Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

nemamo mi sad nekog obsta, pa da znaš da će na 4-5 uzetih trica, to po tekmi biti sigurno 38%-40% ubačenih.

međutim, kao što kralj gore otprilike kaže, imaš gomilicu likova koji na svakojtekmi mogu da ubace 4-5-6 trica, samo što nije sigurica da će se to i desiti ( :

takvi su graham, nwora, carter, canaan.

iza njih bi trebalo da budu pouzdani trojkaši sa malom produkcijom (2-3-4 uzete tops) semi i kalinari

to je već 6x igrača, ne računajući ludog CMMa, monekea, dobrića, davidovca, koje takođe ne možeš da ignorišeš i mogu da se zapale.

naravno, kontinuitet dobrih procenata će biti klimav ali ako graham & CMM dobro voze ekipu, trebalo bi da bude više otvorenih šuteva a manje solo improvizacije, čak i kada se stegnu odbrane.

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Na ova 3-4 meca uzorka... meni se Graham ne svidja. Vidim skupljeg Kenana koji ce nam kidati zivce. Tako da ako odemo u plejof tamo ce nas odvuci Nvora. Mmw

Mislim da je dobar igrač i kompatibilan sa CMM, ali očigledno nije u dobroj formi i spreman čim je počeo odmah da se povređuje.

@Nikodije , povredio se u vazdusnom duelu sa centrom, tako sto je nezgodno pao, nema to veze sa spremom. izgleda prilicno spremno ovko vizuelno i po kretnjama

@MiddleClass , zasto ga poredis bas sa canaanom? graham je plej, nije bek suter iako prangija kako canaan moze samo da sanja. lik ima reputaciju iz nba lige koju nosmo videli u zvezdi i to ne ono, draftovan je visoko pa je bio projektovan za dobrog igraca, vec je imao nekoliko ozbiljnih sezona u kontekstu u kojem je bilo primereno da igrac takvog kalibra ima minute.

meni se bas dopalo kako asistira, veoma raznovrsno i situaciono, izvan regularne 2na2 igre sa visokim. ima super pregled igre, ima kliker, ima ballhandling, ima i prangijato koji mu je forte. ne vidim razlog da se pred pocetak sezone nesto brinemo oko njega

Ja se brinem samo povreda.

Da ne bude 2-4 nedelje koje se pretvaraju u 3 meseca.

Kakva je to debilska odluka da domacin turnira igra u 4 popodne??? Pas mater....

1 minute ago, assignment said:

Kakva je to debilska odluka da domacin turnira igra u 4 popodne??? Pas mater....

Zbog fudbala uveče

4 minutes ago, Nikodije said:

Zbog fudbala uveče

To se sutra igra?

to je dobra definicija fudbala = it.

2 minutes ago, uini said:

to je dobra definicija fudbala = it.

Jeste, samo je mali zajeb to sto sam pitao za basket.lolol

it = bball edition.

31 minutes ago, Nikodije said:

Zbog fudbala uveče

Fudbal je u 21:00, bez problema je utakmica mogla da bude u 17:00 ili cak u 18:00

36 minutes ago, assignment said:

Fudbal je u 21:00, bez problema je utakmica mogla da bude u 17:00 ili cak u 18:00

U 7 je drugo polufinale.

30 minutes ago, MiddleClass said:

U 7 je drugo polufinale.

Koga zanima drugo polufinale, to je moglo u 9 da se igra lolol

2 minutes ago, assignment said:

Koga zanima drugo polufinale, to je moglo u 9 da se igra lolol

A možda se pita još neko, recimo televizije koje prenose