Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 hours ago, Ros said:

treba da pazi da se ne oPetruši kod sudija pa da još dodatno uzmu na zub

Gledao sam one Litvance, ljudi se takodje cude sta je sve sinoc svirano Monekeu. I to mu je sve svirao onaj treci sudija, ti govnari sa dna kace su izgleda najsujetniji i najveci kurajberi.

• Replies 18.4k
  • Views 822.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

• Author
19 minutes ago, harper lee said:

Gledao sam one Litvance, ljudi se takodje cude sta je sve sinoc svirano Monekeu. I to mu je sve svirao onaj treci sudija, ti govnari sa dna kace su izgleda najsujetniji i najveci kurajberi.

i komentator evrolige je isto bio u fazonu WTF za prva dva faula. i onda moneke siri ruke, pravi face, komentarise. treba da nauci da se malo povuce dok ga ne zaborave

On im već jeste na zubu očigledno, ne znam da li ima neki istorijat od ranije sa sudijama pa je ovo nastavak ili je u pitanju tradicionalni topli zec za ovdašnje igrače. Kakvu je samo tehničku dobio protiv jebenog Asvela što je pomerio (nije ni odgurnuo) onog soma što je krenuo da rvačkim zahvatom skine Semija sa lopte i saigrača prilikom one mrtve. Epilog Chima tech, onaj divljak ništa. Sinoć 2 izmišljene lične od 3 total (ako nije pokupio i 4. a mislim da nije).

• Author
1 minute ago, ducca said:

On im već jeste na zubu očigledno, ne znam da li ima neki istorijat od ranije sa sudijama pa je ovo nastavak ili je u pitanju tradicionalni topli zec za ovdašnje igrače. Kakvu je samo tehničku dobio protiv jebenog Asvela što je pomerio (nije ni odgurnuo) onog soma što je krenuo da rvačkim zahvatom skine Semija sa lopte i saigrača prilikom one mrtve. Epilog Chima tech, onaj divljak ništa. Sinoć 2 izmišljene lične od 3 total (ako nije pokupio i 4. a mislim da nije).

bice dobar dule njega i petruseva. dva mahaca, malo jaca D

jadan filip. kad cime izadje, preuzima ga semi ziga

da te gleda kao Motji Kalinu

Screenshot-20251106-214939-X.jpg

1 hour ago, harper lee said:

posle sam se opustio i bio k'o u onoj rambovoj pesmi, nude mi da jedem, nude mi da pijem, meni beše milo, pa se samo smijem - pa nisam pratio te minijature

ali prva dva faula su bila legit dosuđena, njih je zaradio za 5-6 mins. drugi je bio izuzetno glup i računao je na domaćinsko suđenje.

btw, suđenje je bilo vrlo korektno do odlično za zvezdu, makar u kontekstu onoga što regularno gledamo.

1 minute ago, uini said:

posle sam se opustio i bio k'o u onoj rambovoj pesmi, nude mi da jedem, nude mi da pijem, meni beše milo, pa se samo smijem - pa nisam pratio te minijature

ali prva dva faula su bila legit dosuđena, njih je zaradio za 5-6 mins. drugi je bio izuzetno glup i računao je na domaćinsko suđenje.

btw, suđenje je bilo vrlo korektno do odlično za zvezdu, makar u kontekstu onoga što regularno gledamo.

Ne znam sta su oni gledali, ono sto sam ja video i mogu da kazem je da je treci faul Monekeu bio apsolutno sramotan. A naravno da je sudjenje bilo "korektno" kad je utakmica zavrsena posle 15 minuta.

Prilično sam ubeđen da je 1/2 prva bio za evropske uvjete najčistiji blok koji sam video u sezoni.

Možda je i treći da ne grešim dušu.

48 minutes ago, levi said:

da te gleda kao Motji Kalinu

Screenshot-20251106-214939-X.jpg

Garant je oko Kosova.

Nemirna duša, stalno u borbi.

Za dalju diskusiju o Plavsicu imate temu na sporticu za sada, a i Arena temu

Hvala

Gledam Efes - Armani i nesto mi pade na pamet. Godinama gledam Zvezdu u Evroligi i kad god uzmem da odgledam utakmice ovih najboljih klubova uvek se lako videla razlika u kvalitetu i talentu na stetu onoga sto sam mogao da vidim od Zvezde. Ove godine po prvi put imam osecaj da gledam kosarku istog kvaliteta i istog nivoa.

Odgledao podkast sa Montijem, snimljen dan pre utakmice sa Panatinaikosom, dosta pričao o Zvezdi. Ne znam da li je poznato, rekao je da je njega Janis doveo u Zvezdu, da mu je čast da igra u Beogradu i koliko ceni Srbiju kao zemlju košarke i navijače... Da ne dužim ...Toplo preporučujem 👍

Edited by assignment