October 10, 2025Oct 10 Zvezda da se suta u dupe sto nisu pisnuli faul na sutu za kolsona. Nwora ga je udario i padu
October 10, 2025Oct 10 2 minutes ago, Valk said:Jedan difens i imamo ih, Bonzija sprečiti da izađe na 3.Blago meni koja gledam minut za vama pa predviđam ovakva sranja.
October 10, 2025Oct 10 1 minute ago, ducca said:Vadi kepeca koji kuracA treba da igra penal završnicu.
October 10, 2025Oct 10 1 minute ago, kralj said:A treba da igra penal završnicu.To da, on je pouzdan sa penala.Ajde da se izvadi malo.
October 10, 2025Oct 10 Odlična odbrana u 4/4 posebno kada su se baš približili. A sad slatke muke, ostaviti VD trenera i otkačiti Obradovića ili uzeti Obradovića i pustiti pomoćnog da ode u neki EK klub da se kali. Ako se mastilo nije osušilo ja bi odložio Obradovića, svakako mu ne gine bar još jedan ili dva pokušaja u Zvezdi.
October 10, 2025Oct 10 1 minute ago, kralj said:Kakvi koraci u polasku. Sudili mu jedne od 10 koraka.
October 10, 2025Oct 10 Znaci jebem ja u usta ovog komentatora, bar 10 puta je napomenuo da je Zvezda obezbedila pobeduOvako nas ni Tegetlija+Zeljko Pantic ne bi baksuzirali
October 10, 2025Oct 10 Toma Toma ne zajebavam se, ostavite čoveka da radi. ako ume da se dere u svlačjionici to je to