October 24, 2025Oct 24 34 minutes ago, Nikodije said:Hoće ti procenti da skoče kad se rotacija skrati i igrači imaju više lopti. Videćemo kako će biti kad dođe novi šerif, a i kad njegov zamenik skine čizmu jednog dana.najjace da ce graham da bude zamenik butleru
October 24, 2025Oct 24 4 minutes ago, uini said:najjace da ce graham da bude zamenik butleruNi Butler neće biti šerif, već samo košarkaš
October 24, 2025Oct 24 8 minutes ago, Nikodije said:Ni Butler neće biti šerif, već samo košarkašnema sadnaseo si na propagandu
October 24, 2025Oct 24 41 minutes ago, Nikodije said:Ni Butler neće biti šerif, već samo košarkaško je onda šerif konjević
October 24, 2025Oct 24 2 hours ago, Milosh76 said:Nikola Kalinic, naravno.zašto onda nikodije kaže "videćemo kad dođe novi šerif", sve mi se pomešalo. Edited October 24, 2025Oct 24 by uini
October 24, 2025Oct 24 5 minutes ago, uini said:zašto onda nikodije kaže "videćemo kad dođe novi šerif", sve mi se pomešalo.Pa dobro ajde, dva šerifa. Ili ti misliš da čizmaš & Jare neće uticati na preraspodelu uloga i šuteva?
October 24, 2025Oct 24 Ekipa bas djeluje zjbno, u 3 4 min mogu slomiti protivnika. Svaka čast, valjda je i treneru pao početni pritisak.
October 24, 2025Oct 24 Popular Post Sve vise mi se svidja ovaj lik. "Ako trener treba da te uci zalaganju onda nesto nije u redu sa tobom, ne samo u sportu nego u zivotu". Mogao bi Terzic da ga pozove da odrzi predavanje na temu motivacije i profesionalizma onim jadnicima od fudbalera.
October 24, 2025Oct 24 Ne bi bilo loše da Pariz dobije manje od 12 razlike večeras Edited October 24, 2025Oct 24 by ducca
October 24, 2025Oct 24 6 hours ago, harper lee said:Sve vise mi se svidja ovaj lik. "Ako trener treba da te uci zalaganju onda nesto nije u redu sa tobom, ne samo u sportu nego u zivotu". Mogao bi Terzic da ga pozove da odrzi predavanje na temu motivacije i profesionalizma onim jadnicima od fudbalera.Gospodin covjek.Inace me neodoljivo facom podsjeca na mladog Russella Crowea. Daj mu mac i eto ga gladijator.