November 8, 2025Nov 8 Rekoh da vidim koji je rezultat ova budala priča o paklenoj ekipi Čemnic iz Nemacke ,dosta sam čuo 😂
November 8, 2025Nov 8 Sta sad nisu svirali na Izunduu i onda sviraju tehnicku za faul bez lopte. Pa, jebo te, cemu? Ovakva utakmica ode na preko dva sata.
November 8, 2025Nov 8 2 minutes ago, elementary said:Rekoh da vidim koji je rezultat ova budala priča o paklenoj ekipi Čemnic iz Nemacke ,dosta sam čuo 😂Slusam i ne verujem. Cakovic, Enciklopedija Trivijalika.
November 8, 2025Nov 8 Za Cakovića upitni tajmauti Obradovića na ovolikoj razlici protiv tima za koji je igrao
November 8, 2025Nov 8 Just now, ducca said:Za Cakovića upitni tajmauti Obradovića na ovolikoj razlici protiv tima za koji je igrao ne dovodeći u pitanje ljudske kvalitete legende Budućnosti
November 8, 2025Nov 8 Preskočio sam našeg komentatora, ali me je neko drugi sa Arene potpuno izludeo. Glavni kamerman.Ovo još nisam primetio nikada, svaki pocetak napada blago zumira i spusti kameru, nebitno kuda se organizuje napad, nebitno je šta se dešava, da to liči na nesto… a onda čim se predje polovina, vraća na širok kadar , podiže kameru tako da se vidi ceo teren i deo tribina.Ok, možda sam ja cepidlaka za ovakve stvari, ali potpuno mi je mutio um gledajući utakmicu, bukvalno sam svaki napad gundjao u sebi zašto ovo jebeno radi.
November 8, 2025Nov 8 Dovoljno dobro da se bez stresa dobije Futura, lepo 👍Ja se nadao da gledam Nworu, mućak...Dobrić maši za tri kada je sam, ali iz trka na pola terena utrpa 😂
November 8, 2025Nov 8 Ovo me podseća na jednu utakmicu kada smo igrali kući El tamo neke 97,98 kući protiv Ulkera ,možda je bila i TDK Manresa .moguće kada je nas trener tražio to na velikoj razlici za nas ,gostujući trener poludeo hteo da se obračuna sa njim 😀Izvinjavam se za ovu triviu,omaž komentatoru 😂 Edited November 8, 2025Nov 8 by elementary
November 8, 2025Nov 8 Jago: Coach, ja bih da igram malo vise.Sasha: No problemo.Ovoliku minutazu u komadu za jednog igraca u Zvezdi nisam video verovatno jedno 30 godina.
November 8, 2025Nov 8 N7 minutes ago, Dankan Ajdaho said: <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title">VID_20251108_221212~2.mp4</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>5.09 MB</span> <span>·</span> <span>0 downloads</span></span></span>Niko ne moze da iznervira kao Dobric