Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ne znam da l je cepidlačenje ali Izundu je problematičan, a samim tim i pozicija 5. Odradi on ponešto ok, bila je ta bitna rampa danas, ali sve u svemu ne uliva poverenje. Za velike ambicije ne znam da li je to dovoljno dobra rotacija na 5.

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Nije Iznudu jedina alternativa na 5. Alternativa je i small ball koji Saša danas nije previše koristio sa jasnim razlogom.

Da čujemo Đuru.

Dobar je Izundu, mekano završava oko obruča, Bolomboj za siromasne u odbrani, jos da ga malo upoznaju sudije da ga ne napune faulovoma svaki put, i za 3. centra bombona

Valjda im se ne prekine program kad je Vlade, ajde za utakmicu i nekako.

6 minutes ago, ducca said:

Ne znam da l je cepidlačenje ali Izundu je problematičan, a samim tim i pozicija 5. Odradi on ponešto ok, bila je ta bitna rampa danas, ali sve u svemu ne uliva poverenje. Za velike ambicije ne znam da li je to dovoljno dobra rotacija na 5.

Nije problematičan, čovek izašao iz kreveta, vidlivo imao manje energije nego inače. Odličan defanzivac, štiti obruč, duge ruke i brze noge + mekano završava oko obruča. Taman pravi parnjak za Litvanca.

Bez da imam ikakav info, rekao bih klasičan Tomićev iskop za relativno male pare. Lako je dovesti Monekea, Izundui nam trebaju.

3 minutes ago, levi said:

Dobar je Izundu, mekano završava oko obruča, Bolomboj za siromasne u odbrani, jos da ga malo upoznaju sudije da ga ne napune faulovoma svaki put, i za 3. centra bombona

Šta ti znači bolomboj za siromašne? Koje su njegove odrambene sklonosti?

Edited by kralj

12 minutes ago, ducca said:

Prvi i drugi centar su nam povredjeni, naravno da nam je ta pozicija problematicna. Motijeunas je ucinio da Riverova povreda ne da nema nikakav uticaj na ekipu vec smo i nesto ekstra dobili ali Bolomboj bas fali. Centar takvog profila s kvalitetom kakav je nudio prosle godine na ovu ekipu nas cini ozbiljnim materijalom za plej-of.

Kakvo je kukumavcenje bilo sa pocetka, posle 0-2 i onih povreda (mozda ne toliko ovde, ali an general) - niste ni zasluzili ovaj razvoj situacije, a imate bogami lepu priliku da se serija pobeda produzi za najmanje jos 2-3 hihi
Tacka preokreta je bio Fener i pobeda koju je izvukao taj vas kosmati asistent. Jebiga izmisljam toplu vodu, ali iz ugla psihe i samopouzdanja core-a vasih (zdravih) igraca to je bila prava bomba i evo jos vas vozi, bravo

7 minutes ago, Ivo Petović said:

Nije problematičan, čovek izašao iz kreveta, vidlivo imao manje energije nego inače. Odličan defanzivac, štiti obruč, duge ruke i brze noge + mekano završava oko obruča. Taman pravi parnjak za Litvanca.

Bez da imam ikakav info, rekao bih klasičan Tomićev iskop za relativno male pare. Lako je dovesti Monekea, Izundui nam trebaju.

Izundu je igrao 3 sezone u FMPu

4 minutes ago, kralj said:

Šta ti znači bolomboj za siromašne? Koje su njegove odrambene sklonosti?

może da isprati nižeg od sebe posle pika da se ne raspadne odbrana

Just now, Кристофер Лумумбо said:

Izundu je igrao 3 sezone u FMPu

Ma znam da je igrao u FMPu, ali takve igrače današnji Partizan i Zvezda ni ne uzimaju u obzir uopšte, samo bacaj milione na bilo šta, a onda im ne valja osmi pik sa drafta, a uskoro verovatno i drugi.

Ovo je trebalo neko ipak da pogleda neku utakmicu, vidi da je momak napredovao i da ga potpiše za ulogu u EL, koju nije igrao do sada.

Ali Motijeunas i Moneke, koje su to dve glave zajebane za statistiku. Motiejunas je doslovno okrenuo utakmicu sa jedva nekih 8 poena i 4 skoka a Moneke je na kraju imao 12 + 8 iako je subjektivni utisak da skoro da nije igrao.

Obradovic stvarno iznenadjuje koliko je sazreo, ova konferencija za stampu mu je jos bolja od prethodnih a sve prethodne su bile dobre.