Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

6 hours ago, levi said:

ajde sad Saša da te vidimo, mora nekad i neizvesna završnica sleep

Resava Sale i to

• Replies 18.4k
  • Views 821.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

6 hours ago, hrkljush boys_2 said:

Misljah gotovo je, ali karakter je tu. Ebuka bratina, Kodi velemajstor, Kalina komandant, Chima , Big Sammy, Moti, svi daju doprinos. Osim jebiga Yage, udavi nas. Kad se jos procisti malo na bekovima, vrati Nwora, pa lagano i ostali, bice fine kosarice.

Nije Yago kriv sto nema ko drugi. Decko daje sve od sebe. U ovoj situaciji je daj sta das

Dok god se momci ovoliko zalazu i bacaju na glavu za svako loptu nije mi bitan rezultat jer je rezultat posledica ulozenog

Za fond igraca koji su sposobni da igraju u ovom trenutku, ova utakmica je bila prebrza i umor u drugom poluvremenu je bio evidentan. Izvukli smo na srce i muda.

Ovo funkcionise toliko dobro da ce integracija novih igraca i reintegracija rekovalescenata sama po sebi da napravi problem

Sasa Obradovic pravi covek na pravom mestu

Samo nek se oni vrate i sa Batlerom integrišu polako, ovako ne bi dugo mogli a i stižu sve teži protivnici. Raspored nam je bio odličan kad već situacija oko povreda nije. Svaka čast na ovome do sada i igračima i Saletu.

Deda kad jednom bude otišao zauvek ostaće nezamisliv krater

Možda sam biased, ali su on, Lazić i Kalenić 3 najvažnija košarkaša Zvezde u ovom veku

Deda će u ovom tempu dozirano da igra do 48.godine

za lika koji je u najboljem slucaju 10i igrac rotacije, deda, poznat i pod pseudonimom deki di, u clutchu otme jednu zivu loptu iz ruku liku koji sebe vec vidi makar na slobodnjacima, isprati brisseta, koji je celu tekmu pravio probleme monekeu i kalinariju, obezbedi jedan skok u def, jedan u off.

to sto je sinoc igrao 23mins, je stvar naseg aktuelnog konteksta ali neka ostane zabelezeno, iako u njegovom slucaju to retko pokazuje uticaj koji pravi na terenu, da je za to vreme sutirao 2/3 za 2, 1/2 za 3, imao 5 skokova (3/2) a uradio gorepomenuto sve dobro kada se lomila tekma, kao i u vecini slucajeva sto radi.

kada budemo imali sve na raspolaganju, on ce igrati od 10 do 0 minuta ali bas zato je vazno imati lika koji moze da napravi uticaj i tada a i da se, kao sinoc, pruzi preko svoje mere, protiv izuzetno snazne x brze ekipe, sto njemu svakako ne prija kao matchup.

Može koliko hoće.
Najveći Dedin protivnik je eye test, čovek deluje kao neko ko je morao da odgovara na kraju godine za četvorku iz fizičkog. Ako je uspeo ovaj pokušaj muskulature da dovede do nivoa profesionalne košarke, neka igra koliko god hoće.
Kapiram da je jutros uz koju ljutu razmatrao u fazonu: igraću do 2036, pa ću da batalim kad krene nacionalna penzija.

Njegova skromnost mi je za razliku od skromnosti malog Topića skroz iritantna. Ovaj garant ništa ne baca, nosi žičicu i silikon uvek sa sobom i otvara peglu i fen za kosu ako riknu a nisu pod garancijom

..inace, toliko dobrih stvari sinoc i kolektivno i pojedinacno:

-miljenovic je przio na otvaranju tekme, sve je radnje obavljao

-kalinari nas je odrzao u trecoj cetvrtini da ne padnemo sa plus 10ak na minus 6-7, on je sve zivo radio & than some

- ojelye je imao sekvencu krajem trece, pocetkom cetvrte kada je cistom voljom x fizikalijama regulisao nas posrnuli skok na oba kosa

-izundu, venac na makabijev grob i dobric sa tricom na kraju

-moneke doin moneke things

CMM od sinoc deli prvo mesto na listi asistenata el, 6.8 po tekmi

Edited by uini

A čekamo i da Ish Wainright uštopuje večeras Vezenkova i ustoliči ranjenog Nworu na čelo MVP liste.

Nije li bolje obrnuto, eto Gatsiju em ve pe a mi na čelo tabele sleep

Vracam film i ne pamtim da je neka ekipa imala vise puta 2+1 kao Makabi sinoc. Sto je najgore, nisu ni bili faulovi u pokusaju blokade, vec sve nesto njanjavo, dovoljno za faul, preslabo da ih poremeti u postizanju zicera.

Bgm cigani, svaka čast.
Sinoć sam gledao poslednjih 15 minuta. Jutros uzeo da pregledam prvo poluvreme i ponovo poslednjih pet minuta.

Energija sa kojom ova ekipa igra odbranu je za svako poštovanje. Pravovremene rotacije, koncentracija, angažovanost da se stigne tamo gde treba.
Nije slučajno to što je Makabi promašio gomilu šuteva pod košem, jer nikad ne znaš odakle doleće neki igrač na pomoć. Kao osice.
Sorkin ugašen načisto.

CMM je odigrao brutalnu utakmicu. U prvom poluvremenu posluživao Motija, u poslednjoj četvrtini Izundua. Fascinira me koliko je koncentrisan i sposoban da izbaci pas kad je udvojen i pod pritiskom. Posebno bih istakao angažovanost u odbrani. Jurio Lonija kroz blokove, odlično radio rotacije, vukao napred...
U napadu je sve izmišljao, a kad ne zna šta će on uvali Monekeu koji se zaleće na koš pa šta uradi.

Istakao bih i Stefana Miljenovića i njegove minute sa početka. Odlična odbrana, pravovremene rotacije, koncentrisan. Još i trojku ubaci. Za nejgovu projektovanu ulogu 10/10.

Ključna sekvenca da se prelomi utakmica je bila na tri minuta do kraja. Tri ofanzivna skoka, Kodi koji preskače otvorenu trojku i dodaje Izunduu koji iz drugog pokušaja završava. Na drugoj strani Voker siluje i prave faul za bacanja. Zatim Blat promašuje otvorenu trojku, nakon čega imaju posed iz auta gde ste ih zaključali u odbrani. Jako lepa sekvenca gde Deda odlično prepoznaje da je Voker ostao sa loptom u rukama protiv Izundua i izlazi na udvajanje, dok na drugoj strani Kodi lovi pas, a Dobrić na pun gas stiže da se pozicionira ispred višeg igrača od sebe i zatvara mogućnost dodavanja na post. Nakon toga ide alej ap Kodi - Izundu kao tačka na meč.

53 minutes ago, kralj said:

fen za kosu

Nadam se da nije tolika budala da je kupio fen za kosu.