October 10, 2025Oct 10 Ovo je bilo start - cilj ... jako bitna pobeda zbog samopouzdanja, da živnu malo.
October 10, 2025Oct 10 1 minute ago, pantelia said:Znaci jebem ja u usta ovog komentatora, bar 10 puta je napomenuo da je Zvezda obezbedila pobeduOvako nas ni Tegetlija+Zeljko Pantic ne bi baksuziraliOprao se sa ova oba studija slavodobitna.
October 10, 2025Oct 10 1 minute ago, pantelia said:Znaci jebem ja u usta ovog komentatora, bar 10 puta je napomenuo da je Zvezda obezbedila pobeduOvako nas ni Tegetlija+Zeljko Pantic ne bi baksuziraliArena promenila komentatora i skinula kletvu
October 10, 2025Oct 10 1 minute ago, pantelia said:Znaci jebem ja u usta ovog komentatora, bar 10 puta je napomenuo da je Zvezda obezbedila pobeduOvako nas ni Tegetlija+Zeljko Pantic ne bi baksuziraliUVEK to radi, opsovala sam ga 60 x večeras!O falim te bože i svi sveti, onesvestiću se posle
October 10, 2025Oct 10 5 minutes ago, pantelia said:Znaci jebem ja u usta ovog komentatora, bar 10 puta je napomenuo da je Zvezda obezbedila pobeduOvako nas ni Tegetlija+Zeljko Pantic ne bi baksuziraliTu majmuncinu cu odrobijati do kraja sezone, morao sam da gledam poslednju cetvrtinu bez tona.