November 21, 2025Nov 21 Tačno sam znao ,pa jbt da ni sut ne uputiš .Nekako se i nisam nešto mnogo iznervirao ,bitno da se pobedjuje svako drugo kolo i sve kući i polako . Edited November 21, 2025Nov 21 by elementary
November 21, 2025Nov 21 4 minutes ago, Valk said:Jaoooooo!!!Ode im u aut Ovi zajebali i nas u glupostima!I stand corrected
November 21, 2025Nov 21 Nije postojao ama baš nijedan razlog da Kalinić bude na terenu u poslednjem napadu. Na kraju je usrao i to malo što mu je bio zadatak.btw, utakmica je izgubljena kad smo na 52 53 imali momentum i trojku Dobrića, koja je poništena zbog nekog glupavog gledanja snimka ili koječega.
November 21, 2025Nov 21 Morao je Batler da se digne umjesto sto dribla.Posteno je da izgubimo greskom
November 21, 2025Nov 21 Kalina je prodao ovo. Slobodna bacanja, par zicera, los aut. Doduse ni Moneke se nije pokazao, ali Kalina je bas bio nervozan
November 21, 2025Nov 21 Ajde majke ti (Steins)Elem, nije previše težak poraz niti je razlog za sekiraciju. Moneke će da se iskupi bukvalno na prvoj narednoj EL utakmici, Nwora se tek zagreva... Samo malo manje lopti izgubljenih da je bilo. Edited November 21, 2025Nov 21 by Valk
November 21, 2025Nov 21 Sale mora da prelomi u glavi i uspostavi hijerarhiju u ekipi - to znači da Moneke ide na klupu kad krene da brlja, ali i da Kalina ide klupu kad je objektivno najlošoiji igrač u petorci.Batler mu je stajao pored linije i čekao da udje u 4/4 jer je on većao i menjao odluke koga da menja. Na kraju je linijom manjeg otpora menjao Nworu.Semi najbolji igrač tima. Nije se pogrešno pomerio večeras.Šteta za ovo, ali tok utakmice je dosta rano govorio da nemamo šanse.
November 21, 2025Nov 21 Dobro smo se borili, ali me batler bas razocarava, nekako mi to sve nonsalantno.Ali ok, nvora ce podici formu, moneke je sad ovako odigrao, pa ko zna kad, vratice se izundu, bice sve to dobro.