September 24, 2025Sep 24 1 minute ago, Lord Stef said:Melo Trimbl, koliko sam gledao VTB tu i tamo poprilicno dobar skorer. Naravno, kao i u slucaju CSKA generalno, nemam pojma koliko je zapravo dobar s obzirom da igraju samo domace i ne mogu da ih uporedim sa ostalim evropskim ekipama.Odigrao je maestralno, preslikano od onoga što se očekuje od Grahama. Step back, side-step trojke i dva prodora, jedan sa polaganjem (ruku na srce Plavšić je branio sve te pikove), drugo zicer lešu Nikite Kurbanova.
September 24, 2025Sep 24 2 minutes ago, assignment said:19/64 je nama šut večeras. Tako ne možeš ni FMP dobiti...Ne preterujmo
September 24, 2025Sep 24 21 hours ago, Dankan Ajdaho said:Koliko mogu da pročitam između redova, Čovara jeste bivši (i nije to baš sportski podneo), a da li je Drčela glavni ne se znaje. Uglavnom neko iz Naprdne vrhuške jeste.kako je ekipa izgledala veceras reklo bi se da je vrhovni uzeo stvari u svoje ruke
September 24, 2025Sep 24 2 od 27 za tri, da sam ja sisao na parket ubacio bih bar tri suta iz 27 pokusaja. Ovo ce nam se cesto desavati ove godine, ekipa koja na hajp igra dobro ume da izgleda kao izduvan balon i popije 30 razlike jer igraci izgube samopouzdanje. Nije da smo nesto preterano silovali sut, gomila tih suteva su bili otvoreni a neki kao na treningu. Ali oni ne znaju gde igraju, jos jedna ovakva utakmica i bice da se teraju sa tribina i igraci, i trener, i uprava.Apsolutno bedno izdanje. CSKA je utrenirana ekipa koja godinama igra zajedno i ocekivao sam da ce da nas odrade ali ovo sto smo gledali u poslednjoj cetvrtini je bilo ponizavajuce za nas.
September 24, 2025Sep 24 30 minutes ago, MiddleClass said:@uiniKako je on sa Luka Mitrovic sutem imao 35% za 3p u nba? Pravolinijski lopta ide.376% za 4 sezone
September 24, 2025Sep 24 Dresovi su odlicni, to jedino valja.Nacekacemo se za prvu evroligasku pobedu, mozda i dvocifren broj kola.
September 24, 2025Sep 24 2 minutes ago, FPLS said:Dresovi su odlicni, to jedino valja.Nacekacemo se za prvu evroligasku pobedu, mozda i dvocifren broj kola.Sreća da licenca traje 3 godine pa ćemo videti neku pobedu za to vreme
September 24, 2025Sep 24 Nisam video nijednom Nworu kako puca u Zvezdinom dresu, ali on je bio rasni šuter za NBA nivo, za većinu potpuno iznenađenje što je zaglavio prekookean.
September 24, 2025Sep 24 2 minutes ago, kralj said:Nisam video nijednom Nworu kako puca u Zvezdinom dresu, ali on je bio rasni šuter za NBA nivo, za većinu potpuno iznenađenje što je zaglavio prekookean.Uh, tesko razvlacenje je reci za Nworu da je (bio) rasni suter za NBA nivoNo to se nekako zapatilo od momenta kako je presao preko bare iako meni potpuno nejasno zasto. Pa i ta sezona u Efesu je valjda nekakav indikatorRec je o tipicnom jednosmernom potrosacu lopti koji ce imati dobrih izdanja prosto na kvantitet i verovatnocu. On je svetlosnim godinama od konstante, hasla i sveprisutnosti (off + defanziva) koje i dan danas recimo ovakav vremesni Kalinic moze da vam isporuci
September 24, 2025Sep 24 30 minutes ago, kralj said:Odigrao je maestralno, preslikano od onoga što se očekuje od Grahama. Step back, side-step trojke i dva prodora, jedan sa polaganjem (ruku na srce Plavšić je branio sve te pikove), drugo zicer lešu Nikite Kurbanova.Uhvatim povremeno na Areni, od kad je dosao je prvi strelac, ume da zasiluje povremeno ali na nivou sezone je drzao nekih 40% za 3, iz manje vise istih situacija kakve si opisao.
September 24, 2025Sep 24 29 minutes ago, MiddleClass said:Nije mjenjao tehniku suta?pa evo cekiraj sam, ja nisam neki ekspert ali meni izgleda dovoljno slicno ako ne i identicno
September 24, 2025Sep 24 1 hour ago, elementary said:Polako sa Nworom ,zatrpace ih u drugom .Ovi kao da igraju finale El a naši se tek probudili ,biće ozbijniji u drugom .5 minutes ago, elementary said:Dobijamo …Hajde budi drug i ne prognoziraj nista.