November 2, 2025Nov 2 Kako ovaj majmun sa Arene rece da Spartak ne moze nista da ubaci oni zatrpase iz nemogucih pozicija.
November 2, 2025Nov 2 Ovaj Hanlan iz Spartaka je poslednji Amerikanac koji je direktno sa koledza dosao u Evroligu, mislim da niko nakon njega nije dosao direktno sa koledza.
November 2, 2025Nov 2 Pa dobro, ne baš iz nemogućih, solidni su napadi bili, najteža je bila ona Nikolićeva, ali on je bio vruć, celu utakmicu ubacuje teške šuteve. Ne znam za koliko para igra onaj centar iz Spartaka, ali svakako odlična kupovina.zaboravio da quotujem Harpera... Edited November 2, 2025Nov 2 by Djolle
November 2, 2025Nov 2 Vidjeli smo Butlera, prvenstveno napadac i to je dobro, odmorili ove sto moramo odmoriti idemo dalje, nije da je nesto bitan ovaj poraz. Vidjeli smo i da pajac ostaje pajac, dzaba sve.
November 2, 2025Nov 2 Tri tajmauta Obradovica1x Batler uzeo los sut i 2x se okliznuo. Protiv Paoa ce na tribine za kaznu 😁
November 2, 2025Nov 2 Realno sam ovo gledao da vidim samo neki minut Batlera . Ova aba liga je realno negledljiva sa sudjenjem tako da retko kada pogledam .U drugim vestima Pao bez centra dolazi kod nas . Edited November 2, 2025Nov 2 by elementary
November 2, 2025Nov 2 10 minutes ago, Gutterball said:Subjektivni osećaj mi je da je Yago u 4/4 sjebao bar 10 napada...Kad Batler sjebe tri napada u kranč tajmu, glupo je kriviti Jaga. A ja sam prvi koji ga zovem klovnom...