September 21, 2025Sep 21 zar nije jasno da se očekuje da Oli pobedi kod kuće? - edit, i evo izbaci Kartera a ubaci Kenana kletog.sviđa mi se Kubanac, mnogo simpatičan lik. Edited September 21, 2025Sep 21 by Valk
September 21, 2025Sep 21 Janis se junacki trudi da Oli dobije, ne znam zasto nije do kraja drzao ovu petorku koja je okrenula utakmicu. Edited September 21, 2025Sep 21 by harper lee
September 21, 2025Sep 21 Sve mi više ona utakmica protiv Pariza deluje kao anomalija. Dobra stvar je što se dogodila, svakako.Samo da ne bude neki specijal za Kenana za 3 Edited September 21, 2025Sep 21 by Valk
September 21, 2025Sep 21 Taman ima još ovaj Vtb turnir sledeće nedelje da se to još malo zategne .Ovo je sasvim solidno za ovaj deo sezone .Još projektovani prvi plej je van ekipe .
September 21, 2025Sep 21 I sada da ga neko pita zašto je izbacio Riviera, sumnjam da bi uspeo da objasni.
September 21, 2025Sep 21 22 minutes ago, FPLS said:Nije meni Miljenović toliko loš, ok je defanzivno, u napadu se trudi da forsira brzu igru i bude agresivan. Šteta što je kamenjar.Spore noge, loše kretanje i predvidjanje kretnji (ajde tu možda nema iskustva i rutine), jedino što mu se mora priznati da nema respekta i hrabro igra. Ako je još i kamenjar, kao što kažete, onda na ovom nivou nema ama baš ništa da traži.
September 21, 2025Sep 21 Možda mi je promaklo ako je neko napisao, šta se dešava sa Grejemom, je li bilo neko obaveštenje o kakvoj povredi se radi?
September 21, 2025Sep 21 Nelos turnir za nas, pod pretpostavkom da Grejem nije igrao ovu utakmicu iz predostroznosti. Jedino sto zabrinjava je ocajan sut spolja koji vucemo jos od Pariza, i od ove mizerne cetiri trojke iz 22 suta koje smo dali samo je Dobriceva dosla iz neke akcije. Karter i Rivero koji su bili pojacanja sa nominalno najlosijom reputacijom su odigrali veoma dobro, Rivero cak moze se reci i odlicno. Izundu je takodje pokazao da nece biti igrac na poziciji Plavsica s pocetka prosle sezone, danas je bio bas los u napadu i srednje tuzan u odbrani ali kida na ofanzivnom skoku i radi mnogo na terenu. Nwora, Moneke, Odzelej za sada pokazuju ono sto sam i ocekivao, oni bi trebalo da budu najbolji kad bude najgusce. Odzelej je danas uglavnom krpio na cetvorci i nije imao svoje pozicije u napadu, kad se Kalina vrati ne verujem da cemo cesto gledati taj eksperiment jer nam treba njegov sut iz coska. Sto se tice starosedelaca tu je ista meta, isto odstojanje. Kodi je bio odlican ali za njega znamo da je hirovit igrac i da od utakmice do utakmice ide od sjaja do ocaja, zato je veoma, veoma bitno da sto je pre moguce Grejem uzme kljuceve tima u ruke. Od novih domacih igraca takodje smo dobili ono sto smo znali, manjak kvaliteta za Evroligu, od njih ocekujem da igraju ABA ligu i to je to.Igraci koji su bili na EP u oba tima ocekivano ne zna se ko je bio gori i izgledao vise zalutalo.Ako je ovaj los sut fluke a ne kamenjarsko stanje ekipe i ako budemo imali dobru atmosferu bicemo zajebani kao kratko cebe. Nismo top liga timova ali nas niko nece batinama izgurati s terena, ima tu dosta karaktera.
September 21, 2025Sep 21 Što bode oči je, za razliku od prošle sezone gde smo bili mlitavi, ovaj tim, je dosta brži i pokretivljiji jer smo se rešili nekoliko penzionera...
September 21, 2025Sep 21 Vise nemamo igraca koji je katastrifa u odbrani pa da moramo da ga sakrivamo i onda puca sve.Utiska sam da dovedemo i Stefa Karija on bi kod nas postao kamenjar.
September 22, 2025Sep 22 Nisam gledao ništa, ali kompletan tim ne bi trebalo da bude kamenjarski. Kalina i Semi imaju iza sebe nekoliko sezona sa nenormalnim procentima, a nominalno su najlošiji šuteri u ekipi. Graham i Nwora su elitni, a i Bolomboy je pokazao da ume da pripreti.Rekao bih da i Moneke nije loš šuter koliko mu je bila loša Laboral selekcija. Ostaju igrači koji nominalno igraju na poziciji šutera, a tu imamo Kenana, koji je izraziti volume skorer, ali je užasno usporio u igri bez lopte i nadam se da će se redukovati akcije u kojima se njemu postavljaju tri bloka, i Kartera, koji je za mene najveća nepoznanica (njegov šut mi se ništa ne sviđa, ali ako krene da upada trojka, samo neka diže).Iz utakmica bez Grahama je teško praviti projekcije, ali jasno je da selekcija sledi Radonjinu halftime košarkašku agendu, sa gomilom preuzimanja kada se vrati Boy.