utakmicu jesmo izgubili zbog svojih gresaka. Druga je stvar sto je Evroliga za ovu utakmicu delegirala jednog sudiju sa prtljagom i dvojicu trecerazrednih, pa je bilo tu i tamo i nepoverenja i glupih gresaka. Onaj faul zbog kojeg je Kalinic ispizdeo je klasican sindrom smorenog treceg sudije koji nije dunuo pola sata pa hajde i on da se ukljuci u utakmicu. Sudija ispod kosa nije digao nista a em je bio blizu em je imao dobar ugao da vidi da nije bilo kontakta, faul je svirao sudija sa centra koji nije ni mogao da vidi kontakt jer su ga zaklanjala Kaliniceva ledja.

Na kraju, ako bi zbog necega taj sudija trebalo da bude kaznjen epskim samaranjem onda je to zbog onih pubertetskih brcica koje gaji. Da je klima malo jace radila u hali oduvala bi mu te brcice na vrh tribina.

1 hour ago, Valk said:

Screenshot_20251122-124238.png

Čima pošten lik. Idemo dalje.

Luka & Kuzma dynamic duo didn't approve. Pokazi ti, druze, na terenu a ne na instagramu - rekose dva mudraca. Nema veze sto nam je Moneke od pocetka sezone bio najkonstantniji igrac cak i kad smo se raspadali u prvim kolima i sto mu je ovo ne samo prva utakmica posle pauze vec i prva na kojoj je podbacio, ne mozes ti zajebati velike ostrooke ljubitelje Plavsic dr Urosa i Dos Santos dr Jaga kao i duboke postovaoce domace drvno-preradjivacke osnove.

Ti si postao nezdravo mazohističan. Jedino vredno gledanja što se tiče te dvojice mentola je kad crno-bela polovina dinamic dua doživljava slomove uživo dok gleda KKP KKŽ.

2 hours ago, uini said:

ne znam sa čime bih poredio tu teoriju a da budem shvaćen relativno ozbiljno; to je kao da kažeš kako si pričao sa tomas pinčonom i zaključio da on nije u stanju da predaje neki predmet o storitelingu u školi.

mislim da je saša o prosto ušao u neki high spirit mode i trebalo bi hitno iz toga da izađe, tj računaću ovu izjavu kao ekces koji je prouzrokovan potrebom za priznavanjem autoriteta.

Moguće, nagađamo, meni deluje da kupuje vreme jer mu se pre svega ne menja Kodijeva uloga.

Pitanje samo koliko je i Kodijeva forma održiva. Ovo do sada je bilo na MVP nivou.

37 minutes ago, Valk said:

Ti si postao nezdravo mazohističan. Jedino vredno gledanja što se tiče te dvojice mentola je kad crno-bela polovina dinamic dua doživljava slomove uživo dok gleda KKP KKŽ.

Kad radim nesto ozbiljno uvek mi drnda neki zvuk u pozadini a ne mogu da slusam muziku jer mi muzika odvlaci paznju, shvatio sam da su takvi podkasti idealni da mi okupiraju one delove mozga koji nece da saradjuju i radije bi radili nesto drugo. Takodje, meni je taj could've been & has been but not anymore luzeraj na neki perverzan nacin uvek zanimljiv.

Na 60:60 5-6 promasenih napada. Tada sam ocekivao da prelomimo, ali zicer i dva bacanja Kaline, skraceni korner Nvore i ode sve u krasni.

Plan za Bec. Grejem u 12 umesto verovatno povredjenog Dede.

1 - Yago 15, Miljenovic 15, Grejem 10

2- Batler 20, Dobric 10, Miljenovic 10

3- Nvora 20, Dobric 20

4 - Moneke 20, Odzalej 20

5 - Plavsic 25, Moty 15

Kalina i CMM masu peskirima

Bajic je stari lisac, iskoristice 25 minuta Plavsica za istorijsku mitelojropa pobedu

On court/off court u Evroligi, prosek na 40 minuta

Moneke 94-81 na terenu / 73-77 na klupi / razlika +16 (10 utakmica, 25 minuta u proseku) / na terenu 8W1D1L / na klupi 3W0D7L

Mekintajer 90-81 / 76-82 / +14 (12u, 31mpg) / na terenu 9W0D3L / na klupi 5W3D4L

Motiejunas 92-77 / 83-80 / +11 (10u, 16mpg) / na terenu 7W0D3L / na klupi 6W1D3L

Dobrić 88-77 / 85-81 / +7 (7u, 18mpg) / na terenu 5W0D2L / na klupi 4W0D3L

MIljenović 88-78 / 87-82 / +5 (7u, 8mpg) / na terenu 4W0D3L / na klupi 5W0D2L

Izundu 88-81 / 87-83 / +4 (10u, 15mpg) / na terenu 7W1D2L / na klupi 7W0D3L

Nvora 86-82 / 84-80 / -1 (7u, 29mpg) / na terenu 5W0D2L / na klupi 5W0D2L

Kalinić 88-83 / 84-79 / -1 (12u, 27mpg) / na terenu 8W0D4L / na klupi 9W0D3L

Batler 88-86 / 87-82 / -2 (5u, 15mpg) / na terenu 2W0D3L / na klupi 2W1D2L

Davidovac 85-83 / 88-81 / -5 (12u, 16mpg) / na terenu 6W0D6L / na klupi 8W1D3L

Odželej 77-78 / 98-86 / -13 (12u, 22mpg) / na terenu 5W0D7L / na klupi 8W0D4L

Jago 79-83 / 90-79 / -16 (9u, 12mpg) / na terenu 4W0D5L / na klupi 8W0D1L

Plavšić 72-95 / 88-78 / -33 (6u, 5mpg) / na terenu 1W1D4L / na klupi 5W0D1L

Edited by az67

On 11/22/2025 at 2:25 PM, harper lee said:

Luka & Kuzma dynamic duo didn't approve. Pokazi ti, druze, na terenu a ne na instagramu - rekose dva mudraca. Nema veze sto nam je Moneke od pocetka sezone bio najkonstantniji igrac cak i kad smo se raspadali u prvim kolima i sto mu je ovo ne samo prva utakmica posle pauze vec i prva na kojoj je podbacio, ne mozes ti zajebati velike ostrooke ljubitelje Plavsic dr Urosa i Dos Santos dr Jaga kao i duboke postovaoce domace drvno-preradjivacke osnove.

Ustežem se da gledam taj podkast pa me živo interesuje ko je taj Luka? Bivši košarkaš ili naki ''novinar''? Kuzmu ionako ne mogu da slušam, jer je predosadan i prevaziđen, a poprilično sam ga gotivio kao igrača.

13 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Ustežem se da gledam taj podkast pa me živo interesuje ko je taj Luka? Bivši košarkaš ili naki ''novinar''? Kuzmu ionako ne mogu da slušam, jer je predosadan i prevaziđen, a poprilično sam ga gotivio kao igrača.

I jedno i drugo, ni jedno ni drugo.

Devonte Grejem će biti u sastavu Zvezde za večerašnji duel protiv Beča, saznaje Meridian sport.

Istovremeno, prema saznanjima našeg portala, Dejan Davidovac zbog povrede koju je zadobio na meču protiv Valensije utakmicu protiv Beča će gledati u civilu.

Saša ispoštovao gastose u Beču, regularna petroka na početku, samo Miljenović umesto Butlera