Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

• Replies 18.4k
  • Views 821.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ti si CMM

Izvacarise "braca" Hapoel, delimo prvo mesto.lolol

Mašala!

Screenshot_20251031_225800_Chrome.jpg

mvp meseca?

Neverovatno u kojoj meri je Obradović našao žicu Kodiju.

Kao da gledamo dva potpuno različita igrača koji igrom slučaja liče jedan na drugog.

Kod Kodija (i Nvore) svu razliku pravi samopouzdanje. Saša toliko napadno trubi o tome kako je sazreo da mi nije preostalo ništa drugo nego da mu ne verujem, ali za sada deluje da nije izmislio.

Videćemo, ovo za sada je maerstalno. Od najgore je napravio najbolju odbranu lige, maltene bez treninga.

3 hours ago, Valk said:

Nisam otišla jer me noga još uvek zeza i ne želim da nekome tamo budem na teretu i usporavam ih. Provešću dan prateći forum, mreže, N1 i chatove zbora 🥹

Valk, brz oporavak, nisam znao da si i ti potpisala za nas🙂

6 hours ago, kralj said:

Od najgore je napravio najbolju odbranu lige, maltene bez treninga.

da se čovek zapita zašto bi to bilo tako, jer je u startu jasno da je roster tako pravljen, da bude dobra defanzva, samo što je effort bio bedan. mislim, nije ni važno ali definitivno nije slučaj da je jedan trener imao problem da im ispriča kako da se brane a drugi im sve tako objasnio da im je naprasno sinulo

bitno je da sad fercera.

13 minutes ago, uini said:

da se čovek zapita zašto bi to bilo tako, jer je u startu jasno da je roster tako pravljen, da bude dobra defanzva, samo što je effort bio bedan. mislim, nije ni važno ali definitivno nije slučaj da je jedan trener imao problem da im ispriča kako da se brane a drugi im sve tako objasnio da im je naprasno sinulo

bitno je da sad fercera.

Roster jeste pravljen tako ali iz nekog razloga tokom utakmica Sferopulos je imao neke bas cudne postave na parketu i prosle i ove sezone, na momente je izgledalo kao da pokusava tim petorkama da dokaze nesto sto se nije moglo dokazati vec je zavrsavalo onako kako smo svi ocekivali da ce. Uzgred, iz nekog cudnog sticaja okolnosti svi povredjeni igraci do povrede Nwore su bili ispodprosecni defanzivci osim Kartera koji je u najboljem scenariju prosecan. Nas roster vec protiv Zalgirisa je bio skrpljen iz nuzde ali ta nuzda je podigla Nworu na poziciju dva, otvorila vise minuta na krilnim pozicijama gde imamo nekoliko odlicnih defanzivaca koji su mogli da drze visok intenzitet odbrane u duzim periodima a da ne izginu s minutazom i zavrsili smo s petorkama u kojima su samo Jago i Motijeunas bili liability u odbrani. Tu bih obicno uvrstio i Davidovca da nije bas tu utakmicu protiv Zalgirisa preokrenuo izvanrednom markacijom litvanskih bekova, sto evo i sad dok ovo pisem ne verujem sta pisem.

Nwora na dvojci i bolje rasporedjena minutaza za Kalinu, Monekea, Odzeleja i Davidovca na krilnim i povremeno centarskim pozicijama u undersized petorkama su po mom misljenju glavni razlog zasto smo iznenada poceli da igramo mnogo jacu odbranu. Kapiram teze da je igra u odbrani uglavnom voljni momenat ali ako nemas odgovarajuci personal dzaba ti je sva volja na ovom svetu. Ima sigurno dosta i do toga da nista bolje ne uspeva nego uspeh, da su igraci tek kod Obradovica shvatili kako moraju da igraju da bi dobijali utakmice i da smo sve kljucne utakmice u toj tranziciji igrali pred svojom publikom koja je takodje prosla kroz tranziciju od totalnog neverovanja do euforije pa se to videlo i culo na tribinama, takva vrsta preokreta gotovo nikad ne dodje samo iz jednog razloga. Medjutim, petorke koje je Obradovic izvodio jer nije imao druge su bile glavni razlog da se tim preorijentise na cuveni Radonjin "hard defense, transition offense", manjkalo nam je talenta u pozicionom napadu i bili su nam neophodni veliki poeni iz tranzicije i izolacija da bismo ostali konkurentni. Ispostavilo se da je takva igra bread & butter pre svega za Kodija, Nworu i Monekea koji od pocetka sezone igraju neverovatnu kosarku.

Sad samo treba naci nacin da se u tim inkorporiraju Batler i Grejem a da se ne izgubi mojo ekipe koja je iznela ovih sest utakmica, potrajace neko vreme da se to poslozi kako treba i nadam se da cemo imati strpljenja ali ocekujem da ce vec posle prvog poraza Laki da zakuka a za njim i vecina ostalih. To kukanje i naricanje zbog svega i svacega sada i odmah je nama postalo normalno i ocekivano stanje.

@harper lee , nadam se da cu imati vremena da napisem sutra ujutru ali osim sto se ne slazemo, ima kod tebe nekih materijalnih gresaka, recimo, nwora je od priprema puno igrao sg-a i nastavio je u odredjenim minutima i u prve dve tekme,

ja definitivno nisam od onih koji dozivljavaju odbranu = voljni momenat, samo kazem da su principi isti ili slicni sa tom razlikom da sada svi ginu jedan za drugog, dok su u pocetku radili svako svoj posao.

uglavnom, probacu to da artikulisem sutra, ako nekoga to uopste interesuje, jer, kao sto rekoh, bitno je da sada fercera.

Edited by uini

3 minutes ago, uini said:

@harper lee , nadam se da cu imati vremena da napisem sutra ujutru ali osim sto se ne slazemo, ima kod tebe nekih materijalnih gresaka, recimo, nwora je od priprema puno igrao sg-a i nastavio je u odredjenim minutima i u prve dve tekme,

ja definitivno nisam od onih koji dozivljavaju odbranu = voljni momenat, samo kazem da su principi isti ili slicni sa tom razlikom da sada svi ginu jedan za drugog, dok su u pocetku radili svako svoj posao.

uglavnom, probacu to da artikulisem sutra, ako nekoga to uopste interesuje, jer, kao sto rekoh, bitno je da sada fercera.

U odredjenim minutama da, otkako se ispostavilo da je Karter bolestan igra samo na SG.

pa dobro, jer smo izgubili i canaana i cartera, tj sve SGs za nedelju dana

kada se vrati graham i inkorporira butler, mislim da ce se vrattiti na SF u vecinskom broju minuta

1 minute ago, uini said:

pa dobro, jer smo izgubili i canaana i cartera, tj sve SGs za nedelju dana

kada se vrati graham i inkorporira butler, mislim da ce se vrattiti na SF u vecinskom broju minuta

Ja se iskreno nadam da nece.

morace da bi igrali svi najbolji

ali naravno, ocekujem razne varijacije na temu, to je jedna od glavnih snaga ovog tima

pri cemu zaista mislim da za nworinu igru nije bitno da li je sg ili sf, on ce igrati isto a lakse mu je da brani krila

Edited by uini