September 24, 2025Sep 24 Ne znam kako primećujete te dresove toliko ,meni realno sve to izgleda zadnjih par godina ,na pruge .
September 24, 2025Sep 24 Koncepcijski smo totalno sjebani sa nedostatkom pouzdanog šutera i bez centra koji je ozbiljna pretnja u napadu (bar dok smo bez Bolomboja).Biće tu tuče, biće pobeda, ali ni blizu dovoljno za bilo šta ozbiljnije. Uostalom ništa čega se dohvati SNS bagra i ne može da bude uspešno.
September 24, 2025Sep 24 posle ogromnog uzorka od nepunih 10 minuta, zakljucak mi je da ako devonte ne bude razdvajao protivnicke odbrane kao mojsije more, zvezda ce biti u solidnom problemu
September 24, 2025Sep 24 13 minutes ago, elementary said:Ne znam kako primećujete te dresove toliko ,meni realno sve to izgleda zadnjih par godina ,na pruge .ja generalno retko komentarisem dresove, ali ovo mi bas grdnojebala ih zlatna da ih jebala, pa jos na belu podloguem nije pregledno, em je ruzno
September 24, 2025Sep 24 Kad sam pogledala poslednji put, bilo +2 za njih a sad +22Kako, rođaci??Prodali smo utakmicu, ne vidim drugo obrazloženje. Sjajna premijera tima pred svojim navijačima, nema šta. Mnjah.
September 24, 2025Sep 24 4 minutes ago, kralj said:Pustio sam 5 min, ko je bre ovaj frajer Trimbl? Prvi put čujem.Melo Trimbl, koliko sam gledao VTB tu i tamo poprilicno dobar skorer. Naravno, kao i u slucaju CSKA generalno, nemam pojma koliko je zapravo dobar s obzirom da igraju samo domace i ne mogu da ih uporedim sa ostalim evropskim ekipama.