Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

6 minutes ago, uini said:

morace da bi igrali svi najbolji

ali naravno, ocekujem razne varijacije na temu, to je jedna od glavnih snaga ovog tima

pri cemu zaista mislim da za nworinu igru nije bitno da li je sg ili sf, on ce igrati isto a lakse mu je da brani krila

Ako budu igrali svi najbolji to je 80 minuta PG + SG na cetiri igraca, od kojih je Nwora jedan. Verujem da cemo cesto igrati sa tri beka jer je to Obradovic rado igrao u Monaku ali zaista ne bih voleo da vidim da se Nwori uzima lopta iz ruku pa da se pretvori u verziju iz Efesa koja ce samo da coskari, sutira spot-up suteve i katuje. Nekako mora da se nadje nacin da se sacuva ovo sto on i Kodi igraju u poslednje vreme.

• Replies 18.4k
  • Views 821.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

moze igrac nworinih performansi da ima loptu u rukama i sa SF pozicije, o tome pricam.

5 minutes ago, uini said:

moze igrac nworinih performansi da ima loptu u rukama i sa SF pozicije, o tome pricam.

To je neobicno bitno jer i Batler i Grejem vole da imaju loptu u rukama i vec su dokazani kao vrhunski napadaci, lako moze doci do problema sa hijerarhijom kad njih dvojica pocnu da isporucuju. Zamisljam petorku Batler, Grejem, Nwora, Moneke i kogod, trebace nam lopti za prodavnicu sportske opreme.lolol

Lopta je kod Kodija. Ostali kad zasluze fantom

Videh fotku na kojoj Graham gleda klince iz Zvezde na dvojnoj za BKK Radnički. Ako sam dobro razumeo u nekom komentaru, tamo je redovan.

Svaka mu čast, mogu samo zamisliti koliko klincima znaci.

Jago prati ŽKK.

19 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Neverovatno u kojoj meri je Obradović našao žicu Kodiju.

Kao da gledamo dva potpuno različita igrača koji igrom slučaja liče jedan na drugog.

Mislim da ova CMM renesansa nije toliko do Salove žice, već ovaj tim igra jači difens pa onda više i tranzišn ofens i to Kodiju odgovara i bolje se oseća nego dok je igrao sa kilavim radovanima. Ovo je Kodi iz Baskonije. Samo da vidimo kako će da se uklopi sa dva nba beka jednom kada/ako proigraju. Ako od njih dvojice bar jedan bude dobro pojačanje na konju smo.

Edited by Nikodije

ako ne, na horsu smo. idem sad da usnijem bumerski san

5 minutes ago, uini said:

ako ne, na horsu smo. idem sad da usnijem bumerski san

Ja sam siguran da ce Batler da pokida cim se malo privikne na evropsku kosarku ali za Grejema nisam siguran, covek vec dve godine jedva da je igrao kosarku. Ova ekipa bi zapravo tek sledece godine razvaljivala kad bi ostala na okupu i to bez ikakvog pojacanja. Zdravi Bolomboj i Karter, druga sezona Batlera i Grejema u Evropi, uz ove koji trenutno igraju to bi realno bio sastav za koji se ne bih previse iznenadio da ode na F4.

Sad nešto razmišljam koliko je Salo bio vrhunski igrač, iako je u toj njegovoj epohi važio za solidnog bekapa u reprezentaciji, a čak nije ni došao do vrha evropske košarke, igrao je u solidnim klubovima. Fizikalac, perfektna visina, lateralne kretnje, odbrana, šut, plejmejking, karakter, fajterski pristup... sve. Danas bi igrao nba i preuzimao Jokića kao onaj Karuzo.

Edited by Nikodije

4 hours ago, kurjak said:

Jago prati ŽKK.

Jago voli visočije žemske.

13 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Jago voli visočije žemske.

Njemu su sve zenske visocije.

8 hours ago, Nikodije said:

Sad nešto razmišljam koliko je Salo bio vrhunski igrač, iako je u toj njegovoj epohi važio za solidnog bekapa u reprezentaciji, a čak nije ni došao do vrha evropske košarke, igrao je u solidnim klubovima. Fizikalac, perfektna visina, lateralne kretnje, odbrana, šut, plejmejking, karakter, fajterski pristup... sve. Danas bi igrao nba i preuzimao Jokića kao onaj Karuzo.

meni je sale obrad bio kao okejiš, jer sam se prethodno nagledao zdovca u repki, koji je defanzivno bio sale 2ipo.zero

a zapravo, što kažeš, vrhunski igrač i vrlo savremen za današnju košarku. defanziva i šut za tri, feat korektan plejmejking i beskrajna energija.

Ja se Sala sećam sa full kosom, pa vi sad vidite.

11 hours ago, harper lee said:

Ja sam siguran da ce Batler da pokida cim se malo privikne na evropsku kosarku ali za Grejema nisam siguran, covek vec dve godine jedva da je igrao kosarku. Ova ekipa bi zapravo tek sledece godine razvaljivala kad bi ostala na okupu i to bez ikakvog pojacanja. Zdravi Bolomboj i Karter, druga sezona Batlera i Grejema u Evropi, uz ove koji trenutno igraju to bi realno bio sastav za koji se ne bih previse iznenadio da ode na F4.

Dizao sam obe ruke za Grejema zato što verujem da takvog igrača jedino i možemo da uzmemo ako je nešto u karijeri debelo pošlo po zlu. Inače je svakako kod njegovog imena mnogo veći upitnik nego kod baltlera Sofronija.

Inače se slažem sa ovih par tvojih postova, zato sam i pisao eseje na temu hijerarhije i unapred podeljenih uloga. CMMu i Nwori očigledno prijaju sve čari skraćne rotacije, pa i činjenica da nekad ostau bez goriva. Nije to samo pitanje minuta, nego i slobode u igri (Nwora) kada znaš da nema ko da te menja i urođenog leadershipa (CMM) koji se guši u rukometnim izmenama i jezive prakse evropske košarke da posle dve greške svako sem ovih 4-5 zvezda leti na klupu.

Skroro sam slušao nekog EL trenera kako priča da su igrači tamo do januara/februara redom raspoloženi za velike minute i nezadovoljni kad ih ne dobiju, ali posle toga gledaju da ih bole donja leđa kad se biraju gostovanja. Verujem da su parole da tim što pre bude kompletan više plod team building sentimenta nego li što igrači intimno žele manje lopti za se.

Kalina je isto tip karaktera, koji kad oseti da nema ko drugi daje sebe do kraja, njemu su malo umora, autsajderstva i modrica saveznici.

Pravi ispiti za Sašu tek slede. Ovo je bilo uglavnom na svežinu i šok terapiju, sada dolaze coaching izazovi. Jer da se ne zezamo, imao je idealan raspored za početak, a i Pirlu treba jednu platu da da za pobeđen Fener.