November 7, 2025Nov 7 15 minutes ago, assignment said:Odgledao podkast sa Montijem, snimljen dan pre utakmice sa Panatinaikosom, dosta pričao o Zvezdi. Ne znam da li je poznato, rekao je da je njega Janis doveo u Zvezdu, da mu je čast da igra u Beogradu i koliko ceni Srbiju kao zemlju košarke i navijače... Da ne dužim ...Toplo preporučujem 👍Pa stavi link, nesreco.
November 7, 2025Nov 7 21 minutes ago, assignment said:Odgledao podkast sa Montijem, snimljen dan pre utakmice sa Panatinaikosom, dosta pričao o Zvezdi. Ne znam da li je poznato, rekao je da je njega Janis doveo u Zvezdu, da mu je čast da igra u Beogradu i koliko ceni Srbiju kao zemlju košarke i navijače... Da ne dužim ...Toplo preporučujem 👍daj link.
November 7, 2025Nov 7 Author 20 minutes ago, sasha said:@harper lee @uiniMožda je ovo, od pre neki dan je, sad gledamnjegovi roditelji moji vrsnjaci. ala sam omatorio, kad veteran moze da bude moje dete
November 7, 2025Nov 7 21 minutes ago, sasha said:@harper lee @uiniMožda je ovo, od pre neki dan je, sad gledamEve ga link 😂
November 8, 2025Nov 8 Author 33 minutes ago, sigurnost said:Braća juče slabo navijala u Pireju ili je Areny ma utišala ton.gde bre slabo. zvezdin barjak se vijorio celu utakmicu, cela prva cetvrtina skandiranje zvezdi. ostatak vremena buka nevidjena. dakle, prvoklasno navijanje. braca ispostovala.7LY4lVk7l8fS_IKx (1).mp4 Edited November 8, 2025Nov 8 by Ros
November 8, 2025Nov 8 ^kad si na kraju shvenkovao u levo, sve intelektualci sa naocarima na tvom kopu
November 8, 2025Nov 8 Author 10 minutes ago, uini said:^kad si na kraju shvenkovao u levo, sve intelektualci sa naocarima na tvom kopufilozofija, kultura, demokratija...taj rad.inace ta ekipa oko mene su ljuti gusari. imao sam priliku jednom da gledam zvezda barselona iz partera B u pioniru. tad nam je filip covic bio plej. otprilike taj nivo malake i gamisu. na svako gresku. ntilikina im je bio glavni na tapetu
November 8, 2025Nov 8 Ako neko uhvati link cijele utakmice.protivu Panatinaikosa, bio bih zahvalan da ga podijeli ovdje. Edited November 8, 2025Nov 8 by hrkljush boys_2
November 8, 2025Nov 8 17 minutes ago, hrkljush boys_2 said:Ako neko uhvati link cijele utakmice.protivu Panatinaikosa, bio bih zahvalan da ga podijeli ovdje.Nisam probao, vidi ovde http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?431059-BASKETBALL-Euroleague-2025-26-RS-Crvena-Zvezda-vs-Panathinaikos-05-11-2025