Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

18 minutes ago, ducca said:

Za Cakovića upitni tajmauti Obradovića na ovolikoj razlici protiv tima za koji je igrao clown

Kakva je to budalcina. Valjda neko komentatoru treba da kaze da pogleda tabelu grupe jer je on isuvise glup da bi shvatio koliko kos razlika moze da utice na krajnji poredak.

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

8 minutes ago, harper lee said:

Jago: Coach, ja bih da igram malo vise.

Sasha: No problemo.

Ovoliku minutazu u komadu za jednog igraca u Zvezdi nisam video verovatno jedno 30 godina.lolol

I naravno da neće da se žali Brazilče malečko.

Vala, razbismo maler sa ovim baksuzima iz srpskog pijemonta, bogami mi nije bilo svejedno.

In other news:

Screenshot_20251108-222252.png

13 minutes ago, elementary said:

Ovo me podseća na jednu utakmicu kada smo igrali kući El tamo neke 97,98 kući protiv Ulkera ,možda je bila i TDK Manresa .moguće kada je nas trener tražio to na velikoj razlici za nas ,gostujući trener poludeo hteo da se obračuna sa njim 😀

Izvinjavam se za ovu triviu,omaž komentatoru 😂

To je bio meč protiv fenerbahčea, bilo je ispod minute do kraja.

1 hour ago, elementary said:

Ovo me podseća na jednu utakmicu kada smo igrali kući El tamo neke 97,98 kući protiv Ulkera ,možda je bila i TDK Manresa .moguće kada je nas trener tražio to na velikoj razlici za nas ,gostujući trener poludeo hteo da se obračuna sa njim 😀

Izvinjavam se za ovu triviu,omaž komentatoru 😂

RIP je hteo da se pegla sa Sakotom kad je ovaj trazio to u poslednjem minutu na nekih +96 za nas D

Izgubila je Zvezda kasnije od Fenera velikom razlikom u Turskoj pa je i njihov trener trazio tajm aut par sekundi pred kraj da se revansira

Ne znam da li je ikada u istoriji kosarke postojao igrac kod kojeg je bila veca razlika izmedju momenata kad je fokusiran i igra mu se i onih kad zablesi i samo ceka na terenu da se zavrsi utakmica od Dejana Davidovca. Na njega je izgleda prilicno uticalo to sto je u odlicnom i dugackom timu gde mu mesto nije garantovano zbog velike konkurencije na svojoj poziciji jer ovakvog Davidovca u ovoj fazi sezone ne secam se da sam gledao. Komanduje odbranom, preuzima, gradi, skace, djubretari pod oba kosa, radi sve ono sto da je stalno radio imao bi do sada deset puta bolju karijeru.

9 hours ago, beeva said:

To je bio meč protiv fenerbahčea, bilo je ispod minute do kraja.

Jovica Antonić.

Ja sa Čakovićem imam stokholmski sindrom, plus sam siguran da nas čita.

Bez zezanja, momak se trudi i čini mi se da da napreduje. Sve je manje onih uspeh ovog čelindža dragi gledaoci zavisi od sudijske interpretacije agresije, konceptualnih faulova, kontrole prostora u liminalnom okviru...

Momak je fanatik i vredan je. Mene uglavnom iritira i više od Dende, ali nije zaslužio to poređenje.

Teško da neko zaslužuje poređenje sa Dendom.

Ide Jago jako i do samog kraja.

Ne bih to želeo da slušam.

Neka hvala.

Daleko mu lepa javna kuća.

Ја се Денде најпре сећам из приштинског студија по Спортском прегледу и среди, да би се, пре безмало 30 година (Бога питај како, дефицит ваљда) досукљао до кошаркашког коментатора (после одласка Никите, колико се сећам, био једини уз Шареног и Гајића), а ја и данас не знам зна ли он уопште сва правила. Сећам се кад је коментарисао финале СП 1998, и причао пет минута о предности у свим сегментима игре коју Ребрача има над Михајловом да би у наредна два-три напада уследила серија Михајлова који је Ребарцета лагано решавао, знам да га сочно опсовах због баксузлука. Ипак, најјаче ми је било кад смо у једном дербију добро играли у оној грозној ери са Стивеном Марковићем као алфом и омегом, да би Питер констатовао "црвено-бели тешко могу боље од овога, а црно-бели богами могу и те како". Дилетант пар екселанс, нико није гори. Сад коментарише женски бокс, умро сам од смеха.

8 hours ago, harper lee said:

Ne znam da li je ikada u istoriji kosarke postojao igrac kod kojeg je bila veca razlika izmedju momenata kad je fokusiran i igra mu se i onih kad zablesi i samo ceka na terenu da se zavrsi utakmica od Dejana Davidovca. Na njega je izgleda prilicno uticalo to sto je u odlicnom i dugackom timu gde mu mesto nije garantovano zbog velike konkurencije na svojoj poziciji jer ovakvog Davidovca u ovoj fazi sezone ne secam se da sam gledao. Komanduje odbranom, preuzima, gradi, skace, djubretari pod oba kosa, radi sve ono sto da je stalno radio imao bi do sada deset puta bolju karijeru.

U pogledu Dede bas imam love-hate odnos godinama. Iritira me bezobrazlukom i neprofesionalnoscu, a onda kada dodju njegove utakmice, iznova me odusevljava kosarkaskom inteligencijom, hladnokrvnoscu , svestranoscu i igrom u odbrani kada ima naspram sebe igraca koji mu odgovara morfoloski. Bonus mi je Deda na 5, samo za prave sladokusce :D

2 hours ago, kralj said:

Ja sa Čakovićem imam stokholmski sindrom, plus sam siguran da nas čita.

Bez zezanja, momak se trudi i čini mi se da da napreduje. Sve je manje onih uspeh ovog čelindža dragi gledaoci zavisi od sudijske interpretacije agresije, konceptualnih faulova, kontrole prostora u liminalnom okviru...

Momak je fanatik i vredan je. Mene uglavnom iritira i više od Dende, ali nije zaslužio to poređenje.

Caković je najgori komentator koji se pojavio na ovim prostorima. Glupak koji pokušava da ostavi utisak vrhunskog erudite pa, karakteristično za takve pojave, koristi strane i dugačke reči u pogrešnom kontekstu. Juče je na +16 rekao efemerna prednost Zvezde. Šta on misli da ta reč znači? Vredi istaći i bukvalno prevođenje engleskih izraza pa tako ne propušta da nam saopšti ko je večeras šef posade. Na kraju dana takođe rabi nemilice uglavnom kad i gde ne treba. On je svojevremeno pokušao da blok nazove ekranom, ali se nije primilo. On je paradigma vučićeve Srbije.

Govori redovno i postament u nekom potpuno sumanutom kontekstu.

Nešto tipa Davidovac u ovakvom postamentu donosi dimenziju versitilnosti u napadu.

22 minutes ago, kralj said:

Govori redovno i postament u nekom potpuno sumanutom kontekstu.

Nešto tipa Davidovac u ovakvom postamentu donosi dimenziju versitilnosti u napadu.

Što bi moj pokojni komšija rekao nakon što nas je udavio pričom pijan: Izvinite ako sam bio malo šarmantan!