September 24, 2025Sep 24 3 minutes ago, assignment said:Inače se baš vidi da je Plavšić napredovao 😂Obgrlio crnca na parketu, tačno se vidi šta je radio celo leto
September 24, 2025Sep 24 Zan-Sarl nam se kvalitetno poserava u teze o senzacionalnom napretku Rivera i Izundua.Ali kakva je njuska CMM, taman smo ih stisli i poravnali rezultat iznenada je odlucio da udje u full retard mod i samoinicijativno vrati CSKA na +10.Nwora u slobodnom padu ciji se kraj ne nazire.
September 24, 2025Sep 24 Polako sa Nworom ,zatrpace ih u drugom .Ovi kao da igraju finale El a naši se tek probudili ,biće ozbijniji u drugom .
September 24, 2025Sep 24 Just now, elementary said:Polako sa Nworom ,zatrpace ih u drugom .Ovi kao da igraju finale El a naši se tek probudili ,biće ozbijniji u drugom .Ja pak mislim da ce nas CSKA i u drugom poluvremenu drzati na kratkom lancu izmedju 5 i 12 poena razlike kao sto rade celu utakmicu. Ekipa koja pogodi dve trojke iz 15 otvorenih suteva, pri cemu ovo 15 nije metafora vec tacan broj, ne moze da se nada nekom rezultatu protiv egal protivnika. Mi ne promasujemo, mi lomimo obruce ako ne opalimo air-ball, ovako bedan sut se ne vidja ni na basketu ispred zgrade. Nwora nijednom nije bio ni blizu, Kenan takodje, Dobric takodje, Karter je bio nesto blize ali nedovoljno da makar zapreti mrezici, jedine dve trojke su dali Miljenovic i Odzelej, ovaj drugi sa pozicije sa koje skoro nikad ne sutira.S pozitivne strane, onih nekoliko minuta s Kalinicem na parketu je pokazalo da je on jos uvek onaj isti glue guy koji odbrane podize za klasu. Samo u periodima s njim na parketu pokazivali smo kakvu odbranu ova ekipa moze da igra.
September 24, 2025Sep 24 1 hour ago, MiddleClass said:E, ovo je pravi Rivero. Rupa u odbrani, Stimac u napadu....ovaj zan-misel zhar ili kako se zove crnja, je odvalio nakon rivera i izundua i monekea, nesmanjenim intenzitetom. kao neki vrj centar iz 80ih, sve ledjno pa polu-horog automatique. Edited September 24, 2025Sep 24 by uini
September 24, 2025Sep 24 Papi je crna rupa, kad god dobije loptu ne vidi ništa osim koša gde god da se nalazi u odnosu na koš
September 24, 2025Sep 24 Pregazicemo ih ,samo da sudije ne jedu govna .Ništa ne možemo da pogodimo na momente ,ni zicer . Edited September 24, 2025Sep 24 by elementary
September 24, 2025Sep 24 5 minutes ago, uini said:@harper lee , dobicemo ih ako se dokotrljamo na 30+% za 3Hocemo se Karterom trojkasem koji lomi vrh table...