November 22, 2025Nov 22 sve ste cca napisali; ja bio u prilici da gledam prvih pola sata (ne tekme, vec od 9 do pola10) & uspeo da stignem na samu zavrsnicu da se ponadam, negde odmah nakon 60-60, koje sam video na boxscoreu.bilo je puno gresaka ali je valensija proper ekipa, koja igra tu neku savremenu up-tempo kosarku a u takvoj brzini je gresaka uvek vise, sto zbog dinamike, sto zbog trosenja, plus mnogo vise toga je na izborima & odlukama igraca u trenutku (kao da kosarka vec nije dovoljno na tome)hocu da kazem, pizdija sam i ja u to malo gledanja i na obrada i na igrace ali to je neki realan kontekst ovakvog tipa utakmice, mnogo vise gresaka neko regulare.sad treba dobiti jednu od oly/barca, sto je lako napisati.
November 22, 2025Nov 22 7 hours ago, kralj said:Deluje, kao što onomad rekoh, da Saša pojma nema šta da radi sa Grejemom. Kad se budu svi vratili gledaćemo u pasulj da se neko povredi.Mada će već Grejem da napravi totalni haos.Nije ni pitanje sposobnosti trenera da uklopi, sumnjam da je to uopšte moguće bez 2-3 nezadovoljna igrača.Današnje tvrdoglavo držanje Monekea nije uopšte ohrabrujuće.Ni meni se nije dopalo držanje Monekea, ali moraš da ga vraćaš u ritam, a to ne može sa par minuta. Pride, Čima se ovde profiliše kao neki superstar, lider i ljubimac navijača, pa Salo mora da vodi računa da mu titra jajca kako bi ovaj bio zadovoljan. Nekad će biti u štetočina modu, a nekad da pleše i nosi tim energijom, to smo znali i kada je potpisan.Nadajmo se da je Grejem dovoljno pametan i motivisan da nađe način da se uklopi i da nije u Džabari modu da čašćava prusustvom, ovako na klipovima deluje nasmejan i komunikativan, ne verujem da je kancer.
November 22, 2025Nov 22 7 hours ago, levi said:Saša očigledno nije veliki fan Grahama i ovaj će morati da se potrudi da nađe ulogu i da bude koristan za tim, ali i Graham mi, bazirano ni na čemu osim na ličnom utisku, deluje da je u fazi karijere kada se neće mnogo nervirati zbog toga samo ako uplata leže na vremeiz razlicitih nba uloga & situacija se zna da je graham dobar karakter a i da uprkos prangijato stilu, nije divljak.eto to mi je zamerka obradu, ta izjava da treba da nauci euro basket. taman i da je to tacno, lik je veteran po kilometrazi, obradu ce mozda ovaj poraz pomoci da se brzo skine sa pobednickog kokaina, jer takvo dokazivanje autoriteta po novinama, nije fonelo nista dobro ni boljim & slavnijim trenerima od njega a ima ih puno.
November 22, 2025Nov 22 2 hours ago, uini said:iz razlicitih nba uloga & situacija se zna da je graham dobar karakter a i da uprkos prangijato stilu, nije divljak.eto to mi je zamerka obradu, ta izjava da treba da nauci euro basket. taman i da je to tacno, lik je veteran po kilometrazi, obradu ce mozda ovaj poraz pomoci da se brzo skine sa pobednickog kokaina, jer takvo dokazivanje autoriteta po novinama, nije fonelo nista dobro ni boljim & slavnijim trenerima od njega a ima ih puno.Ja i mislim da je to klasična alibi izjava, nije ni Batler morao da upozna evropsku košarku da bi igrao i maltene odmah doprinosio. Nama treba zamena za Jaga, dakle uloga od max 10 minuta, a ako u te cipele uđe igrač najveće reputacije i nominalno najveće pojačanje, to teško može da izađe na dobro. Čak i da se ispostavi da se zadovolji nekom epizodnom ulogom, ne radi se to tako, nevezano za Grahamov karakter i igračke navike.Meni deluje posle ove izjave da je Saša toga svestan, namučiće se i Nwori da da prostor koji je imao.
November 22, 2025Nov 22 Možda nije hteo da vrati sva tri igrača u istom trenutku, i ova dvojica su bila previše ... trebaće vremena da se sve to legne.
November 22, 2025Nov 22 Moguce da previse mracimo. Izjava moze da se protumaci i kao - Grejem je dugo bio out, ne ocekujte mnogo u prvim utakmicama i nemojte da ga razapnete odmah
November 22, 2025Nov 22 Nakon prospavane noći™ i dalje me drži non-stress zbog poraza. Ne mogu da zamerim ništa kad se bore kao ludi do poslednje stotinke, bez obzira na greške. Evidentno je bilo i da se Čima bori, verujem da je njega 100 x više frustriralo što ne može da se uvede u meč nego nas. Prvi i jedini koš iz igre je dao u poslednjem minutu utakmice, neko bi digao ruke i otišao na klupu mnogo pre toga.Gos'n Vlade je jednu stvar bio u pravu, ova utakmica je bila toliko visokog tempa i intenziteta, jurnjave, da je mogućnost dolaska do neke greške bila drastično veća nego kad to nije slučaj. Igrači su pocrkali, i on kaže za Kalinu i Kodija da su jedva stajali na nogama prilikom onog nesrećnog auta. Naravno, nije mogao da Kodija oslobodi skroz odgovornosti, kaže on je kriv 20% a Kalina 80% (smejali se i ovi u studiju, pa onda i on)Idemo dalje, gledaću Beč baš da vidim da li će Grejem da poremeti hemiju™ ekipe.
November 22, 2025Nov 22 28 minutes ago, kralj said:Ja i mislim da je to klasična alibi izjava, nije ni Batler morao da upozna evropsku košarku da bi igrao i maltene odmah doprinosio. Nama treba zamena za Jaga, dakle uloga od max 10 minuta, a ako u te cipele uđe igrač najveće reputacije i nominalno najveće pojačanje, to teško može da izađe na dobro.Čak i da se ispostavi da se zadovolji nekom epizodnom ulogom, ne radi se to tako, nevezano za Grahamov karakter i igračke navike.Meni deluje posle ove izjave da je Saša toga svestan, namučiće se i Nwori da da prostor koji je imao.sezona je ziva stvar; to sto ce da pocne sa 10ak mins, ne znaci da je u predestinaciji
November 22, 2025Nov 22 ako sasha tako rezonuje, onda je bolid koji ne treba da vodi el ekipe Edited November 22, 2025Nov 22 by uini
November 22, 2025Nov 22 4 minutes ago, Valk said:Nakon prospavane noći™ i dalje me drži non-stress zbog poraza. Ne mogu da zamerim ništa kad se bore kao ludi do poslednje stotinke, bez obzira na greške. Evidentno je bilo i da se Čima bori, verujem da je njega 100 x više frustriralo što ne može da se uvede u meč nego nas. Prvi i jedini koš iz igre je dao u poslednjem minutu utakmice, neko bi digao ruke i otišao na klupu mnogo pre toga.Gos'n Vlade je jednu stvar bio u pravu, ova utakmica je bila toliko visokog tempa i intenziteta, jurnjave, da je mogućnost dolaska do neke greške bila drastično veća nego kad to nije slučaj. Igrači su pocrkali, i on kaže za Kalinu i Kodija da su jedva stajali na nogama prilikom onog nesrećnog auta. Naravno, nije mogao da Kodija oslobodi skroz odgovornosti, kaže on je kriv 20% a Kalina 80% (smejali se i ovi u studiju, pa onda i on)Idemo dalje, gledaću Beč baš da vidim da li će Grejem da poremeti hemiju™ ekipe.Malo je kriv i sudija koji je mogao da dune povlačenje Kodija za dres.
November 22, 2025Nov 22 18 minutes ago, uini said:ako sasha tako rezonuje, onda je bolid koji ne treba da vodi el ekipeJoš je gore ako je video Grejema na treningu i zaključio da ovaj ne može da doprinese više od Jaga.Ne tvrdim da se neće snaći, ali biće zajeban posao da napravi novu strukturu i hemiju. Nvora jeste izašao iz povrede, ali on je prethodne guste završnice igrao sa apsolutnom slobodom, a juče je izašao 2 minuta pre kraja da bi igrao Batler. To su drastične promene.
November 22, 2025Nov 22 14 minutes ago, sigurnost said:Malo je kriv i sudija koji je mogao da dune povlačenje Kodija za dres.Ništa nam to ne bi značilo, imali su male faulove, samo bismo izgubili još par sec.Inače, nije svirana ni noga Monekea u jednoj odbrani pred kraj, puštena nam kontra.Ne bih o sudijama, verujem da je i njih tempo utakmice dosta izbezumio.
November 22, 2025Nov 22 1 minute ago, Valk said:Ništa nam to ne bi značilo, imali su male faulove, samo bismo izgubili još par sec.Inače, nije svirana ni noga Monekea u jednoj odbrani pred kraj, puštena nam kontra.Ne bih o sudijama, verujem da je i njih tempo utakmice dosta izbezumio.Vrlo zanimljiv kriterijum su držali.Valensija u poslednjoj četvrtini imala samo 1 faul 7 sekundi pre kraja.
November 22, 2025Nov 22 Izgleda da mi imamo neki "ovi mogu da podnesu malo jače batine" status pa se pušta gruba igra.