Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

1 minute ago, Heaviside said:

Ne može samo da se lupa bez znanja i informacija. Mislim, može, ali ispadaš težak diletant. Osoba koje ne da nema znanje nego nije ni svesna čemu znanje služi.

Ali lupanje je njihovo, ne moje. Ko ih tera da lupaju?

• Replies 18.4k
  • Views 822.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Dobro

Pa zaista, cija je odgovornost veca? Moja ili zvanicnih kanala kluba? A od njih iskljucivo mixed poruke.

Ovo sto harper kaze mogu cak i da prihvatim. Ne treba uopste ni da ih slusam. Ko igra, igra...kraj.

Just now, JPM said:

Pa zaista, cija je odgovornost veca? Moja ili zvanicnih kanala kluba? A od njih iskljucivo mixed poruke.

Ovo sto harper kaze mogu cak i da prihvatim. Ne treba uopste ni da ih slusam. Ko igra, igra...kraj.

Oni su bukvalno naterani na to jer je ogroman pritisak navijaca da objave nesto sto ne mogu da objave a da sigurno bude tacno jer nemaju, niti mogu imati egzaktne podatke. Naterali su ih ljudi koje po njihovom sopstvenom priznanju ne zanima kosarka vec to da li ih klub laze ili ih ne laze. Po mom misljenju ispali su budale jer da se ja tamo nesto pitam napisao bih samo jedno saopstenje na tu temu sadrzaja - igrac je povredjen, vratice se kad se vrati, a vi gledajte kosarku ako hocete, ako necete ne morate, samo prestanite da svirate kurcu jer cete u suprotnom za svaku neproverenu informaciju koju podmetnete kao lazni insajderi biti tuzeni.

Sreca njihova u nesreci malog Topica je da se njemu desilo to sto mu se desilo u Oklahomi a ne u Beogradu. Mogu samo da zamislim tu histeriju, teorije zavere i bogoradjenja na racun kluba da se to desilo dok je bio u Zvezdi.

3 minutes ago, JPM said:

Ti si diletant jer lupaš ovde da se sa igračima u medicinskom i trenažnom smislu radi nestručno, a na pitanje da li imaš znanje i informacije potrebne da to proceniš kažeš da nemaš.

Nema pojma koliko se dobro u Zvezdi radi na prevenciji povreda, planiranju opterećenja, lečenju, povratku u trenažni proces i na kraju u takmičarsku formu. Nisam kreten da lupam ovde o tome. Ne možemo znati da li tu ima ozbiljnih propusta i zato ne možemo ni da lekare i trenere pozivamo na bilo kakvu odgovornost u tom smislu.

Ne pratim svesno objave kluba. Ponekad zakačim nešto i ne mogu da sudim kakav je kvalitet klupske PR službe. Moj površni utisak je da je to sve OK, ali nemam ništa protiv toga da ti kao posvećeni konzument tih saopštenja nisi zadovoljan i da ih smatraš neprofesionalnim.

Edited by Heaviside

abmkai.jpg

11 minutes ago, Heaviside said:

Ti si diletant jer lupaš ovde da se sa igračima u medicinskom i trenažnom smislu radi nestručno, a na pitanje da li imaš znanje i informacije potrebne da to proceniš kažeš da nemaš.

Ruzno je ovako se obracati sagovornicima. No dobro.

Meni deluje da se radi nestrucno na osnovu mnogih primera iz proslosti. To ne znaci da ja sebe smatram za strucnjaka samo mi ovako deluje jer ono sto se kaze bude veoma drugacije u odnosu na ono sto se desi na posletku.

I to je sve.

1 minute ago, Heaviside said:

Nema pojma koliko se dobro u Zvezdi radi na prevenciji povreda, planiranju opterećenja, lečenju, povratku u trenažni proces i na kraju u takmičarsku formu. Nisam kreten da lupam ovde o tome. Ne možemo znati da li tu ima ozbiljnih propusta i zato ne možemo ni da lekare i trenere pozivamo na bilo kakvu odgovornost u tom smislu.

Bilo je navodno nesuglasica izmedju posebno Radonjica i bivseg lekarskog tima Zvezde ali takvih nesuglasica cesto ima. Neko je vec pomenuo da je cak i cuveni profesor Koprivica koji je svetski strucnjak u svojoj oblasti imao povremene sukobe sa Vujosevicem. Lekari stalno ispod glasa optuzuju trenere da zbog rezultata forsiraju igrace, treneri optuzuju lekare da su previse oprezni i da ne razumeju kontekst i tako.

U svakom slucaju o novom lekarskom i fizio timu se nista ne moze reci jos uvek kad je u pitanju ucinak u Zvezdi jer je ceo taj tim promenjen pre pocetka ove sezone. Ono sto je izvesno je da se radi o ljudima koji imaju dobru reputaciju u struci i da su od kluba izbunarili pare za potpuno novi centar za pripremu i oporavak igraca koji je Drcelic napravio u Pioniru u sklopu renoviranja klupskih prostorija u toj hali. Sto se lecenja tice, njihov ucinak zavisi od toga gde se igrac leci jer klub nije klinicki centar i nije osposobljen da pruzi sve potrebne medicinske usluge. Posao lekarskog tima u Zvezdi je da pruzi intervenciju na licu mesta ako je potrebna i obavi prve osnovne radnje na sanaciji i dijagnostici, dalje kompleksnije radnje se obavljaju ili na klinikama sa kojima klub ima saradnju ili, po zelji igraca, na klinikama i sa lekarima koje oni predloze, najcesce onima koji poznaju istoriju njihovih povreda ili su usko specijalizovani za tacno odredjene sportske povrede.

Poenta je upravo u tome da klub jednostavno nije klinicki centar vec kosarkaski klub. Chima Moneke je napravio neki video, mislim pred utakmicu sa Zalgirisom, na kojem se vidi da se pozalio na neki bol u ledjima i nas klupski fizio ga je pozvao u njegovu ordinaciju, rekao bih na osnovu snimka negde na Novom Beogradu, kako bi tamo tretirao bol masazom i fizikalnom terapijom. Tajson Karter se od plucne embolije lecio u KC Srbija, nije se lecio u Pioniru. Naravno da klupski lekari prate sve te igrace, za to primaju honorar, ali se igraci lece onde gde su najbolji uslovi za lecenje. Cela ta histerija o nestrucnom lekarskom timu Zvezde je najobicnija budalastina i sire je ljudi koji s medicinom nemaju nikakve veze, niti znaju dovoljno da bi uopste komentarisali, ali to sa drustvenim mrezama danas je tako kako je i tu se nista ne moze uraditi. Zahvaljujuci drustvenim mrezama danas se ljudi lece od lako izlecivih bolesti dodolama, paganskim ritualima i bapskim pricama jer, mozes misliti, nemaju poverenja u modernu medicinu. Zato i ne cudi da neki dunster dodje na forum ili tviter i napise da lekari u Zvezdi nemaju pojma, nije to do lekara nego do uverenja dunstera da sve znaju iako ni o cemu nemaju pojma.

Promenila je Zvezda fizio tim koji se brine o igracima, video sam da su doveli Filipa Volseka koji ima fizio centre po celom Beogradu. Pre toga je radio u onom Cedinom, napustio je pre nego sto se dogodio onaj nemili dogadjaj kad je Ceda pretuko coveka teniskim reketom. Radio je i za CSKA neko vreme.

Problem je u laganju. Lažu svi redom iz kluba što se povreda i oporavka igrača tiče.

Apsolutno nikakv problem nije da je igrač povređen, pa neka izostanak bude mesec dana, tri, pet, godinu, ali nemojte od navijača praviti majmune, stavljati igrača u status day to day, a on nije čak ni blizu povratka na teren...

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/zvezda-bez-nvore-protiv-makabija/526983

"Saša Obradović je rekao da Crvena zvezda ide dan po dan i da će videti hoće li Nigerijac biti u sastavu za duel sa Makabijem."

Duel sa Makabijem bio je 30. oktobra.

Dakle, pre 11 dana. Pre 11 dana klub (Obradović) je poručio da je MOGUĆE da će Nvora igrati protiv Makabija.

Utakmica protiv Monaka biće 13. novembra, a Nvora i dalje neće biti spreman da zaigra.

Dakle, NIJE problem što čovek nije spreman. Jebeni problem je ovo besmisleno laganje i pravljenje budala od javnosti. I zbog kog kurca te lagarije, tek to nije jasno?

5 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Pre 11 dana klub (Obradović) je poručio da je MOGUĆE da će Nvora igrati protiv Makabija.

Pročitaj ponovo ono što si citirao.

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Problem je u laganju. Lažu svi redom iz kluba što se povreda i oporavka igrača tiče.

Jeste, druze, Sasa Obradovic te slagao jer se usrao od tebe da ne odes na utakmicu sa transparentom protiv njega. Daj, saberi se.

Dovoljno je da je sutra ujutru nakon te izjave Nwora isao na poslednje testiranje, ili snimanje, ili je trenirao s ekipom i videlo se da nije spreman, da su testovi ili snimci pokazali da nije jos vreme pa da to day by day bude 10 dana. Nije Sasa slagao vec covek vise ne zna sta da kaze a da obesna ciganska publika bude zadovoljna. Nwora ima dozvolu od lekara da igra, trenira normalno sa ekipom, kada ce zaigrati zavisi od toga kada ce strucni stab proceniti da je potpuno spreman. To je i receno u poslednjem saopstenju kluba na tu temu. Niko nece vracati nespremnog igraca jer ste vi histericni i brojite svaki dan do povratka.

Ono sto im ja zameram ali razumem zasto to rade je sto se uopste bave time, na bilo koji nacin. Da sam na Sasinom mestu za svako takvo pitanje ponovljeno vise od jednom bih terao u picku materinu. Nije spreman, igrace kad bude spreman, kada ce to biti odlucicu ja, mrsh.

"Saša Obradović je rekao da Crvena zvezda ide dan po dan i da će videti hoće li Nigerijac biti u sastavu za duel sa Makabijem."

Dakle, ova rečenica znači - MOGUĆE je da će biti i da neće bit u sastavu. Ako je MOGUĆE da će biti u sastavu (logika, II razred srednje škole), to znači da se očekuje da će biti dovoljno oporavljen do tada. Dakle, do pre 11 dana.

Ispostavlja se da NEĆE biti dovoljno opravljen da zaigra ni nakon 14 dana od tada.

Zbog čega te lagarije?

Videće, i ide dan po dan. Znači, video je i nije igrao. Tako i sada.

14 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Dakle, ova rečenica znači - MOGUĆE je da će biti i da neće bit u sastavu. Ako je MOGUĆE da će biti u sastavu (logika, II razred srednje škole), to znači da se očekuje da će biti dovoljno oporavljen do tada. Dakle, do pre 11 dana.

Ispostavlja se da NEĆE biti dovoljno opravljen da zaigra ni nakon 14 dana od tada.

Zbog čega te lagarije?

Rekoh, uplasio se od tebe. Ima samo sest pobeda u nizu i ljulja mu se klupa, samo mu jos treba da ga navijaci gadjaju trulim paradajzom u hali.