October 2, 2025Oct 2 Odbije se lopta u levi korner oni dodju do nje ,odbije se na centar opet kod njih lopta ,AMA bas nijednu ničiju loptu nismo uzeli ,ovo nisu skokovi ovo su sve odbijene lopte bile .
October 2, 2025Oct 2 Bar 4 ničije lopte su završile kod njih i svaki put je to pretvoreno u koš, osim možda jedne situacije. To je ta razlika u nastavku.
October 2, 2025Oct 2 Sad se i Nwora ukanalio.Ako krenemo da bacamo divlje frljoke, ubiće nas na kraju 20 razlike.
October 2, 2025Oct 2 Jbg, meni nije normalno da ti lik ubaci devet trojke bez da je jednom fauliran...Šteta, videlo se da nam ponestaje gorivo, da je Karter imao bolje veče, možda smo mogli da iznenadimo...Sa druge strane, dosta bolja energija večeras, ima nade...
October 2, 2025Oct 2 E jbg, trazili smo mlade, jake crnce, u naponu snage, a ono ispade da je odbrana gora i od one iz prosle godine, sa sve onim belim i metiljavim igracima.Da se ne lazemo, ni na sta ovo ne lici, odbrana ko flis papir, u napadu bez ikakve ideje, uigranih akcija, icega. Dok nekog igraca ide, dotle se nekako i drzimo.Na stranu sto ja ne mogu da se identifikujem sa ovim timom (ne bih uopste u evropskoj kosarci dozvolio vise od 3-4 stranca, jbg, ovo je ipak sport a ne americke korporacije), kad ekipa izgleda ovako bezidejno u napadu, a u odbrani na ... jebem li ga na sta licimo, bice da nije do igraca, vec do trenera...
October 2, 2025Oct 2 24 minutes ago, Drako said:E jbg, trazili smo mlade, jake crnce, u naponu snage, a ono ispade da je odbrana gora i od one iz prosle godine, sa sve onim belim i metiljavim igracima.Da se ne lazemo, ni na sta ovo ne lici, odbrana ko flis papir, u napadu bez ikakve ideje, uigranih akcija, icega. Dok nekog igraca ide, dotle se nekako i drzimo.Na stranu sto ja ne mogu da se identifikujem sa ovim timom (ne bih uopste u evropskoj kosarci dozvolio vise od 3-4 stranca, jbg, ovo je ipak sport a ne americke korporacije), kad ekipa izgleda ovako bezidejno u napadu, a u odbrani na ... jebem li ga na sta licimo, bice da nije do igraca, vec do trenera...4 crna igrača 74 pts vs 4 naša 14 pts identifikovao se ti ili ne sa ovim timom