October 24, 2025Oct 24 7 minutes ago, hrkljush boys_2 said:Gospodin covjek.Inace me neodoljivo facom podsjeca na mladog Russella Crowea. Daj mu mac i eto ga gladijator.Sin iz braka Rasela Kroua i Dina Radje.
October 24, 2025Oct 24 Bacio se covek onoliki sinoc na parket za neku niciju loptu na +15. Nisam imao pojma da je lik takav karakter dok je bio u monaku, a i kako da znam, nije da sam ih pratio nesto posebno. U svakom slucaju, alal vera.
October 24, 2025Oct 24 ^pri cemu je edin pominjao da ima hronicnu povredu ledja jos iz nba, zbog koje je izasao iz lige.
October 24, 2025Oct 24 Motiejunasa ne da bih potpisao do kraja sezone, već bih ga molio da potpiše i za sledeću.Težak user Zvezde je bila povreda Rivera. Edited October 24, 2025Oct 24 by Ivo Petović
October 24, 2025Oct 24 4 minutes ago, Ivo Petović said:Motiejunasa ne da bih potpisao do kraja sezone, već bih ga molio da potpiše i za sledeću.Težak user Zvezde je bila povreda Rivera.jebiga, kakav li je tek user onda povreda cartera :(
October 24, 2025Oct 24 To ćemo tek videti, ali Karter dečkonja je odličan igrač i baš ono što treba ovom timu.Rivero baš i nije. I on sam je rezervni potpis, nakon što je Petrušev ispalio.
October 24, 2025Oct 24 ima rivero svoje kvalitete, koji su npr za mnogo toga od petruseva avion.motiejunas je ono sto nam je trebalo u kriznom periodu, veteransko prisustvo i bball iq, slazem se sa tvojim stavom, samo eto, nije rivero djubre
October 24, 2025Oct 24 Just now, uini said:ima rivero svoje kvalitete, koji su npr za mnogo toga od petruseva avion.Koje? Edited October 24, 2025Oct 24 by Ivo Petović
October 24, 2025Oct 24 12 minutes ago, Ivo Petović said:Motiejunasa ne da bih potpisao do kraja sezone, već bih ga molio da potpiše i za sledeću.Težak user Zvezde je bila povreda Rivera.To otprilike i jeste plan, da se u januaru otkupi ugovor iz Monaka i potpise s Motijeunasom do kraja sledece sezone, sto bi otprilike znacilo do kraja njegove karijere. U Zvezdi je bilo i ranije disciplinovanih i odgovornih igraca ali ih je Motijeunas sve iznenadio, lik se ponasa kao da je od rodjenja u Zvezdi.
October 24, 2025Oct 24 Kapiram rezon Petovića za Kartera, treba takav egzekutor, jak na lopti, izolacija... ali nisu mi se sviđale njegove odluke nikako, moguće da bi se u međuvremenu popravio.
October 24, 2025Oct 24 Evo ja ću ti malo pomoći, bolji je od Petruševa u reakcijama na sudijske odluke i nosi manji rizik od dobijanja tehničke i/ili isključenja.
October 24, 2025Oct 24 Just now, Ivo Petović said:Evo ja ću ti malo pomoći, bolji je od Petruševa u reakcijama na sudijske odluke i nosi manji rizik od dobijanja tehničke i/ili isključenja.ne moras da mi pomazes, znam ja jos solidno toga ali razumem da ides cesto na tekme i poznajes basket, tako da je suvisno nabrajati
October 24, 2025Oct 24 14 minutes ago, uini said:ima rivero svoje kvalitete, koji su npr za mnogo toga od petruseva avion.Mogli smo i gore proci od Rivera?