Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ima da uradim majicu.

• Replies 18.4k
  • Views 821.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, Moća said:

Ima da uradim majicu.

Polako s te majice... D

images?q=tbn:ANd9GcQbetm7HvdQHuNKIklqKXL

Možda je i ovo sto pominjete zbog Kameruna onomad, mada pre mislim da “ne dozvoljavaju” da neko menja grb, u ovom slučaju zelene boje.

• Author
42 minutes ago, harper lee said:

Iskreno se nadam da ovo nije tacno i da klub nije nista sugerisao Monekeu a ako mu je nesto ipak sugerisao da mu je sugerisao da ostavi taj story tamo gde jeste u inat svim degenericima, majmuncinama, mentalno zaostalim i drugim slicnim tipovima Delija koji bi realno mogli da odjebu od kluba sa sve njihovim glibavim pseudopatriotskim prdjenjima, slikama kriminalaca na tribinama i gradjevinskim poslovima sa organizovanom kriminalnom grupom mafijaske brace Vucic kojoj pripadaju.

KK Nigeria for the win.

P.S. Jebo vas grb.

bolje da nisu nista dirali. zbog tog sklanjanja storija je gomila cigana podelila foto sa grbom, u znak podrske Chimi D

ako je neko to hteo da skloni pod tepih, sad ga je dobio po celoj kuci

• Popular Post
3 minutes ago, Segundo said:

Možda je i ovo sto pominjete zbog Kameruna onomad, mada pre mislim da “ne dozvoljavaju” da neko menja grb, u ovom slučaju zelene boje.

Ma, to su gluposti. Izgled grba uopste nije menjan, samo je promenjena boja. Ko misli da to ne sme da se radi neka pogleda kako izgleda grb na zvanicnoj opremi za trening fudbalskog kluba (hint: ima samo konture a pozadina je u boji majice za trening). Razni klubovi zaradjuju milione na upotrebi grba u marketinske svrhe a ovde je klupska policija koja se lazno predstavlja kao navijacka grupa digla dreku zbog klinca koji je na ovaj nacin hteo da pokaze privrzenost Monekeu.

Ne smeta njima sto je grb "promenjen" vec im smeta natpis KK Nigeria jer su oni, mozes misliti, nekakvi zastitnici srpstva i borci za nacionalne vrednosti. Sljam sa dna kace koji nema smisla za humor, ima inteligenciju covecije ribice i u raznim kriminalima je do guse jer je kriminal jedino za sta su sposobni. Oni zloupotrebljavaju i klub, i boje, i grb, i ime kluba, lazno se predstavljajuci kao navijaci da bi prikrili kriminal koji je razlog njihovog postojanja a, mozes misliti, smeta im duhovita opaska na trenutni sastav tima.

Stoka.

ovo za Nigeriju neću ni da komentarišem, toliko je sve jasno

za rotacije i povrede, ja sam na kraljevoj strani što se dijagnoze tiče. što iz posrednog i neposrednog iskustva, što iz literature zaključujem da je za povrede ključni faktor frekvencija događaja u kojima se ide na maksimalni napor i da njeno povećanje doprinosi povredama mnogo više nego produženje trajanja napora za 20-30%. ako se neadekvatno zagrevanje nakon svake pauze ubaci u jednačinu onda je efekat još izraženiji. zaluđenici će znati da 3x3 turnir mnogo teže padne od 5 na 5 utkamice upravo zbog pauza. dve utkamice u tri dana sa minutažom od po 4x5 minuta su veći rizik od jedne utkamice sa minutažom od 40 minuta i skoro isti, ako ne i blago veći rizik od dve utkamice sa minitažom od po 2x15 minuta. podrazumevam spremnog igrača koji nema problem sa mišićnom izdržljivosti i kardiovaskularnim sposobnostima.

elem, nemam rešenje, ne znam šta je to bolje od ovoga što rade evroligaške ekipe.

frekvencija tj. broj utakmica je glavni problem. umoran si, načet i ideš na maksimalni napor. povredićeš se i tu smanjenje minutaže ne pomaže mnogo, možda malo i odmaže ako je nesrećno isprekidana minutaža. pošto ćeš se povrediti, klub mora da ima zamenu jer je sistem takav se za dva meseca odigra preko 10 utkamica i sezona brzo odlazi u propast. ta zamena ako ne igra je nezadovoljna, praviće ti problem i neće biti spreman da uskoči kada dođe vreme. takvo je tržište, takvi su igrači danas. zato mora i on da igra 15-20 minuta i kada je prva opcija zdrava. i tako na 2-3 ključne pozicije i dobijemo ovo što imamo.

17 minutes ago, Segundo said:

Ovo je iz šopa KKCZ, gde je grb pogrešno urađen ... kod Monekea je sve tačno, pozadina je nekima problem.

Cenim da su to neke budale komentarisale kao što je ovaj iz Lakijevog posta, pa čovek izbrisao da se ne mačuje sa kretenima.

0-05044400-1760533784.jpg

ma majica je ok, nego im smeta što je Chima napisao KK Nigeria i posro im se na patkometriju KK Kamerun

45 minutes ago, harper lee said:

Iskreno se nadam da ovo nije tacno i da klub nije nista sugerisao Monekeu a ako mu je nesto ipak sugerisao da mu je sugerisao da ostavi taj story tamo gde jeste u inat svim degenericima, majmuncinama, mentalno zaostalim i drugim slicnim tipovima Delija koji bi realno mogli da odjebu od kluba sa sve njihovim glibavim pseudopatriotskim prdjenjima, slikama kriminalaca na tribinama i gradjevinskim poslovima sa organizovanom kriminalnom grupom mafijaske brace Vucic kojoj pripadaju.

KK Nigeria for the win.

P.S. Jebo vas grb.

Niti ovo ima ikakve veze sa Delijama, niti se desilo ista dramaticno i neprijatno za samog Cimu, dokoni tviterasi su napravili slucaj tamo gde slucaja nema, posto im je sama kosarka verovatno dosadna pa se trude da od svega naprave rijaliti i vode svoje licne bitke kad god im se za to ukaze prilika.

6 hours ago, dragance said:

Ja se Sala sećam sa full kosom, pa vi sad vidite.

kad je imao full kosu, u petom osnovne

4 hours ago, red star forever said:

A ne razumijem šta je problem s majicom?

ne vidi se kosovo huehue

13 minutes ago, uini said:

kad je imao full kosu, u petom osnovne

Pre 30 godina - bez zajebancije.

2 hours ago, Nas said:

Niti ovo ima ikakve veze sa Delijama, niti se desilo ista dramaticno i neprijatno za samog Cimu, dokoni tviterasi su napravili slucaj tamo gde slucaja nema, posto im je sama kosarka verovatno dosadna pa se trude da od svega naprave rijaliti i vode svoje licne bitke kad god im se za to ukaze prilika.

smeta zezanje sa grbom onima kojima nije smetalo to sto je klub bio ugasen 4 godine, a jedan drugi klub nosio njegovo ime lol

Edited by Nikodije

9 minutes ago, Nikodije said:

smeta zezanje sa grbom onima kojima nije smetalo to sto je klub bio ugasen 4 godine, a jedan drugi klub nosio njegovo ime lol

Eh, sad i ti sitnicaris... lol

7 hours ago, dragance said:

Ja se Sala sećam sa full kosom, pa vi sad vidite.

Sale je počeo da gubi kosu još u sezoni 91/92 kod Duško Vujoševića.

I pre toga je imao "retko lepu kosu".