Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

kecman

Ko god da je izgubio, zasluzeno

Skoro nisam gledao kretenskiju utakmicu, jedino Kalenic je uz Ojeleyea do zadnjeg napada bio za pohvalu. Losa selekcija suta, losa koncentracija i to je to. Ovako izgledaju FIBA Evrokup tekme tipa Nefci - Bashkimi, ocekivao sam da cemo izduvati 107-102 ili tako nesto

Moneke i Batler nas masakrirali, Nvora kad ne ubacuje one njegove suteve je klasicna stetocina. CMM i Kalenic najmanje losi, sportska nepravda je da njih dvojica zajebu kljucni posed. CMM bio uzasan u prvom, u prvih 19 minuta drugog odlican

Jbg, izgubice i bolji od nas ovde

Edited by Ratamahatta

• Replies 18.4k
  • Views 821.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ovi se nudili čitav meč ali džaba, to je jedna od onih utakmica gde da igraš 10 dana nećeš dobiti.

• Popular Post

Napad je zakazao u drugom poluvremenu. Odbranu smo zategli, ali nije bilo dovoljno zbog gluposti u napadu.

Bice Moneke i Nvora dobri. Ocekivane partije posle povreda

Dobro smo se sibali. Idemo dalje )

Nerealno je da smo sa ovoliko izgubljenih lopti i promasenih zicera uopste dosli u situaciju da dobijemo utakmicu.

Sasha malo da odjebe sa poducavanjem Grejema, ako fizicki moze da igra neka igra bar nekoliko minuta. Videlo se da su Kalinic i Batler izgubili snagu jos pred kraj trece cetvrtine a na klupi Jago i Miljenovic. Jos se i Davidovac izgleda povredio cim se nije skidao u drugom poluvremenu. Steta za one povrede Nwore i Monekea koje su ih izbacile iz forme, veceras bas nista nisu mogli.

I jebene sudije su dale svoj doprinos.

Usta škrbava.

Skupio je Nwora na kraju 14p

Pa Nwora je završio sa 14 poena, ok skroz. Problem su ostali (osim Kodija)

@harper lee

Edited by Valk

Deda je primio jedno 7 poena za 2 minuta, nista nije pokrio kako treba u prvom dok je igrao

Batleru daj loptu u drugoj polovini/trecoj trecini napada, pravi mu 1 blok i da zateze/probija. Nista osim toga, onih pipirevki ispod kosa i catch und shoot trojki ne treba da radi jer nume

Pogotovo je tragican s onim faulovima, imamo novog Ajzeu Kenana u tom segmentu

Odgovara mu jedino onakva uloga kako je odigrao protiv Panatinaikosa, sve izvan toga nije bezbedno

4 minutes ago, Valk said:

Pa Nwora je završio sa 14 poena, ok skroz. Problem su ostali (osim Kodija)

@harper lee

Ovakve ekipe bez rim protector-a njega ne mogu da drze na prodoru, pre povrede bi im ubacio 30 i ne bi mu mogli nista ali se bas vidi da je oklevao. Nisam ni ocekivao bog zna sta od njega, uradio je dosta posla i u odbrani pored tih 14 poena. Moneke je bas bio van terena a nije tip igraca koji ce da se sakrije na terenu, promasio je tri ili cetiri zicera koje ubacuje bez greske.

Valensija je tip-top ekipa i igraju odlicnu kosarku kuci, nije ovaj poraz ni toliko neocekivan niti bi trebalo previse upirati prstom u bilo koga. Batler je na kraju ozbiljno zasrao, on mora da nadje bolje nacine da resava ove zavrsnice ako je zbog toga dosao, ali videlo se mnogo pre kraja utakmice da je lipsao a i kad se odmorio trajalo je predugo da udje, jedno dva minuta je stajao pored zapisnickog stola jer je utakmica usla u neko ludilo pa nije bilo prekida. Mozda je i Motijeunas mogao da uhvati neki minut vise a Odzelej da bude na cetvorci, sa njim na parketu smo ih okrenuli. Ali, jebi ga, to su ovakve ili onakve odluke, ko zna kako bi se zavrsio bilo kakav drugi scenario. Utakmicu smo vec trasirali onim pomracenjem mozga u drugoj cetvrtini, vratili smo se ali nam je trebalo dosta riljanja za to i malo smo ispustili paru za zavrsnicu. Na sve to je i Kalina usao u neku nepotrebnu nervozu zbog jednog dosudjenog faula i inatio se do kraja utakmice, sto je izgledalo super dok je imao snage a onda vise nije izgledalo super.

Sto nas dovodi do kraja klupe gde sede igraci zbog kojih je drama sta ce biti ako izgube minute kad se svi povredjeni vrate. Naslov te drame je - Boli me kurac za njihove minute. Kad se Izundu vrati i Grejem pocne da igra (a trebalo bi odmah da pocne da igra, koliko god da zasere nece dobaciti do Jagovog negativnog ucinka) zaista nema potrebe da gledamo vratolomije sa Jagom i Plavsicem. Nisu za ovaj nivo i to je to. Svaka cast svima ali bezveze je da ekipa pogine na terenu a ti im izbrises trud za ciglo nekoliko minuta.

Jedino na sta zaista treba da se skrene paznja su izgubljene lopte. 19 izgubljenih na 16 asistencija je previse samo-sabotaze. Hajde da smo ih gubili tamo ispod kosa ali gomilu smo izgubili na pola terena i iz vecine smo primali lake koseve. Znali smo kako igraju, Obradovic je upozoravao na to da ne smeju da se primaju poeni iz tranzicije i ofanzivnog skoka i opet nismo postovali loptu na pasu.

Saletu je ovo opomena. Plavsic moze da igra na minut do kraja i +30.

Yago ni tad.

Nije ovo generalno bilo toliko loše. Imali smo odlične momente, odbrana je u drugom poluvremenu bila prilično dobra (btw, ako Semi nije najbolji defanzivac u EL trenutno, u prva 3 je sigurno), ali je prosto ritam utakmice za nas bio loš, sa onim zicerima na početku i izgubljenim loptama.

Trenutak kad smo imali momentum i Dobrićevu trojku za +4, presekli su nas sa 10 minuta gledanja nekih snimaka...drugi momenat je bio na 60-60 kad 3 minuta niko nije dao koš, da bi onda primili tri penala.

Dešavaju se ovakve utakmice, da Moneke ne može ništa normalno da uradi, Kalina ušao u neku nervozu i sve pogrešno uradio u 2/2 - pomaže kad ne treba uzima loptu kad ne treba. Meni je jedina mala briga kako će Sale rasporediti hijerarhiju u ekipi.

Valensija igra odličnu košarku i cela atmosfera tamo je super.

Edited by Ivo Petović

Mi cemo ove tesko tuci u Beogradu, zajebani su. Jos se + drugo poluvreme igralo po nasem, ne po njinom.

Mrzi me sad da gledam ponovo, ali oba tima su promasila gomilu zicera i gomilu izradjenih trojki, rezultat uopste nije realan sto se zbira tice, bila je tekma za 95-90 lagano

Sad opet 3 tekme u Beogradu, ali sve jebeno. Prvo Barcokas, pa Barsa, pa Zelimir kodnji. 2/3 bi bilo super. Meni se Barsa nista ne svidja kako igra, cudi me njihov skor. Nekako su matori i iscedjeni, a i Panter je propo. I u ACB se muce ove sezone. Zao mi sto nam Efes nije uskoro na jelovniku, tukli bismo ih sad glat, pogotovo bez Larkina, nista nisu.

Posle ove 3 imamo duplo kolo, prvo ugoste kod kuma Itudisa, pa kotkuce protiv Drakule, sto nam je verovatno najlaksa tekma u ovom delu EL, Kinder je go kurac na strani, mislim da su samo Asvela tukli. U zadnja 2 kola gostujemo Parizu i Efes Pilsenu. Ako i dalje budu falili Larkin, PJD, Poarije uz Papajanisa, sto se tice ocekivanja mi cemo dobiti taj mec.

Posle toga za badnje vece Valensija, a 3 dana posle Zalgiris tamo

Imamo bas jeben raspored, iznivelisalo se spram onog povoljnog na pocetku kad smo imali vezane Baskoniju, Asvel i Makabi sve u Beogradu

Edited by Ratamahatta

2 hours ago, red star forever said:

Što?

Setio sam se one epizode sa kenjanjem po Lorencu Braunu i ćutanjem o Filipu Čoviću. Sad mu je agenda bio Batler iz nekog razloga.

Just now, JPM said:

Saletu je ovo opomena. Plavsic moze da igra na minut do kraja i +30.

Yago ni tad.

Ti stvarno mislis da on to ne zna? Mi smo i sa tim njihovim minutima pocrkali na kraju, Valensija je ekipa koja igra u visokom ritmu, sa mnogo igraca i cestim izmenama da bi odrzavali ritam a mi smo igrali sa nekoliko igraca koji su bili toliko losi da nisu mogli da uhvate neki minut i odmore ovih 5-6 igraca koji su vukli celu utakmicu. Nisu samo Jago i Plavsic, Davidovac je bio los, Dobric uzasan, Moneke kriminalan u napadu, Miljenovic nije ni ulazio. Pored ovih koji treba da se vrate i proigraju, a pogotovo bez njih, nama su neophodni minuti bar Davidovca i Dobrica koji nece biti katastrofalni. Ali za njih dvojicu znamo jer ih gledamo ceo zivot, odigrace jednu utakmicu da te navuku da mislis da mogu a onda nestanu na po nekoliko utakmica do mere da se zapitas sta uopste rade u ekipi. Tamo negde sredinom decembra ce opet da naprave haos na jednoj utakmici da opet pomislis da mogu pa ce opet da nestanu i tako.

Falio nam je Moneke dosta veceras, on je jedna od glavnih poveznica u odbrani i sa njim na parketu svasta mozemo da odbranimo ali tih njegovih 12-16 poena koliko obicno isporuci nam naprave razliku jer preko njega obicno ne primamo nista. Veceras je i u odbrani bio los na samom pocetku ali se popravio u drugom poluvremenu.

4 minutes ago, Ratamahatta said:

Mi cemo ove tesko tuci u Beogradu, zajebani su.

Dobicemo ih 20 razlike.