Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Batler je bio ocajan veceras, da nije Monekea sigurno najgori.

Ojeleye standardno, big dick energy i strong silent type, to mi je omiljeni crnac u ovoj sezoni

• Replies 18.4k
  • Views 821.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Kad je Kodi pao preko Monekea posle datog kosa, imali smo dva igraca manje u odbrani i Odzelej je propustio priliku da napravi mali faul iapod kosa. Usljedio je povratni pas i primismo trojku o tablu

Batler uopšte nije bio očajan večeras (možda u odnosu na reputaciju), Kalinić je bio x puta gori.

@harper lee Nebitno je sta ja mislim, bitno je ono sto smo videli na terenu. Pocrkali smo jer smo se vracali iz minusa, prvenstveno zbog Yaga.

Ako i mogu da svarim Plavsu neki minut zbog povreda, Yaga prosto ne mogu, jer je na klupi sve vreme bio Miljenovic, decko je 7-8 cm visi i daleko atleticniji od Yaga. Mi igramo kosarku gde je jako bitna odbrana sa preuzimanjima. Yago ne moze ni plejeve da sacuva, dzaba sve kad je on rupa.

8 minutes ago, MiddleClass said:

Kad je Kodi pao preko Monekea posle datog kosa, imali smo dva igraca manje u odbrani i Odzelej je propustio priliku da napravi mali faul iapod kosa. Usljedio je povratni pas i primismo trojku o tablu

To nisi ni primetio dok nije obelodanjeno u Studiju

Jago bi bio super da ima court vision i brzi prvi korak, on odlicno prevodi loptu i ima clutch i cojones, ali kad ne moze da probije i nume da doda kroz 5 ruku moz ga jebat. Kad si toliko visok, moras da kompenzujes nekom madjijom

Kampaco moze da brani 20 kila teze od sebe i za glavu duze od sebe na postu, Jagu dodaju lopte kroz usi, jebiga.

Edited by Ratamahatta

Uzgred, solidan je utisak i klinja (20ak godina klinja), navijač Zvezde, na tribinama, kojeg kamera hvata u finišu tekme tri puta i tri puta lik kucka poruke, dok oko njega svi grickaju nokte i rezultat je nerešen na minut i/ili dva do kraja.

Ne krijem da sam sva tri puta imao poriv da mu glavu umočim u wc šolju i pustim vodu u tom trenutku.

Edited by Ivo Petović

1 minute ago, Ivo Petović said:

Uzgred, solidan je utisak i klinja (20ak godina klinja), navijač Zvezde, na tribinama, kojeg kamera hvata u finišu tekme tri puta i tri puta lik kucka poruke, dok oko njega svi grickaju nokte i rezultat je nerešen na minut i/ili dva do kraja.

Ne krijem da sam sva tri puta imao poriv da mu glavu umočim u wc šolju i pustim vodu u tom trenutku.

što jbt, šta fali

• Popular Post
16 minutes ago, Ivo Petović said:

Željko, ti li si? fantom

15 minutes ago, JPM said:

@harper lee Nebitno je sta ja mislim, bitno je ono sto smo videli na terenu. Pocrkali smo jer smo se vracali iz minusa, prvenstveno zbog Yaga.

Ako i mogu da svarim Plavsu neki minut zbog povreda, Yaga prosto ne mogu, jer je na klupi sve vreme bio Miljenovic, decko je 7-8 cm visi i daleko atleticniji od Yaga. Mi igramo kosarku gde je jako bitna odbrana sa preuzimanjima. Yago ne moze ni plejeve da sacuva, dzaba sve kad je on rupa.

Posle bitke... i tako dalje. Prvi plej ti je od pocetka sezone ubedljivo najvazniji igrac ekipe, treba da ga odmoris, okrenes se ka klupi a tamo Jago i Miljenovic. Sta god da uradis na neki nacin ces pogresiti. Mogao je i Miljenovic, jedino sto bi bilo razlicito je sto bi sad pljuvao njega a ne Jaga, ni jedan ni drugi nisu za ovaj nivo kosarke. Pogotovo nisu za ovakve ekipe koje imaju uigrane mehanizme u igri i izvode ih veoma brzo, Miljenovic posle deset sekundi ne bi znao gde se nalazi kao sto nije znao Plavsic.

Ovo su prosto utakmice za odrasle momke, neki su se snasli a neki bogme i nisu i to je to, ne treba praviti preveliku dramu. Izundu, malo bolji Nwora i mnogo bolji Moneke bi nam bili dovoljni i veceras, od tih igraca sa kraja klupe se ne moze mnogo toga ocekivati na utakmicama Evrolige jer jednostavno nemaju kvalitet. Tako je kako je, nismo mi jedini koji su morali da posezu za igracima sa kraja klupe i gubili utakmice zbog toga. Duga je sezona.

Deluje, kao što onomad rekoh, da Saša pojma nema šta da radi sa Grejemom. Kad se budu svi vratili gledaćemo u pasulj da se neko povredi.

Mada će već Grejem da napravi totalni haos.

Nije ni pitanje sposobnosti trenera da uklopi, sumnjam da je to uopšte moguće bez 2-3 nezadovoljna igrača.

Današnje tvrdoglavo držanje Monekea nije uopšte ohrabrujuće.

One Drakuline sezone nam je islo bolje bez Kampacoa nego s Kampacoom

10 minutes ago, kralj said:

Deluje, kao što onomad rekoh, da Saša pojma nema šta da radi sa Grejemom. Kad se budu svi vratili gledaćemo u pasulj da se neko povredi.

Mada će već Grejem da napravi totalni haos.

Nije ni pitanje sposobnosti trenera da uklopi, sumnjam da je to uopšte moguće bez 2-3 nezadovoljna igrača.

Današnje tvrdoglavo držanje Monekea nije uopšte ohrabrujuće.

Hajde nemoj, jebo te.

Nema problema sa Grejemom. Igrace koliko i Jago u pocetku. Ni Sorts u Pao nije zadovoljan minutazom pa je morao da je zasluzi.

Ne treba izmisljati probleme gdje ih nema

Saša očigledno nije veliki fan Grahama i ovaj će morati da se potrudi da nađe ulogu i da bude koristan za tim, ali i Graham mi, bazirano ni na čemu osim na ličnom utisku, deluje da je u fazi karijere kada se neće mnogo nervirati zbog toga samo ako uplata leže na vreme