September 22, 2025Sep 22 nemamo mi sad nekog obsta, pa da znaš da će na 4-5 uzetih trica, to po tekmi biti sigurno 38%-40% ubačenih.međutim, kao što kralj gore otprilike kaže, imaš gomilicu likova koji na svakojtekmi mogu da ubace 4-5-6 trica, samo što nije sigurica da će se to i desiti ( :takvi su graham, nwora, carter, canaan.iza njih bi trebalo da budu pouzdani trojkaši sa malom produkcijom (2-3-4 uzete tops) semi i kalinarito je već 6x igrača, ne računajući ludog CMMa, monekea, dobrića, davidovca, koje takođe ne možeš da ignorišeš i mogu da se zapale.naravno, kontinuitet dobrih procenata će biti klimav ali ako graham & CMM dobro voze ekipu, trebalo bi da bude više otvorenih šuteva a manje solo improvizacije, čak i kada se stegnu odbrane.
September 23, 2025Sep 23 Na ova 3-4 meca uzorka... meni se Graham ne svidja. Vidim skupljeg Kenana koji ce nam kidati zivce. Tako da ako odemo u plejof tamo ce nas odvuci Nvora. Mmw
September 23, 2025Sep 23 Mislim da je dobar igrač i kompatibilan sa CMM, ali očigledno nije u dobroj formi i spreman čim je počeo odmah da se povređuje.
September 23, 2025Sep 23 @Nikodije , povredio se u vazdusnom duelu sa centrom, tako sto je nezgodno pao, nema to veze sa spremom. izgleda prilicno spremno ovko vizuelno i po kretnjama@MiddleClass , zasto ga poredis bas sa canaanom? graham je plej, nije bek suter iako prangija kako canaan moze samo da sanja. lik ima reputaciju iz nba lige koju nosmo videli u zvezdi i to ne ono, draftovan je visoko pa je bio projektovan za dobrog igraca, vec je imao nekoliko ozbiljnih sezona u kontekstu u kojem je bilo primereno da igrac takvog kalibra ima minute.meni se bas dopalo kako asistira, veoma raznovrsno i situaciono, izvan regularne 2na2 igre sa visokim. ima super pregled igre, ima kliker, ima ballhandling, ima i prangijato koji mu je forte. ne vidim razlog da se pred pocetak sezone nesto brinemo oko njega
September 23, 2025Sep 23 Ja se brinem samo povreda.Da ne bude 2-4 nedelje koje se pretvaraju u 3 meseca.
September 23, 2025Sep 23 Kakva je to debilska odluka da domacin turnira igra u 4 popodne??? Pas mater....
September 23, 2025Sep 23 1 minute ago, assignment said:Kakva je to debilska odluka da domacin turnira igra u 4 popodne??? Pas mater....Zbog fudbala uveče
September 23, 2025Sep 23 2 minutes ago, uini said:to je dobra definicija fudbala = it.Jeste, samo je mali zajeb to sto sam pitao za basket.
September 23, 2025Sep 23 31 minutes ago, Nikodije said:Zbog fudbala uvečeFudbal je u 21:00, bez problema je utakmica mogla da bude u 17:00 ili cak u 18:00
September 23, 2025Sep 23 36 minutes ago, assignment said:Fudbal je u 21:00, bez problema je utakmica mogla da bude u 17:00 ili cak u 18:00U 7 je drugo polufinale.
September 23, 2025Sep 23 30 minutes ago, MiddleClass said:U 7 je drugo polufinale.Koga zanima drugo polufinale, to je moglo u 9 da se igra
September 23, 2025Sep 23 2 minutes ago, assignment said:Koga zanima drugo polufinale, to je moglo u 9 da se igra A možda se pita još neko, recimo televizije koje prenose