November 23, 2025Nov 23 2 minutes ago, Nikodije said:Saznali smo da Devonte Gr'em stvarno postojiDrži ga ćelavi u sefu.
November 23, 2025Nov 23 Mislim da se ni Sale nije nadao da ćemo da se zlopatimo 30 minuta, realno je bilo da se Devonte razigrava u znatno opuštenijoj atmosferi.Sve ok, volim i što Kodi nije skrajnut odmah čim su došle NBA-zverke, ovako je pun samopouzdanja i igra svoju najbolju košarku.
November 23, 2025Nov 23 Prosle sezone smo dobili oba puta Oly i bez Dzoela i bez Petruseva. Tako da..
November 23, 2025Nov 23 1 hour ago, harper lee said:Ako Izundu ne bude spreman za Olimpijakos jel bila neka okvirna pretpostavka objavljena oko njegovog povratka? meni je ono izvrnuće laički izgledalo cca metar dana.
November 23, 2025Nov 23 6 minutes ago, levi said:jel Nigerija igra nešto sada u Fiba prozoru?Moze da igra sta hoce, igrace dobiti nece.
November 23, 2025Nov 23 7 minutes ago, levi said:jel Nigerija igra nešto sada u Fiba prozoru?27, 29 i 30.11.Ali sve sa nekim levacima, vrv neće ići naša NGR crew.
November 23, 2025Nov 23 7 minutes ago, uini said:jel bila neka okvirna pretpostavka objavljena oko njegovog povratka? meni je ono izvrnuće laički izgledalo cca metar dana.Nemam ni najblazu predstavu.
November 23, 2025Nov 23 Ionako su nam svi Nigerijci roviti ili povređeni, uključujući i Šemija. A on ako mu se ide nema frke, može i na rukama, vratiće se kao nov.
November 23, 2025Nov 23 Mnogo je pozitivan za lika kojem je karijera u downward spiralu vec pola decenije
November 23, 2025Nov 23 19 minutes ago, Ratamahatta said:Mnogo je pozitivan za lika kojem je karijera u downward spiralu vec pola decenijeI ti previse sviras kurcu za lika koji je prognozirao da ce Bajic da nas pobedi pa nikom nista.