November 2, 2025Nov 2 39 minutes ago, levi said:ovo? eto razloga da se šeruje bez okolišanjaVideo sam sinoć ali nije bilo moje da prenosim To su isti oni kreteni koji su bili jako ponosni na sebe kada su pre par sezona "smislili" KK Kamerun pa sada pene jer im zaboga neko kalja uzvišeni sveti grb. A i malo im je došla karma na naplatu.Da stvar bude gora tu majicu je valjda dobio na poklon od nekog klinca a da ima pametnih u marketingu štampali bi iste ovakve po narudžbini u boji zemlje po želji.
November 2, 2025Nov 2 mismo ljudi cigani, kod nas uvek neka drama, uvek su prenaglašene emocije i dobre i loše a i Chima je takav, vidi se da je naš
November 2, 2025Nov 2 21 minutes ago, *edited by mod said:malo im je došla karma na naplatu.Funny you said that, nakon što ste popasli cirkusku trojku za poraz na isteku meča.SpoilerIzvini, bilo je jače od mene 💓
November 2, 2025Nov 2 1 minute ago, red star forever said:A ne razumijem šta je problem s majicom?Verovatno to što podseća na grobarsku majicu KK Kamerun
November 2, 2025Nov 2 5 minutes ago, Nikodije said:Verovatno to što podseća na grobarsku majicu KK KamerunAh jbg, ne pratim pa ne znam. Uplašio sam se da nije nešto na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi. Čak mi je i laknulo. 😁Hvala Edited November 2, 2025Nov 2 by red star forever
November 2, 2025Nov 2 2 minutes ago, Nikodije said:Verovatno to što podseća na grobarsku majicu KK KamerunMoguće, pošto su im zastave Argentine bile OK ... društvene mreže su postale raj za budale, dobili su nikad veći prostor.
November 2, 2025Nov 2 2 hours ago, dragance said:Ja se Sala sećam sa full kosom, pa vi sad vidite.A Soneta Ilica?
November 2, 2025Nov 2 Kako je lep prizor kad se grle njih dvojica pa im se sijaju ćelave lobanje. Tu je Tomo Pirlo kao kontrast.
November 2, 2025Nov 2 Ma kakve zastave Argentine. 😀 Podseća ih na to što su Grobari obrisali patos njima ponosno noseći uvredljivu parolu KK Kamerun koji je UBR uvredljiv samo za faš tupadžije koji su ga smislile tako uvredljivog.Naravno da nije isto mirišljavi Vildoza i smrdljivi Moneke. Nemojmo se praviti blesavi.Ključni problem ovde je raspali klub koji je izabrao sviju stranu.Bilo bi jako lepo da osvanu nigerijske zastave na sledećoj tekmi, ali to se neće desiti.
November 2, 2025Nov 2 27 minutes ago, Valk said:Funny you said that, nakon što ste popasli cirkusku trojku za poraz na isteku meča.SpoilerIzvini, bilo je jače od mene 💓Sve ok, mislio sam naplata karme tim navijačima, ne klubu i igračima koji nemaju veze sa tim.Nešto kao kada se Vujadin buni oko Prajda.
November 2, 2025Nov 2 Navijač sam tim se dičim, Ne bavim se drugim ničimNema to blage veze sa navijačima, ti buzdovani ne znaju ni pravila i igrače bilo košarke ili fudbala, gde već obitavaju.
November 2, 2025Nov 2 Popular Post 1 hour ago, Nas said:Niko se nije zakacio sa Monekeom, ne dizi paniku oko gluposti. Iz kluba su mu rekli da skloni taj stori i to je i najnormalnije uradio, nema potrebe da bumeri koji su hronicno onlajn i koji ne znaju sta ce sa sobom od toga prave neki skandal.Iskreno se nadam da ovo nije tacno i da klub nije nista sugerisao Monekeu a ako mu je nesto ipak sugerisao da mu je sugerisao da ostavi taj story tamo gde jeste u inat svim degenericima, majmuncinama, mentalno zaostalim i drugim slicnim tipovima Delija koji bi realno mogli da odjebu od kluba sa sve njihovim glibavim pseudopatriotskim prdjenjima, slikama kriminalaca na tribinama i gradjevinskim poslovima sa organizovanom kriminalnom grupom mafijaske brace Vucic kojoj pripadaju.KK Nigeria for the win.P.S. Jebo vas grb.