Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

32 minutes ago, assignment said:

Fudbal je u 21:00, bez problema je utakmica mogla da bude u 17:00 ili cak u 18:00

bez problema ako treba da klikneš da promeniš strim, ali neki ljudi treba da se prebace na drugi kraj grada

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 hour ago, assignment said:

Fudbal je u 21:00, bez problema je utakmica mogla da bude u 17:00 ili cak u 18:00

Kako bi od hale do stadiona stigao na vreme???

1 hour ago, assignment said:

Koga zanima drugo polufinale, to je moglo u 9 da se igra lolol

Ruse jbt. Njihov je superkup i oni odredjuju satnice.

2 hours ago, dragance said:

Kako bi od hale do stadiona stigao na vreme???

Nikada nisam to radio, ali cenim da mi nebi trebalo vise od 90 minuta, makar peske isao....

Just now, assignment said:

Nikada nisam to radio, ali cenim da mi nebi trebalo vise od 90 minuta, makar peske isao....

90 minuta pešaka? A treba i gužvu na stadionu izbeći i stići barem pola čuke pre početka, ako ne i više zbog gužve. Nema šanse.

Edit: autom ili GSP sigurno ne bi stigao na vreme.

Edited by dragance

2 hours ago, levi said:

bez problema ako treba da klikneš da promeniš strim, ali neki ljudi treba da se prebace na drugi kraj grada

Naravno, iznerviran sam zato so ne mogu da gledam, jer je radni dan i naravno moram da radim.....

3 hours ago, assignment said:

Utakmica koja pocne u 17, zavrsava se oko 19, trika nema da stignes do Mitica za 2h, udjes i sednes negde, osim ako ne ides na sever. Tamo su sanse jos manje da udjes.

Bar pola sata pre utakmice ce sve biti puno, gsp nece funkcionisati bar sat pre utakmice, kao sto ni parkinga nece biti bar kilometar oko stadiona.

1 minute ago, Milosh76 said:

Utakmica koja pocne u 17, zavrsava se oko 19, trika nema da stignes do Mitica za 2h, udjes i sednes negde, osim ako ne ides na sever. Tamo su sanse jos manje da udjes.

Bar pola sata pre utakmice ce sve biti puno, gsp nece funkcionisati bar sat pre utakmice, kao sto ni parkinga nece biti bar kilometar oko stadiona.

Dobro, za parkinge oko stadiona znam, ali to su vec drugi problemi koji se ne resavaju decenijama, jbt od Arene do stadiona je 6 KM, i ne moze da se stigne ispod 2 sata, unreal....

Po Gugl mapama 1 sat i 10 minuta je peške. Uz kombinaciju javnog prevoza, recimo ako se udje u 40 kod pionira, i manje

13 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Po Gugl mapama 1 sat i 10 minuta je peške. Uz kombinaciju javnog prevoza, recimo ako se udje u 40 kod pionira, i manje

To bi morala da bude bas pozamasna 40-tica da bi u nju stalno nekoliko hiljada ljudi iz Pionira.

A kosarka se igra u Areni valjda, a zaboravljate i faktor bg saobracaja, gde sve stoji izmedju 4 i 6 pogotovo na autoputu.

Edited by Milosh76

To bi trebalo ići na most na Adi pa Drajzerovom gore i lagani spust do stadiona.

Idealno je da te neko vozi i izbaci iz auta u pokretu, da se uštedi vreme.

Lupam, i tamo je zakrčeno

Edited by Valk

23 minutes ago, harper lee said:

To bi morala da bude bas pozamasna 40-tica da bi u nju stalno nekoliko hiljada ljudi iz Pionira.

Ухвати је негде успут.

2 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ухвати је негде успут.

Ma, zajebavam se. Kao da je bitno da li ce utakmica poceti u 4 ili 5.

Ako se ubode da ima voz od Arene do Autokomande treba manje od pola sata