September 23, 2025Sep 23 Taksijem ces rutinski da stignes, jedino ce ti trebati pola sata da nadjes taksi. Ja bi isao u kontra smeru od grada, prema merkatoru i tu koristio sve moguce aplikacije. Nije tada ludacka guzva prema gradu, u 8 je prohodno.
September 23, 2025Sep 23 8 hours ago, sigurnost said:Ja se brinem samo povreda.Da ne bude 2-4 nedelje koje se pretvaraju u 3 meseca.Lepo je videti da omerta u klubu nije prekšena.
September 23, 2025Sep 23 sta je sa Covicem? jel Drcelic vuce sve konce? molim da neko pojasni zvezdasima iz dijaspore trenutno stanje.
September 23, 2025Sep 23 Koliko mogu da pročitam između redova, Čovara jeste bivši (i nije to baš sportski podneo), a da li je Drčela glavni ne se znaje. Uglavnom neko iz Naprdne vrhuške jeste.
September 23, 2025Sep 23 Ko ide prvo na košarku pa na Marakanu definitivno BG voz do Karađorđevog parka ubedljivo najbolja varijanta.
September 24, 2025Sep 24 Šta će Dobric u prvoj postavi ,nidje veze .Stvarno su pripreme …Privi koraci koji su im svirali a napravili par komada već . Edited September 24, 2025Sep 24 by elementary
September 24, 2025Sep 24 6 minutes ago, MiddleClass said:E, ovo je pravi Rivero. Rupa u odbrani, Stimac u napadu....Ali prajm ŠtimacCSKA naložen kao da im je ovo najvažnija utakmica sezone:jeste:
September 24, 2025Sep 24 Moneke završava samo kad je sam pod košem u suprotnom popije rampu .Kakva je ova lopta ,kao djule da bacamo ,ne odgovara nam 😀Trojku samo slučajno pogadjamo na pripremama . Edited September 24, 2025Sep 24 by elementary
September 24, 2025Sep 24 2 minutes ago, assignment said:Čim vidim Mirotića se setim pesme "Empty Promises" 😭U potpisu, Želimir Obradović.
September 24, 2025Sep 24 30 minutes ago, Nikodije said:CSKA naložen kao da im je ovo najvažnija utakmica sezone:jeste:Bukvalno.Ja i zaboravila da se ovo igra, vidim i bolje što jesam.