Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Cestitao je normalno posle meca.

• Replies 18.4k
  • Views 822.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Sve je dobro, samo Spartak da ne puste u El.

@Valk

Ima sad repriza na arenapremium4

5 minutes ago, sasha said:

Sve je dobro, samo Spartak da ne puste u El.

Maloprije nas je osvetio Majk Tobi.

Obrisao je pod sa Spartakom u Fiba LS fantom

Edited by MiddleClass

Sad gledam reprizu, Motijeunas je sam ubacio PAO u bonus u trecoj cetvrtini za 2 minuta i 38 sekundi.lolol

• Popular Post

Dobra analiza.

Sviraj kraj!!!

tabela.jpg

Druze, ako moze bez ovog nesrecnog coveka na topiku.

rolf

sad tek odgledao

nismo loši )

i to bez MVP-ja meseca Evrolige

Ostalu četvoricu ni ne računam. Od njih samo Grejem može da zaigra u neko skorije vreme, a i on mi je sve sumnjiviji.

Batler trenutno igra jednu ili dve brzine ispod najbrže, ubeđen sam u to. Ako je to tačno on će kada ubaci u najveći stepen prenosa biti ekstremno potentan napadač.

Motejunas pokazuje da je i dalje dobro imati peticu koja ume da se pozicionira leđima i da centar koji ne može da preuzme svakog beka i ne trči i ne skače kao krila nego ima teškašku telesinu može i danas da bude vrlo koristan ako zna košarke. Više od pola lige nema igrača koji bi mogao da iskoristi hendikep Panate na način na koji je on to uradio danas. Uveo nas je u utkamicu sa serijom laganih poena, mislim 6 od prvih 8 i jasno im stavio do znanja da su u problemu, a u trećoj četvrtini ih je sam za 2-3 minuta uterao u bonus i tako im poništio sve planove sa poluvremena o agresivnoj odbrani kojom bi jurili rezultat. Najjače od svega je što uz njega imamo i Odželeja koji pokriva tačno ono što litvanac ne može i Izundua koji ga menja i donosi nešto sasvim drugo.

Jedina negativna tačka je Kodijevo kurčenje, ali raduje da mu je baš njegov najbolji ortak iz ekipe Moneke prvi prišao da mu prisere za onaj bezobrazluk na isteku druge četvrtine.

Opaka ekipa za sada koja ima prostora za napredak i u ovom sastavu, a povratak Nvore, podizanje forme Batlera i priključenje Grejema bi mogli da nas dignu na jezivo visok nivo. Nadam se da će Kodi izdržati na ovom nivou do potpune integracije Batlera i Grejema u tim. Deluje da mu malo ponestaje snage.

Edited by Heaviside

I dalje je neverovatno koliko Grk nije imao tri lile šta da radi s ovim timom. Neko ko živi od košarke.

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

I dalje je neverovatno koliko Grk nije imao tri lile šta da radi s ovim timom. Neko ko živi od košarke.

Odmah si ga provalio koliko ne zna

Kad dr isčita rezultate poslaće ga kod dr Debejkija.

zanima me koliko je Tomić uticao na selekciju. poprilično je bizarno ako je Sfero potpuno samostalno doveo sve ove igrače i da nije uspeo da ih kontroliše ili nije znao šta će sa njima. obradović igra drugačije od njega, ali i dalje mislim da su motivacija i timski duh glavna razlika. Već u instabulu sa Tomovićem kao prvim trenerom je ekipa izgledala drugačije, a potpuno je nemoguće da je on uveo bilo kakve značajne taktičke promene.

3 hours ago, yakab said:

ali pazi sad sutiramo 3/20 trojke i imamo + milion ^^

butler bombona igrac, vidi se kvalitet i lepo ga je gledati na terenu

ako se bokiboy vrati kuku, da spominjem ostale dovoljan je samo on

bukvalno smo najjaci ikad verovatno

Od svih na rosteru Devone je najbolji kosarkas. Da li ce to uspeti da pokaze, videcemo

Ozbiljno zasratse topic sa ovim umnobolnim jadnikom. Covek je samo za zaljenje