November 8, 2025Nov 8 4 minutes ago, uini said:sto?Izgleda lakse povredjen. Ja sam definitivno odustao od nade da cemo mi ove sezone ikada biti kompletni.
November 8, 2025Nov 8 9 minutes ago, Segundo said:Nisam pri tv-u, pa ako neko ima link, bio bih zahvalan da podeli.Ovaj link pa na broadcasts tv, izaberi arenu i imaš tu par komada da birašhttps://namesorrel.com/match/MDcIYFfn
November 8, 2025Nov 8 Taman da se Jago rastrči i uveseljava publiku glupostima 😀Nworu više ni ne komentarišu ,idemo dan po dan .
November 8, 2025Nov 8 3 minutes ago, levi said:dobro je da je lakše povređen, čujemo se za 4-6 nedeljaTrenirao je danas, u hali je sa ekipom i hoda normalno.
November 8, 2025Nov 8 Realno je glupost igrati ovu Aba ligu ozbiljno kad El ima skoro svake nedelje po dve utakmice .
November 8, 2025Nov 8 3 minutes ago, elementary said:Realno je glupost igrati ovu Aba ligu ozbiljno kad El ima skoro svake nedelje po dve utakmice .Trebali bi ABA da dobijamo i neozbiljno.
November 8, 2025Nov 8 3 minutes ago, elementary said:Realno je glupost igrati ovu Aba ligu ozbiljno kad El ima skoro svake nedelje po dve utakmice .pa ok, minuti za Yaga i domaću bazu, i Budućnost odmara Ferela
November 8, 2025Nov 8 Ovaj Cakovic izgleda dobija honorar po izgovorenoj reci, po mogucstvu glupoj i nepotrebnoj.
November 8, 2025Nov 8 Neko pre reče kako uklopiti minute kad se svi oporave 😂Ovim tempom kako se oporavljaju od bezazlenih povreda nećemo nikad imati pun sastav . Da dočekamo bar da se jedan oporavi a da se ne povrede dvojica 😀
November 8, 2025Nov 8 2 minutes ago, harper lee said:Ovaj Cakovic izgleda dobija honorar po izgovorenoj reci, po mogucstvu glupoj i nepotrebnoj.Katastrofa su i on i onaj drugi sto prenose Zvezdu, porwd zivog Ivana Ognjanovica, srecom sad je i Plavsic tu.
November 8, 2025Nov 8 2 minutes ago, hrkljush boys_2 said:Katastrofa su i on i onaj drugi sto prenose Zvezdu, porwd zivog Ivana Ognjanovica, srecom sad je i Plavsic tu.Ovaj je ubedljivo najgori.