Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

meni je drago sto se ne uvode butler, nwora i graham odjednom u tim koji pobedjuje

Edited by uini

• Replies 18.4k
  • Views 822.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Taj tim je pobeđivao i sa Nvorom kao glavnim igračem.

9 minutes ago, uini said:

meni je drago sto se ne uvode butler, nwora i graham odjednom u tim koji pobedjuje

Nije ni bilo realno. Pogledaj koliko igra Dinvidi u Bajernu. Batler je poslednju utakmicu pre nego sto je dosao kod nas odigrao protiv Lejkersa a i to je bila revijalna utakmica, on nije u fizickom stanju da igra punim intenzitetom kojim ekipa trenutno igra ali je blizu. Igrali bi i Graham i Nwora da mogu ali ne mogu jer nisu spremni, neverovatno je da takve stvari moraju da se objasnjavaju. Imam utisak ponekad da navijaci misle da igraci gube onoliko energije koliko oni gube pored televizora i da im zato nije jasno u cemu je problem s idejom da igrac koji izadje iz povrede odmah zaigra. To da li tim pobedjuje ili ne sa igranjem Nwore nema nikakve veze, on bi igrao da je spreman i mozda ce igrati vec protiv Monaka.

Videcemo u kakvom stanju ce igraci biti kad se vrate iz Dubaija jer to gostovanje je svim ekipama ubelezeno crvenom olovkom u kalendaru. Oni koji su putovali u Dubai znaju da je zapravo najmanji problem tih pet sati leta, otputovali smo vec danas tamo a pretpostavljam da cemo poleteti nazad odmah posle utakmice. Mnogo veci problem je tamosnja klima.

• Popular Post

hahaha

laže obradović da je day to day a zna govedo ćelavo da su još najmanje dve sedmice pauze u pitanju lol

koga boli kurac ljudi, šta vam je haha

umirem od smeha, doduše ubačenih 27 poena u moćnom trećem rangu još moćnije austrije sam proslavio smešnom cigarom pa mi je sve smešno

sjebo je list, bolje mu je, igraće uskoro

čemu nervoza, čemu drama i koji je maksimalni period vremena posle koga day to day postaj gnusna laž, pitam ja vas

ne laže vas niko, ako i lažu, lažu protivničke trenere

gledajte brutalni basket koji igra ova ekipa i uživajte. posle tekme lake droge i seks. batalite brojanje dana.

Edit

lake droge mogu i tokom tekme

seks nemojte, predobar je basket, šteta da vam nešto drugo odvlači pažnju

Edited by Heaviside

7 hours ago, harper lee said:

. Igrali bi i Graham i Nwora da mogu ali ne mogu jer nisu spremni, neverovatno je da takve stvari moraju da se objasnjavaju. Imam utisak ponekad da navijaci misle da igraci gube onoliko energije koliko oni gube pored televizora i da im zato nije jasno u cemu je problem s idejom da igrac koji izadje iz povrede odmah zaigra. To da li tim pobedjuje ili ne sa igranjem Nwore nema nikakve veze, on bi igrao da je spreman i mozda ce igrati vec protiv Monaka.

vidi, moje mišljenje je da uvođenje 3x bitna igrača odjednom, gde je jedan došao prekjuče, drugi se etablirao kao rani mvp kandidat i izlazi iz povrede a treći od starta tu i povređen nedelju dana pred start - nije dobro u situaciji u kojoj zvezda pobeđuje redom, uprkos svim tim i mnogim drugim povredama, taman i da su svi 100% zdravi a kamo kada je mogućnost povrede izvesna.

daklem, ja, za razliku od mnogih, ne tvrdim da je neko povređen ili zdrav, pošte ne znam - već smatram da čak i u idealnom scenariju, nije dobro uvoditi tri takva igrača odjednom.

to je moje mišljenje, neki treneri bi severovatno složili sa tim stavom, neki ne bi.

moj stav je da je svaka od ovih silom modifikovanih situacija, donosila nova pomeranja u hijerarhiji a pošto je tim svejedno pobeđivao,jako je rizično kao u fantazi sastavu samo vratiti igrače i cepaj. butler je sada uveden u nekakvu tranzicionu ulogu igrača koji kuva sa klupe, odnosno, radi sa druge pozicije neke stvari koje je nwora radio kao starter u većim minutima i ovlašćenjima.

sad treba vratiti i nworu a imati na umu da su gotovo nikakve šanse da samo iz prve nastavi onako kako je cepao kada je bio na parketu. a treba pobeđivati i istpeti taj ulazak u ritam, koji je teško proceniti koliko traje. last but not the least, devonte graham, i dalje najzvučnije pojačanje zvezde iz nba lige, čija će putanja uvođenja biti verovatno slična ovome što se sa butlerom radi. nije sad to neka kvantna fizika ali zahteva strpljenje u kojem projektovani nosioci najpre doprinose iz sporednih uloga a zatim se vremenom transformišu u ono za šta su projektovani, dok za to vreme ne treba da gubiš tekme zbog toga, ako već moraš da izgubiš.

opet kažem, moje mišljenje, nije sad neka nepobitna činjenica.

17 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Nvora ni protiv Dubaia ni protiv Monaka.

Nema Nvore,

Nema Bolomboja,

To su Salu

Dva najbolja momka...

s_c

Info koji ja imam da je Saša sličan Dušku Ivanoviću po pitanju povreda i vraćanja na parket a to je dok nisi 100% spreman nema povratka ni rizika. Ne možeš? Sedi majstore kad možeš igraćeš.

Sutra mrtva trka izmedju Monekea i Petruseva ko ce do 4 faula prije poluvremena fantom

izundu be like hold my beer

• Author
24 minutes ago, MiddleClass said:

Sutra mrtva trka izmedju Monekea i Petruseva ko ce do 4 faula prije poluvremena fantom

i ko ce prvi dobiti tehnicku zbog kenjanja sudijama

13 hours ago, Segundo said:

Koprivica je teoretičar sportskog treninga (plus sto je celog života i u praksi počevši od dece u sistemu školskog sporta, rekreativaca, do vrhunskih sportista, sto individualno, sto ekipno) i bukvalno su on i još nekolicina ljudi u svetu pisali i postavljali zakonitosti ove teme na svoje mesto. Terminologija, metodologija, sve drži u malom prstu, o iskustvu da ne pričam. Čak su i neke njegove rečenice koje je postavio kao amin mesto našle u svim knjigama koje se bave ovom tematikom.

Jedan od njegovih postulata je da je odmor u istoj meri važan za sportistu kao i zamor. Šta više, zamor danas može trajati npr. 2 treninga ili utakmica (takmičenje) sa najvisim mogucim naporom, ali nakon toga do sledeće aktivnosti potrebno je posvetiti se oporavku i odmoru (san, ishrana, bez dodatnog opterećenja i aktivnosti, masaža, terapija itd.).

Na njegovim predavanjima veoma često to istice.

A ponoviću i ono sto sam više puta u prošlosti pisao na forumu, on ie jedini čovek koji je u ono vreme smeo Duletu da kaže stop. Bilo da je utakmica ili trening u pitanju. Po njegovom priznanju, Dule često nije na prvu reagovao na to, ali nakon još jedne vežbe, napada, odbrane bi uvažio sugestiju. Prosto, taj čovek vidi znake zamora malo preciznije i drugačije nego drugi.

Davao je i primere gde ga sami igrači nisu poslušali, pa su se dogadjale povrede. Npr. Aleksa Marica je savetovao da na treningu smanji požrtvovanost za neke ničije lopte, jer je deo sezone kada se lakše može povrediti nego npr u prvim mesecima. Onda je na taj način i doživeo povredu koja ga je odvojila neko vreme sa terena (mesec, dva ako me sećanje dobro služi).

Uvek je davao primere iz svoje prakse, ali ima 15 godina kako mi je bio profesor, pa sam i mnogo toga zaboravio vremenom.

Znam da ceniš Koprivicu i sećam se nekih tvojih sjajnih ranijih postova na temu njega. Nisam pominjao ni njega ni Karaleju pežorativno, iako možda tako zvuči. Akcenat moje primedbe je na tome da je ta stara jugoslovenska škola besomučnih treninga u ovoj eri, kada igrači imaju pik sa 32–33 godine, u svakom smislu prevaziđena. Partizanovi igrači iz doba Vujoševića su dobar primer toga. Osim nekih morfoloških i fizioloških fenomena poput Lučića, retko ko može da se pohvali čak i prosečno dugom karijerom na vrhunskom nivou.

Moguće je da je Koprivica bio nekakav glas razuma, nemam pojma, ali suština je da su uslovi danas potpuno drugačiji i da su se tehnologija treninga i oporavka drastično promenile čak i u odnosu na vreme kada je on otišao u penziju (ne shvatiti bukvalno, recimo od trenutka kada je imao oko 65 godina). Pozivati se na njegove prakse danas je van pameti, bez obzira na to što mu to ni na koji način ne oduzima i ne umanjuje značaj i zaostavštinu, pa ni to da je bio vizionar u smislu predviđanja razvoja košarke.

Inače, verujem da nisu bili potpuno transparentni oko Nworine povrede. Ne bi to bio nijedan klub na nivou na kom se radi ozbiljan skauting protivnika. Potpuno je drugi sport pripremati odbranu protiv Zvezde sa i bez Nwore. Nema tog trenera koji neće iskoristiti tu malu olakšavajuću okolnost kada igrač već nije skroz fit. Pol Džordž je pred početak sezone trenirao sa ekipom i bio pod upitnikom za start sezone. Još nije odigrao ni minut, a 25 dana kasnije ide na revalution.

U suštini, čitava drama je klasična ciganska histerizacija i performativnost.

Najjače je da se i dalje kao argument potura Bedin tekst u kome doslovno stoji da čovek ima potpuno drugu, UBR najgoru košarkašku povredu.

Protiv Dube je mnogo bitna utakmica, treba nam statement pobeda na gostovanju, a ovi su banda, greota je fulati to.

Posle protiv Monaka derbi EL, pojma nemam kako ćemo Mirotu da rešimo. Gledao sam ih jednom samo sa pola pažnje, ali mi deluju baš kao loš mečap.

gledao ja dva puta

usporio je Mirota reklo bi se, nije to više taj igrač, igra oko 20 minuta, ali i dalje je veliki problem pre svega zbog spejsinga koji omogućava

Edited by Heaviside

Sad vidim da nije dobacio do 10 poena u poslednje 4 utakmice. Ja sam gledao protiv Virtusa, to mu je izgleda bila najbolja tekma.

On i Tajs su mi baš zajebani, nismo imali ni blizu tako namazan izazov pod košem protiv ovih do sad. A pritom kao tim imaju i size i raspon i pace i atletiku. Moramo to ošutati mnogo bolje od ovih standardnih 13% za tri.

Edited by kralj